Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

durucum resim eklediya işte öle resim çıksın istiyorum ben böle link çıkıyo imageshack sitesinden bahsediyorum orda direk link var ama onu kopyala yapıştır yapamıyorum seçmiyor çünkü

başak bi siteden yapmay çalıştım bakalım istedğim gb oldumu bunları aldım kızlar bakın bakalım beğenecekmisiniz

amiiinnn inşallah

bende şöyle bir gelin olmak istiyorum

Eki Görüntüle 155900

Duvak çok güzeel bende dantelli duvağa bayılıyom....
Ama alt kısmı nasıl bunun kabarık değilmii

durucum resim eklediya işte öle resim çıksın istiyorum ben böle link çıkıyo imageshack sitesinden bahsediyorum orda direk link var ama onu kopyala yapıştır yapamıyorum seçmiyor çünkü

Ben şöyle yapıyorum onu cnm...
msj cvp yazarken altta eklenti ekleye tıklıyosun ordan sağ üst köşede dosya ekle var ordan bilgisayarından ekliyeceğin resmi buluyosun ondan sonra upload files ı seçip içeriği ekle diyosun sonra bitir diyip 1. değil onun altındaki cevaplayı tıklıyosun ...
Bu kadarrrrrrrrrrr:97:

örtmenim hoşgeldin resim ekleme çabası içindeyim bu seferde gözünü çıkarttım maşallahı var görmeyinin gözüne sokacağım büyük olmuş şimdide
gelinlik arşivi var bnde nedense bu özel gün için çok titizleniyorum isterseniz eklerm bikaç bşi dış çekim fotosu falan istiyorum arkadaşlar aman ne yapcn foto bu altı üstü diyorlar ama bnde stüdyo fotolarını sevmiyorum biraz yapay geliyo bana yavaştan çeyiz topiğine kaymaya başladık

Ben hem kabarık hem abartılı istiyorummm
Renk olarakta bunun gibi istiyorum;bembeyaz değil.

Hımmm değişikk:97:

şu 35 gün geçsin çabucak:84:

Hepsi geçmişde 35güncükmü geçmicek cnmm... sabırrrrrrrrr

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr slmmmmm:2::2::2::2::2::2::2:

as. hoşgeldinnn

başak bi siteden yapmay çalıştım bakalım istedğim gb oldumu bunları aldım kızlar bakın bakalım beğenecekmisiniz

sankim biraz büyük olmuşşş

durucum çok tşk ederim yaptım bakalım oldumu

Eklentiler

• $gelinlik7.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 28
aleykümselammm hosgeldnnnn
hoşbuldıuukkkk

hoçbulduk mentolümmmm kıs inş. örtmen yapcan sen beni anemmmm ceyizmi benim hiç ceyizim bile yok daha koy koy gelinlikerli çok severim bennn ya

arkası böyle durum

ben çok kabarık düşünmüyorum tabi bu şimdilik düşüncem giyip görünce heran herşey değişime uğrayabilir

arkası böyle durum

ben çok kabarık düşünmüyorum tabi bu şimdilik düşüncem giyip görünce heran herşey değişime uğrayabilir

hımmm çok şık mış devrem...
Evet heran değişebiliyor fikirlerr...
Bende şimdilik baya bi kabarık istiyorum ama bakalım:97:

ben bu gelinliğn kollarını çok seviyorum kızlar ya benim askerim öle straplez giydirmez bunun kollarınıda pek beğendm

Eklentiler

• $164083_123195884415319_122990881102486_144539_336184_n.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…