Anladım cnm bı an önce bite rinşşşşşş eskısı kadar cok konusrsunuz.canım bnmkı tatrıpakattalar cadırdalar zaten 20gun dur ordalar bu ayın 20 sınde birliklerine doncekler yanı 20 gundur gunde sadece 1 dk konusabılıyorum ondada nbr sen saol senı sevıyorum ozledım senı kapat bukadar 2 gundur buda yok baya moralım bozuk anlıycagın cnm onunla hıc bukadar konusmamazlık olmamıstı gunde en az 10 sefer arardı aksamlarıda 1 saat sohbet ederdık sımdı konusamıyınca kndımı yanlız gucsuz hısedıyorum
Ahhh o işletmeden çektiğim:18: neyseki bugun dersim yok
İşletme 2 tatlım çalışıyorum tabiii ama çok sıkıldım bitse de kurtulsam
cnm ya izin yok istirahat var ama kaç gun bılmıyorum incininki evnde kullanms istirahatini. Çok saol cnmbi tırnak faciası daha mı? nişanlımında tırnağı çekildi ama öyle izne israhate felan göndermiyorlar gözdecim. bölükte istirahat veriyorlar. gelmiş geçmiş olsun. inşallah insaflı çekenlere denk gelir.
kıskançlığı konuşalımmıı ben çok kıskancım:26:
hemen küsüyoruz o zaman pissym
sen al bakalım cicileri bize haber vermee
ooohhhh bende bi sürü şey aldım
ama sülemem sülemem:76:
kıskançlık olabilir bak. ama ben öyle aşırı kıskanç değilim yaa. yani sen neleri kıskanırsın mesela?
bu kıskançlıkta seviglininde payı var mı?
bak hele küselim diyo nurnaıda kışkırtıyor
yavrum msnde adam akıllı sohbet edemiyoruz ki artık anlatayım göstereyim aldıklarımı.
sen neler aldın çabuk söyle. hatta nette varsa göster. hem sen azcık aceleden davran 9.10.11 göz açıp kapayıncaya kadar gelir
bende 3. sınıfta kursa gitmiştim ama bi daha gitmedim sınav haftası çıkan soruları şöyle bi çalıştım hep.şimdi son sınıftayım 2 dersten giricem sınavlara. bitsede kurtulsam diyorum artık.
selamlaaaaaar
bugün itibariyle tam 365 günümüz kaldı
Şafak 1 sene
tuana kocana ne yemekler yapıon sole bakeeeem bıraz catlat bızı
valla bardaklar tabaklar cam şişeler bi sürü şeyyyy
sende aldın ya yumurtalı cam kesme tahtası
hem pissye küstüm o beni duymuyo bilem baksanaaa
aynen katılıyorum pisyim resimlerini görelim dimikıskançlık olabilir bak. ama ben öyle aşırı kıskanç değilim yaa. yani sen neleri kıskanırsın mesela?
bu kıskançlıkta seviglininde payı var mı?
bak hele küselim diyo nuranı da kışkırtıyor
yavrum msnde adam akıllı sohbet edemiyoruz ki artık anlatayım göstereyim aldıklarımı.
sen neler aldın çabuk söyle. hatta nette varsa göster. hem sen azcık aceleden davran 9.10.11 göz açıp kapayıncaya kadar gelir
bende 3. sınıfta kursa gitmiştim ama bi daha gitmedim sınav haftası çıkan soruları şöyle bi çalıştım hep.şimdi son sınıftayım 2 dersten giricem sınavlara. bitsede kurtulsam diyorum artık.
kışkırtırım tabiii küstük sana hıh
msn e gelinceye kadar da barışmıcam işte
göstermicem de işte aldıklarımı hem günlerde geçmiyo işte gelmicek 9.10.11
hoşgeldin canımm tam 1 sene
hoşgeldin cnm... 1 seneden düşüceksin bugün hadi gözünaydın
hoşgeldiiiiin canımmm.
1 yıldan düştüğünü gördüğün gibi 1 günden düştüğünü de gör inş tez zamandaaa
selam hoşgeldin
pisicim ben resmen şizofrenim yaa iş yerinde çalışan kızlar var stajerler yaşları küçük liseliler yani onlara bile takıodum ya 2 dak geç msj atsın onlarla diodum takıntılıyım yani ben ondan aldatma olarak bişey görmedim ama güvenimi sarstı 1 kere yaptığı bişey sonra böle oldum şimdi aklıma gelio çarşıya çıkarsa orda üniversiteli kızlar var falan die ayy paranoyamıyım ben:26:
az kalmış canım
kızlar ne dicem dün aşkım aradı birlikte bir haber yayılmış askerlik 12 aya düşüo die tayyip anneler gününe sürpriz olcak falan demiş göya dünden beri bakmadığım haber kalmadı ama görmedim gören duyan varmı :26::26:
ohh neler neler almışsın öleeee
görmek isterim doğrusuu
o yumurtalı cam kesme tahtasını çokkkkkk sevdiğim canım arkadaşım aldı
öncelik ben olmak üzere herkeşlerde çoook beğendi :78:
zevklidir arkadaşımm
seslenelim duyar belkim sesimiziiii pisiiiiiiiiiiiii duy biziiiiiiiiiiiiiii
aynen katılıyorum pisyim resimlerini görelim dimi
09/10/11evet miraclem göz açıpkapayıncaya kadar bu tarih gelecekk
kızlar ne dicem dün aşkım aradı birlikte bir haber yayılmış askerlik 12 aya düşüo die tayyip anneler gününe sürpriz olcak falan demiş göya dünden beri bakmadığım haber kalmadı ama görmedim gören duyan varmı :26::26:
ah be canım her dakika bir umut diye yayıyorlar bu haberleri ama en son seçim sonrasına salladılar
ohh neler neler almışsın öleeee
görmek isterim doğrusuu
o yumurtalı cam kesme tahtasını çokkkkkk sevdiğim canım arkadaşım aldı
öncelik ben olmak üzere herkeşlerde çoook beğendi :78:
zevklidir arkadaşımm
seslenelim duyar belkim sesimiziiii pisiiiiiiiiiiiii duy biziiiiiiiiiiiiiii
aynen katılıyorum pisyim resimlerini görelim dimi
09/10/11evet miraclem göz açıpkapayıncaya kadar bu tarih gelecekk
pisicim ben resmen şizofrenim yaa iş yerinde çalışan kızlar var stajerler yaşları küçük liseliler yani onlara bile takıodum ya 2 dak geç msj atsın onlarla diodum takıntılıyım yani ben ondan aldatma olarak bişey görmedim ama güvenimi sarstı 1 kere yaptığı bişey sonra böle oldum şimdi aklıma gelio çarşıya çıkarsa orda üniversiteli kızlar var falan die ayy paranoyamıyım ben:26:
güle güle kullansın benim hemşerim...
daha neler alcaz biz senle...
ama malesef o tarihe çooook var nuranım yaaa
nasıl gelmiycek yaa nasıl :88::88::88:
o günllerde ben aşkıma yeni kavuşmuş olacağım.
gelecek bi kerem
yemekten sonra geliyorum msne cankuşum
merak ettim neler aldın.
yumurtalı cam kesme tahtasıda ne oluyor nuranım sen mi aldın ?
nereden aldın? başka neler aldın?
hımm enişte bey senin böyle olmanda zemin hazırlamış. bu kıskançlığını ona belli etmemeye çalış. bu kıskançlığın belkide onun hoşuna gidiyordur. ay aşırı olunca fena bişey bu kıskançlık cnm hakikaten.bi yere gitse öyle mi böyle mi acaba nerde acaba bakıyormu off için içini yer.
hehe az mı kaldı çok mu muallak
ama iyice alışmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?