Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayferim güzelmiş ya sen zayıftın değilmi balık etek gb modeller sana güzel gider aslında bende kabarık istiyorum ama yakışacağını hiç sanmıyorum çünkü zayıf değilim gidip deneyeceğim yakışırsa bunun için braz daha zayıflarım zaten niyetimde var bakalım deneyip göreceğiz

zayfım canım ya ama kabarık fln istemiyorum böyle hafiftan kabarık istiyorum.eskiden bu sitenden resim kaydedeliyodu ya ablamn kinide burdan bulup diktirmiştik yoksa burda fiyatlar bya uçukkk kaç kilosun ki, canım ya yakışır niye yakışmasın salında hafif etli olunca gelinlik tam oluyo bence biraz süssüzler ama hoşlar kibarlar:78::78::78::78::78:

bennn geldimm oo kızlarr durgunsunuzzz nedenn bakalııımm bol ammma buarada bendee ballık etlıyımmm offf:44::44: mentolcümmm aynıyızzz

canım ya 5 kilo fazlam var işte onlardanda kurtulurum askerim gelinceye kadar ben eski parayla konuşuyrum arkadasım beğendi 1.5 milyar dediler gelinliklere senin beğendiklerinde gayet hoş canım güzel güzel giymek nasip olsun ama önce bi askerlerimiz gelsn çok duygusalım bu gece yine

kızlarrr bunlarrr nasıll pekalaaa

Eklentiler

• $miss-defne-gelinlikler.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $tul-kabarik-gelinlik-modeli.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 27

pek değişmemiş 3 sende fiyatlar bizde 1.70 fln diktirmiştik ayyyyy doğru söylüyoosun ya bi gelsindelerde gelinliğe kalsın benim onu düşünemem 3 sene var daha ama bundanda vageçmem bi şeklide kopyalamam lazım bunu ya
mentolüm havalannnnn no duygusallık yes oynaklıkkkkk pek saçma oldu beee

yawrummm kılonaa takmaa bakk bennn 78 kiloydummm 65 düstümm hala fazlammm varr ama nasıl dersenn ben sana özelden dönerımm olermıı üzülmee kılonuu takmaa bakk benn hıcc takıyomuyuummm :78::78::78:

ooo canım devrem gelmiş miracle canım nasılsın
organiğm aynıyız hem tertibiz hem balık etliyiz varmı daha ötesi
hadi kızlar kaynatalım ben hem askerime hem size yetişirim

sen gttin durlduk yaa abiyerl eklenmiş yenide onlara bakıyoldum ben:82::82::82::82:

kısss nee duraksıyonuzzz buu mentolüümee ıı gelmıyoo bolee havalarr hemencıkk uzuluyooo ayyferımmm cıvanımm kıss üzülmekkk yokkk sallayınn kalcaalrıı süporr yapcezz mentolll hadııı vercezz kılolarııı senn oynama çubukummm zatenn baharatlısınn tuzz cubugaa donmee sewmyıomm onu bennn salla mentoll

organiğm bu kadar olur şimdi seninle aynı kilodayız tabiki nasıl diye sorcam müsait olduğunda bekliyorum nasıl zayıfladğını tatlım
yok be miracle hayallerimiz süslüyoruz resmen ben bulduğum gelinlikleri askerime gösteriyrum kaydediyorum burdada paylaşıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…