Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

biliyorum sende öylesin

bişi var bugün sendeee:44:
ayrılması zor olur diye mi istemiyor gitmeni :26:
o gelsin o zaman izne söyle banane özledim seni sen gelmezsen ben gelirim bak de

Ay demememi devrem neler diyorum...ama sen biliyosun bnmkinin azıcık psikopattırr ben böyle diyince delirir ortalığı yıkar ordaa.. ondan korkuyorum böyle şeyler demeyee...:18:

lokumum ellerine sağlık kuzumm şafak 440

kafa dağıtmak lazım hem di mi
birde babasına düşkün olanlar iyice içine düşücek kendimden biliyorum

girişi pek iyi değildi yalnız kuzum.. üye olduğum bi site üyelerine özel girişini yayınlamıştı.. geçenlerde okudum daha.. babasının vefatını anlatıo kitaba başlarken.. ilgi çekici almayı düşünüyorum bende.. çok monotonlaştı hayatım çok

nuranım naber nasılsın bu ne soğuk hemşerim antalya alışkın değil böyle soğuklar demi yaaa:18:

iyiyim canım arkadaşım benim sen nasılsınn
mehtabın yaklaşıyorrr
evett ya buz gibi hava dün zabah kepez üstüne lapa lapa kar yağmış kepez üstünde atatürk silüeti bembeyaz olmuş

Huriye, Nuriye ve Düriye 75-80 yaşlarında çok eski üç arkadaştır.
Bir gün Huriye..., Nuriye'ye telefon eder ve Düriye'ye gitmeye karar verirler ve giderler.
Biraz muhabbetten sonra Düriye kahve yapar ve içerler.

Biraz muhabbetten sonra Düriye "Ay kusura bakmayın unuttum birer kahve yapayım da içelim!" der.
Huriye ve Nuriye birşey demezler ve içerler.
Aradan biraz zaman geçtikten sonra Düriye "Size bir kahve bile yapmadım hemen yapayımda içelim" der ve yapar getirir.
Bizimkiler de yine ses itiraz yok.
Akşama doğru Huriye ve Nuriye kalkarlar ve yolda bastonları ile tin tin yürürken aralarında şu konuşma geçer.

Huriye: - Kız Nuriye, gördün mü Düriye'yi; ne kadar pinti olmuş bize bir kahve bile ikram etmedi!

Nuriye: - Kııız, Düriye'yi ne zaman gördün?... :))

zeynelim sana gelsin bu kuzummm

haydaaa ne gibim :44:
havaların da etkisi var tabi evden çıkılmıyorki
ama kitap okumak iyi gelir bence de :)
Ah ah şu sınavlar bi bitse bende okuyacağım

iyiyim canım arkadaşım benim sen nasılsınn
mehtabın yaklaşıyorrr
evett ya buz gibi hava dün zabah kepez üstüne lapa lapa kar yağmış kepez üstünde atatürk silüeti bembeyaz olmuş

daha çook var be nuranım mehtaba bu ara pek karamsarım biliyo musun askerimin canına okuyorum.

kar mıııııııııı

hemen çıkalım o zaman hadi hazırlan

nuranım naber nasılsın bu ne soğuk hemşerim antalya alışkın değil böyle soğuklar demi yaaa:18:

daha çook var be nuranım mehtaba bu ara pek karamsarım biliyo musun askerimin canına okuyorum.

kar mıııııııııı

hemen çıkalım o zaman hadi hazırlan

çokk yokk azıcık var mehtababikerem
niye karamsarsın sen bakimm
yandı desen askerinnn ne güzel neşeli mutluydun karamsar olmaaa azıcıkda kaldı mehtabına bak mehtaba odaklann
evet yaaa gidelim gidelimmm
kar topu oynayalım saklıkent hele bembeyaz görünüyorr offf

çok işte çok

kocaman 43 gün var daha

izin alabilir misin iş yerinden gelip seni alsam karlarda yuvarlansak

iyi geldi cnm saoool

ben askerımı ozledım ıcımde bır acı var sesını de duymadım ondan galıba ama bole dokunsalar zırıl zırıl salya sumuk aglıycam oleyım

cnm regl zamanın yaklaştıysa ondanda olabilir.
ben hafta sonu öyleydim.

maneviyatmı tamam canım oda olur sen seç konumuzu

lokumum ellerine sağlık kuzumm şafak 440

hmm bilmem ki cadım
ne olabilir ne olabilir senin yada diğer arkadaşların aklına bişi geliyorsa onu konuşalım.

benim aklıma güzel bi süpriz gelmiyor yaa :44: :44: :44:
maşallah

ne sürprizi geliyor nuranım bizede anlat.

Ay demememi devrem neler diyorum...ama sen biliyosun bnmkinin azıcık psikopattırr ben böyle diyince delirir ortalığı yıkar ordaa.. ondan korkuyorum böyle şeyler demeyee...:18:

evet cnm seninki numunelik eh artık napıcan beklemeye devam belkide bi sürpriz ile bi bakarsın karşında

evett pisy miracleye katlıyorum yeni cicilermi aldın çeyizine süle :78:

bak seeeen pissyme hiçte haber vermiyo çeyizine yeni ciciler almışsın sankim seeennnn

ufak tefek şeyler alıyorum kuzucuklarım :78: dekorasyon için bişiler aldım geçen haftalarda.
almak istediğim şeyler varda ya karar veremiyorum yada başka bişey oluyor.
geçen akşam bu çeyiz olayları rüyama bile girdi kızlar yaa
sizde varmı alınan şeyler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…