benim aklıma güzel bi süpriz gelmiyor yaa :44: :44: :44:
maşallah
bılmıyorum cnm bır bılsem ıcım acıyor sadecenefes alamıyorum kendımı moralmen cokmus hısedıyorum
biliyorumsende öylesin
ayrılması zor olur diye mi istemiyor gitmeni :26:
o gelsin o zaman izne söyle banane özledim seni sen gelmezsen ben gelirim bak de
lokumum ellerine sağlık kuzumm şafak 440
vala cnm sabır edıuorum ama bugun bır tuhafım kocamın sesınıde duymadım
kafa dağıtmak lazım hem di mi
birde babasına düşkün olanlar iyice içine düşücek kendimden biliyorum
canım demet akalın evli mutlu çocuklu aç azda ses ver hayal et kocişinle o şekil bakim nasıl gelicek
bak seeeen pissymehiçte haber vermiyo çeyizine yeni ciciler almışsın sankim seeennnn
nuranım naber nasılsın bu ne soğuk hemşerim antalya alışkın değil böyle soğuklar demi yaaa:18:
haydaaa ne gibim :44:bişi var bugün sendeee:44:
havaların da etkisi var tabi evden çıkılmıyorkigirişi pek iyi değildi yalnız kuzum.. üye olduğum bi site üyelerine özel girişini yayınlamıştı.. geçenlerde okudum daha.. babasının vefatını anlatıo kitaba başlarken.. ilgi çekici almayı düşünüyorum bende.. çok monotonlaştı hayatım çok
iyiyim canım arkadaşım benim sen nasılsınn
mehtabın yaklaşıyorrr
evett ya buz gibi hava dün zabah kepez üstüne lapa lapa kar yağmış kepez üstünde atatürk silüeti bembeyaz olmuş
Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaşlarında çok eski üç arkadaştır.
Bir gün Huriye..., Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye "Ay kusura bakmayın unuttum birer kahve yapayım da içelim!" der.
Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler.
Aradan biraz zaman geçtikten sonra Düriye "Size bir kahve bile yapmadım hemen yapayımda içelim" der ve yapar getirir.
Bizimkiler de yine ses itiraz yok.
Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar ve yolda bastonları ile tin tin yürürken aralarında şu konuşma geçer.
Huriye: - Kız Nuriye, gördün mü Düriye'yi; ne kadar pinti olmuş bize bir kahve bile ikram etmedi!
Nuriye: - Kııız, Düriye'yi ne zaman gördün?... :))
zeynelim sana gelsin bu kuzummm
Arayınca kendıne gelırsın tatlım merak etme daha gunun baslangıcındayız
nuranım naber nasılsın bu ne soğuk hemşerim antalya alışkın değil böyle soğuklar demi yaaa:18:
daha çook var be nuranım mehtaba bu ara pek karamsarım biliyo musun askerimin canına okuyorum.
kar mıııııııııı
hemen çıkalım o zaman hadi hazırlan
dünde konusmadık amaaaaaaaaaaa
çokk yokk azıcık var mehtababikerem
niye karamsarsın sen bakimm
yandı desen askerinnnne güzel neşeli mutluydun karamsar olmaaa azıcıkda kaldı mehtabına bak mehtaba odaklann
evet yaaa gidelim gidelimmm
kar topu oynayalım saklıkent hele bembeyaz görünüyorr offf
dünde konusmadık amaaaaaaaaaaa
Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaşlarında çok eski üç arkadaştır.
Bir gün Huriye..., Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye "Ay kusura bakmayın unuttum birer kahve yapayım da içelim!" der.
Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler.
Aradan biraz zaman geçtikten sonra Düriye "Size bir kahve bile yapmadım hemen yapayımda içelim" der ve yapar getirir.
Bizimkiler de yine ses itiraz yok.
Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar ve yolda bastonları ile tin tin yürürken aralarında şu konuşma geçer.
cok saol cnm okudum bıraz daha iyiym gulmekıyı geldi
Huriye: - Kız Nuriye, gördün mü Düriye'yi; ne kadar pinti olmuş bize bir kahve bile ikram etmedi!
Nuriye: - Kııız, Düriye'yi ne zaman gördün?... :))
zeynelim sana gelsin bu kuzummm
ben askerımı ozledım ıcımde bır acı var sesını de duymadım ondan galıba ama bole dokunsalar zırıl zırıl salya sumuk aglıycam oleyım
maneviyatmı tamam canım oda olur sen seç konumuzu
lokumum ellerine sağlık kuzumm şafak 440
benim aklıma güzel bi süpriz gelmiyor yaa :44: :44: :44:
maşallah
bişi var bugün sendeee:44:
Ay demememi devrem neler diyorum...ama sen biliyosun bnmkinin azıcık psikopattırrben böyle diyince delirir ortalığı yıkar ordaa.. ondan korkuyorum böyle şeyler demeyee...:18:
evett pisy miracleyekatlıyorum yeni cicilermi aldın çeyizine süle :78:
bak seeeen pissymehiçte haber vermiyo çeyizine yeni ciciler almışsın sankim seeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?