şu 10 dakikada bir özel msj gönderme kuralı varya bacım onu bekliyorum az önce bir arkadaşımında halini hatrını sormak için msj atmıştımda yada buradan yazayım okuyanlarda en azından yardımcı olur
kızlar ben evliyim zar zor bir evlilik oldu evlendim
aileler kanlı bıçaklı eşimin ailesi bazı şeyleri bilmediğinden dolayı bana tavırlıydı şimdi bütün gerçekleri bildikleri için bana karşı bütün tutumlarını değiştirdiler.
Bende bu tavırdan dolayı ve ailemide kırmak istemediğim için ailemin yanında bekliyordum eşimi buradada (kendi ailemin) yanındada çalışmak zorundayım eşim şuanda çalıştığım için rahatsızlık duyuyor (ki haklı yönleride var geçen gün gecenin 11 ini buldu benim eve gitmem )
kendi ailesi de şuanda bütün desteklerini (kredilerinide diyebiliriz )açtığı için eşim diyorki bizimkilerin yanına git ye iç keyfine bak. (Ben bu çalışma durumuna bir hal çare bulamazsam bizim sonumuz ayrılık çünkü olmuyor bir türlü ve ben eşimi çok ama çok seviyorum ve biliyorum oda beni çok seviyor)
şimdi ben aileme kalkıp gidiyorum dersem (ki aile dediğim sadece annem babamdan bana hiçbir şekilde fayda yok o kendi keyfinde ) annem benimle hayatta konuşmaz sırf (annemi tabiriyle) o ailenin evine gittim diye.
Ya peki ben şimdi ne yapayım???
Normal bi durumda evli kadın eşini onun ailesinin yanında bekler... Yani ama sorunlar var dyosun... en doğrusunun kararını etraflıca düşünüp sen karar vericeksin cnm.. Allah kolaylık versinn
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun
Günaydınnn canımm, Seninde kutlu, mutlu olsun tatlımmgünaydın canlarıım, dünya kadınlar gününüz kutlu olsuuuuun
kızlar ben evliyim zar zor bir evlilik oldu evlendim
aileler kanlı bıçaklı eşimin ailesi bazı şeyleri bilmediğinden dolayı bana tavırlıydı şimdi bütün gerçekleri bildikleri için bana karşı bütün tutumlarını değiştirdiler.
Bende bu tavırdan dolayı ve ailemide kırmak istemediğim için ailemin yanında bekliyordum eşimi buradada (kendi ailemin) yanındada çalışmak zorundayım eşim şuanda çalıştığım için rahatsızlık duyuyor (ki haklı yönleride var geçen gün gecenin 11 ini buldu benim eve gitmem )
kendi ailesi de şuanda bütün desteklerini (kredilerinide diyebiliriz )açtığı için eşim diyorki bizimkilerin yanına git ye iç keyfine bak. (Ben bu çalışma durumuna bir hal çare bulamazsam bizim sonumuz ayrılık çünkü olmuyor bir türlü ve ben eşimi çok ama çok seviyorum ve biliyorum oda beni çok seviyor)
şimdi ben aileme kalkıp gidiyorum dersem (ki aile dediğim sadece annem babamdan bana hiçbir şekilde fayda yok o kendi keyfinde ) annem benimle hayatta konuşmaz sırf (annemi tabiriyle) o ailenin evine gittim diye.
Ya peki ben şimdi ne yapayım???
Günaydıınlaaaaaaaaaaaarrrr
Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsunnnnn
Nasıl bi soğuk bu yaaa... İlk defa lahana gibi kat kat giydim bendee.. Bu soğuğa ben bile direnemem:18:
tatlım aileler arasında ne geçti ne oldu bilmediğim için öncelikle annenin "o aile" dediği seninde ailen artık evlenmişsin eşin olmuş... konuşup durumu anlatman lazım anneciğine.. boşanmak istemiyorum iş yüzünden kavga edip... eşimi seviyorum yardım et bana desen... :26:
evet normalide o, eşimin ailesi ile bir takım sorunlarımız vardı ( ama bazı şeyleri eksik bildikleri için kaynaklanıyordu bu) şimdi o problemler kalmadı yani verdiğim kararda birşeylerden vazgeçicem ama kimden biri annem, diğeri eşim ve ben ikisinide canımdan çok seviyorum
siz benim yerimde olsanız ne yapardınız??
evet normalide o, eşimin ailesi ile bir takım sorunlarımız vardı ( ama bazı şeyleri eksik bildikleri için kaynaklanıyordu bu) şimdi o problemler kalmadı yani verdiğim kararda birşeylerden vazgeçicem ama kimden biri annem, diğeri eşim ve ben ikisinide canımdan çok seviyorum
siz benim yerimde olsanız ne yapardınız??
aileler arasındaki kavga nedeni öyle saçma birşeyki iki tarafta bizim üzerimizde kendi sözlerinin baskın olmasını istediler budan dolayı kavga çıktı anneme durumu anlatmak için elimden geleni yapıyorum ama annem zaten benim ayrılmamı istiyor
günaydın kızlarrrrr çok soğuk hava ya istanbulda çk güzel kar yağıyorr
Tuana canım şimdi eşinin ailenin davranışları ii yönde mi kötü yönde mi oldu??
Ii yöndeyse sende zaten ailenin faydası olmadığını sölylüyorsun.bence eşinin ailesnn yanında kal eşin rahat etsin,aklı kalmasın sende canım.hem zaten eşin askerden geldikten sonra pekde kendi ailenle görüşücen gibi gelmedi bana açıkcası ama anlamadığım annenin tavrı niye?
Vallahi annenden neden vazgeçicen anlamadım.. Sen evlenmişsin sonuçtaa... Hangi kız evlenince annesiyle yaşıyo.. eşin askerdede olsa sen evlisin yani o evden çıkmışsın artık.. bence sen artık eşinin tarafında olmalısın.. çünkü bi ömrü onunla paylaşıcaksın.. Anneni sil demiyorum tabikide ama annenlerin bu konuda anlayışlı olması lazım.. Eşin nerde istiyosa ve sen nerde rahat ediceksen o gelene kdr orda yaşamalısın.. Bunda alınıcak gücenicek bişi yokk
günaydın kızlarrrrr çok soğuk hava ya istanbulda çk güzel kar yağıyorr
Tuana canım şimdi eşinin ailenin davranışları ii yönde mi kötü yönde mi oldu??
Ii yöndeyse sende zaten ailenin faydası olmadığını sölylüyorsun.bence eşinin ailesnn yanında kal eşin rahat etsin,aklı kalmasın sende canım.hem zaten eşin askerden geldikten sonra pekde kendi ailenle görüşücen gibi gelmedi bana açıkcası ama anlamadığım annenin tavrı niye?
haklısın tatlım, annem vazgeçme kısmıda kıyamıyorum kırmak istemiyorum ama banada başka bir yol bırakılmıyorVallahi annenden neden vazgeçicen anlamadım.. Sen evlenmişsin sonuçtaa... Hangi kız evlenince annesiyle yaşıyo.. eşin askerdede olsa sen evlisin yani o evden çıkmışsın artık.. bence sen artık eşinin tarafında olmalısın.. çünkü bi ömrü onunla paylaşıcaksın.. Anneni sil demiyorum tabikide ama annenlerin bu konuda anlayışlı olması lazım.. Eşin nerde istiyosa ve sen nerde rahat ediceksen o gelene kdr orda yaşamalısın.. Bunda alınıcak gücenicek bişi yokk
evli bir kadına eşinin ailesinin yanında olmak yakışır bence... Kimseden vazgeçmeyeceksin tatlım; hiç bir anne evladını silemez...
:26: Eşini seviyorsan onsuz devam etmek istemiyorsan ve eşinin ailesi seni gerçekten koruyup kolluyor destek oluyorsalar, bu duruma müdehale etmen gerek devrem... Zor bir durum allah yardımcın olsun...
günaydın tatlıkısımm
Evli bir kadına eşinin ailesinin yanında olmak yakışır bence... Kimseden vazgeçmeyeceksin tatlım; hiç bir anne evladını silemez...
:26: eşini seviyorsan onsuz devam etmek istemiyorsan ve eşinin ailesi seni gerçekten koruyup kolluyor destek oluyorsalar, bu duruma müdehale etmen gerek devrem... zor bir durum allah yardımcın olsun...
yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum....
Nasılsın canım
insan olayın merkezinde olunca bazı şeyleri göremiyor böyle tarafsız yorumlar dışardan bakan gözler çok iyi oluyor hepinize tek tek çok tşkr ederim
İyiyim tatlım sen nasılsın? nasıl gidiyor herşey yolundamıı
rica ederiz devrem ne demek... aldığın hiç bir karardan pişman olmazsın inş.
çekilen Restleri dikkate alma..
sağol devrem şuanda uçak biletlerine bakıyorum ve eşimin beni aramasını bekliyorum sabah ağlayarak ayrılık kararı aldığını söylemişti bende ağlayınca dayanamadı öğlene kadar tekrar düşünücem dedi arayacağım seni dedi ona bu haberi bir an önce vermek istiyorum
insan olayın merkezinde olunca bazı şeyleri göremiyor böyle tarafsız yorumlar dışardan bakan gözler çok iyi oluyor hepinize tek tek çok tşkr ederim
İyiyim tatlım sen nasılsın? nasıl gidiyor herşey yolundamıı
rica ederiz devrem ne demek... aldığın hiç bir karardan pişman olmazsın inş.
çekilen Restleri dikkate alma..
bende iyiyim ,allahıma şükür çok iyiyim herşey yolunda senin nasıl gidiyor canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?