Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

İncim napıyonn nasılsın Bizim tırnak işi henuz olmadı çektirirse çarşı olmaz diye çektirmedi şimdi yeri değişçek olmadı orda tekrardan sevk alır belkı izne gönderirler en azından Kıyamam ben ya canım sevgilim

Son düzenleme:

haydaaa ne gibim :44:

havaların da etkisi var tabi evden çıkılmıyorki
ama kitap okumak iyi gelir bence de :)
Ah ah şu sınavlar bi bitse bende okuyacağım

sen çalışıyo musun aöf sınavlarına ?

kaçıncı sınıf bölüm neydi?

hemen küsüyoruz o zaman pissym

sen al bakalım cicileri bize haber vermee

ooohhhh bende bi sürü şey aldım
ama sülemem sülemem:76:

hejarımızın tebrik topikini hatırlatalım sayfalar çok hızlı ilerliyor çünküü gelince büyük süpriz olsunnn

BURDAN BUYRUUUUUUUUNNNN

çok işte çok

kocaman 43 gün var daha

izin alabilir misin iş yerinden gelip seni alsam karlarda yuvarlansak
halâ çok diyor yaaa az işte azzzzzzzz

ahh ahh keşke izin alabilsem ofide tek başımayım bugün izin verme ki patron
ne güzel olurdu yaa off karlarda yuvarlanırdıkk :2: :2:

canım 2 gün bizde konuşmamıştık dün aradı eğitimler sıklaşmış seninkide öledir büyük ihtimal üzülme bugün arar kuzum

canım bnmkı tatrıpakattalar cadırdalar zaten 20gun dur ordalar bu ayın 20 sınde birliklerine doncekler yanı 20 gundur gunde sadece 1 dk konusabılıyorum ondada nbr sen saol senı sevıyorum ozledım senı kapat bukadar 2 gundur buda yok baya moralım bozuk anlıycagın cnm onunla hıc bukadar konusmamazlık olmamıstı gunde en az 10 sefer arardı aksamlarıda 1 saat sohbet ederdık sımdı konusamıyınca kndımı yanlız gucsuz hısedıyorum

selamlaaaaaar
bugün itibariyle tam 365 günümüz kaldı
Şafak 1 sene

hoşgeldiiiiin canımmm.

1 yıldan düştüğünü gördüğün gibi 1 günden düştüğünü de gör inş tez zamandaaa

halâ çok diyor yaaa az işte azzzzzzzz

ahh ahh keşke izin alabilsem ofide tek başımayım bugün izin verme ki patron
ne güzel olurdu yaa off karlarda yuvarlanırdıkk :2: :2:

ben gelip alırım patrondan izin bilirsin biraz cadıyımdır ama işinden olursun falan en iyisi ben karışmıyım nuranım.

bende hep yaşıorum bu gelgitleri canım aramadığı zaman çok kötü oluorum sürekli telefonuma bakıorum ama onlar askerde herzman rahat olamazlar bu durumada alışmak zorundayız güçlü olmamız gerek biz hep seninleyiz yanında olmasakta unutma kuzum üzme kendini fazla gün gelicek bu günleri hatırlayıp gülücez herşey biticek bir gün kavuşucaz aşklarımıza

bi tırnak faciası daha mı? nişanlımında tırnağı çekildi ama öyle izne israhate felan göndermiyorlar gözdecim. bölükte istirahat veriyorlar. gelmiş geçmiş olsun. inşallah insaflı çekenlere denk gelir.

gelsin yeni cicilerr
benimde var almak istediklerimde aynı dediğin gibi ya rakakr veremiyorum yada başka bişi çıkıyor

selamlaaaaaar
bugün itibariyle tam 365 günümüz kaldı
Şafak 1 sene
selam hoşgeldin

hemen küsüyoruz o zaman pissym

sen al bakalım cicileri bize haber vermee

ooohhhh bende bi sürü şey aldım
ama sülemem sülemem:76:

küsüyormuyuz pisiciğimize küsmeyelimm :78:

hiii sen neler aldım çabıkkkk süleeee :78:
hadi sülee süleeeee
ben bu araar bişicikler alamadım :44:

inşallah cnm inşalaaaaaaaaah o bir gelse bır bıtse askerlık ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh

ahh ahhhh ne güzel olurdu

cadı dime benim melek arkidişimee

Son düzenleme:

ahh ahhhh ne güzel olurdu

cadı dime benim melek arkidişimee

valla bardaklar tabaklar cam şişeler bi sürü şeyyyy
sende aldın ya yumurtalı cam kesme tahtası
hem pissye küstüm o beni duymuyo bilem baksanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…