burcum anlamıyorum ailen neden bu cocugun gozune batıyorkı bukadar ya buna izin verme bence..
fikrimi sorucak olursa arkadaşım sakın yanlıs analama senı sevdıgım için söylüyorum..ama eğerki işi ciddiye gotururseniz mutsuz bir beraberlık olcak gıbıme geliyor..hiçbirımızın garantısı yok tabıkı ama kaanın konusmaları çok tuhaf gerçekten..kımsenın senı uzmesıne izin verme:97:
tatlım bence biraz bekleyin.. kaan ortaya görüşemiyoruz die bi sorun ! koymuş .. bunu kafasında fazlasıyla büyütmüş.. haftada bir görüşürsünüz telden idare edin herşeyin bi çıkar yolu var sonuçta.. madem o kadar çok istiyo seni rahat rahat görmeyi güvensin kendine taksın parmağına yüzüğü görüşün.. bu kadarda baskı yapılmaz ki senin elinde olan bir durum değil sonuçta..
kızlar resimdeki çirkin bendeniz oluyorumm
teknolojinin gözünü seviymm bee makyaj yap koyy ohhh
üstteki renk tonlarına bakın bakalım alttaki renkte benim doğal rengim..
En dogrusunu yapıosun burccccum gıt bir guzel psikologunla konusss.Cok rahatlıyacaksın herseyı guzel bı sekılde anlat .Kaan bılıyormu gıdıcenı pekı tatlım?
burcum anlamıyorum ailen neden bu cocugun gozune batıyorkı bukadar ya buna izin verme bence..
fikrimi sorucak olursa arkadaşım sakın yanlıs analama senı sevdıgım için söylüyorum..ama eğerki işi ciddiye gotururseniz mutsuz bir beraberlık olcak gıbıme geliyor..hiçbirımızın garantısı yok tabıkı ama kaanın konusmaları çok tuhaf gerçekten..kımsenın senı uzmesıne izin verme:97:
tatlıkısımmm:97:
hoşgeldin fıstıkkk :81:Ben geldımmmmmmmmmmmmmm hu huuuuuuuu
canım buluşmamıza annem hiç izin vermiyorduki annem izin vermedi çıkamam diyordum o da bu yüzden bunları sölüyor git babanla konuş belki anlayışlua karşılar dedi bir yandan mutlu oluruz buluşma sorunumuz olmaz rahat rahat görüşür birbirimize gider geliriz diyor.kendi ailesi çok rahat benimde ailem böle olunca gözüne batıyor bellkikki.
gitemliyim yok canım söylemedim ona şimdi est aklıma aldım randevuyu
gerçekten amacı abana kafayı yedirmekse becerdi yani.[/QUOTE
Olurmu öle sey burcum ne kafayı yemesıı yaaa bunlar gayet normal şeyler.Bız kızlar sadece kafamıza cok ama cok takdımızdan oluyor.RABBİM bir an önce problemlerınızııı çözsünnn nişanınızı düğünüüzü görelım cnm benım.Sen sıkma canını elbet orta yol bulunucak.
gülümmmmm yazdım ben sana görmedin sanırım
hoşgeldin fıstıkkk :81:
tatlım kimse kendi ailesini göz önüne alarak başkasına bu konuyu yükleyemez.. herkesin yapısı kültürü farklıdır sonuçta.. sana bu şekilde baskı yapması çok yanlış
bende öyle düşünüyorumYa Sabır çek evladım, şafaklar bitince alırsın ifadesini bi güzeelll ...
olsun cnm 2 saat konuşmak bile süper sesini duymak daha iyi geliyo insana bizde akşamları 1-2 saat konusuyoz az kaldı terto sıkalım dişimiziaynen tertoo yaa öldüm la hasretinden artık
daha 4 ay var ule:84:
siz yine mesajlaşıyonuz biz ancak akşamları 2 saatcik konuşuyoruz
hoşbuldum didemcim iyilik sağlık diyelim bayramda aşkımın yanına gideceğim nasipse heyecan varsen nasılsın?:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?