ayyy üzüldüm cnmm ama sen hep alttan al... askerin edirne deydi demi? neden okadar kötü oldu ya :44:
sen destek ol üzmemeye çalış ve şimdi şuursuzzca ettiği lafları yutmaya çalış.. (tabi hakaret olmadığı sürece)...
Geçicek cnmm az kaldı Bak kış da bitiyo..
Boşver şekerim takma salla gitsin..
İzmir de hava missssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
oohhh ne güzell doya doya konuşun, bizimkilern 9da yatmalrı lazm,anca cep telle koğştan arıo arada bi arkadaşnn telden.. sonrasnda gündüz 1saat filn konşabiliorz anca.. siz maşallah ii konşuosnz
benmki bana hiç sataşmıo ama sesnden anlıorum,skldm bıktm ne zamn gelicem, günler geçmio, yaşamaktan skldm bilmem ne.. sesnde ufack bi heycan yok.. öncedn hayat doluydu,bu askerlk ne hale getrdi aşkımı yageldiğinde inş beraberce üstesinden gelicez
sende kavga etme sakn aşkınla,bırak sataşsın sana , alttan al hep, onlar orda neler yaşıo, heleki tunceli gibi bi yerde..
ayyy üzüldüm cnmm ama sen hep alttan al... askerin edirne deydi demi? neden okadar kötü oldu ya :44:
sen destek ol üzmemeye çalış ve şimdi şuursuzzca ettiği lafları yutmaya çalış.. (tabi hakaret olmadığı sürece)...
Geçicek cnmm az kaldı Bak kış da bitiyo..
Boşver şekerim takma salla gitsin..
İzmir de hava missssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
evet konuşuyoruz sataşmada kıskançlıktan okula gidiyorum her gün ne giydin gibi şeyler. aynen benim sevgilimde sesinde heycan yok çöktü resmen yaa alttan alıyorum bide ben üstüne gitmeyeyim çok zor dedigin gibi. inş gelirsiniz yavrum gelince daha baglanırsınız birbirinize
biliyo zaten. dedim ki nişanlancaksın madem nie arıyosun yakışıyomu sen kendine ykıştırabilrsn ama bn kendime yakıştırmıyrm nişanlancak biriyle konuşmayı bnmde hayatımda biri var biliyosn zaten arama artık mutlu ol dedim
ne anlattım cnm ben bısey anlatmasamda o bısey buluyor sorun edıyor bırbırımızı coook sevıyorum ona hıc suphem yok ama cok zor sartlar altında benı altan alıyoyorum ama olmuyor ıste olmuyor sorunlar bıtmıoor
offf bende çok özledim aşkımı..bitsin artık yeter yaaa...:84::84:
inşallahhh bitecek...
olleeyyyy süppeerrr
çok heyecanlıyım
ona sarılcam sarılcam öpcem koklucamm ayyy
nasıl şaşırcak kimbilir
offf bende çok özledim aşkımı..bitsin artık yeter yaaa...:84::84:
öle yapmaya calısıorum cnm hep altan alıyorum edırne ama cok ınsafsızlar ya ınsana bukadarda acımasızlık olmaz dedırtıyolar bazen o orda askerlık yapıyor ben burda acı cekıyorum
inş canikommm
belki bende hergn okula gitsem aynı sorunlar bende de oabilrdi :)))
allahtan sınıfta kaldm da sadce 2günck okulm var
sonrasnda hep evdeym işte..
sen nerde yaşıosun şekerm :82: ve hangi okulda okuosun
Merhabaaa kızllarr
ben geldim uleynnn
emekli hürgeneral
iyi akşamlar kader arkadaşlarımmm..
ben çıkıyorum, malum hazırlanmam lazım
pazrtsi izmir dönüşü görüşmek üzere..
ohh ohh süperrrr...
İzmirin nerseinde askerinnn?
izmir gaziemir
ben geldim uleynnn
emekli hürgeneral
izmir gaziemir
hahahaha vallahi yaaakesin olurdu çünkü onlar orda çıkamıyolar biz burdayız çıkıyoruz onların yerine kendimi koyunca bendde sorun yaratırdım yani. ben kocaelide yaşıyorum kocaeli üniversitesinde okuyorum sen nerde yaşıyosun nerde okuyosun. sınıfta kalmaya da dua edecek hale geldik yaa
anlattımı yanlış yazdım. ama sabret kendi moralini yüksek tut umutsuzlanma tmm her şey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?