Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ah zeynelimmm canımı acıtmak istiyo dün senden bşka kimse olmcak hayatmda diyen çocuk buqn nişanlanıcam diyo anlamıyrm ki napmaya çalıştığını :84:

allah allah banane deseydın benı ne ılgılendırıyor deseydın ıstedınle nısanlan benı bu saatten sonra enterese etmıyor dıyıp kapasaydın suratına

bıktım ya offfffff :84::84::84::84: eski sevgilim mesaj attı yeter ya bıktm annesindende ablasındanda kendisindende Allah ım yaa :84::84::84::84::84:

Aaa bilmiyolarmı senin sevgilin olduğundan asker beklediğinden haberleri yokmu? Bu ne yüzsüzlükk

Devoo salma kendinii... Bak çoğu gitti azı kaldı... Sende haftaya 100lere demir atıyosun... İnşallah 3 ay sonra plaklardayız Bunu hayal et.. iyi geliyo

slmm şekerimm

Son düzenleme:
iyi yapmışsın canım mazgirt ilçesinde şafak kaç görevi nedir

orayı bilmiorum canm ya, karakolda filan mı?
benm aşkm bomba atarcıydı,göreve gidiyodu ilk zamanlar.. şimdi depo sorumlusu.. allahtan göreve filan gitmio,ama çok yoruluo, çok yoğun doğru düzgn konuşamıoruz bile..
şafak=48 tatlm.. sadce dağtmda izin kullandı,sonradan izne gelmek istedi ama komtnı izn vermedi,depo boş kalıo die
öle işte senin şafak kaç bakalm

allah allah banane deseydın benı ne ılgılendırıyor deseydın ıstedınle nısanlan benı bu saatten sonra enterese etmıyor dıyıp kapasaydın suratına

bacım biz ayrılır ayrılmaz anası kız aramaya başlamıştı buna bnde dedm ki annen hedefine ulaşmış tebrık ederm napıysn yap nişanlan evlen bni ilgilendrmez dedim salak ya bana nie sylüyosa

canım bnm iyim ama askerim çok kötü yaa ona cok üzülüyorum bazen ayrılık lafı ediyor ayrılalım fln dio ben cok üzülüorum ona :2: ben onu cok sevıyorum soyluyorum ama calısmamı ıstemıyor ooof yaa ne yapsam ona gore suc oluyor bana bıan kızıyor sonra bnm uzuldumu hısedınce ben senı cok sevıyorum dıo benı bırakma benım moralım cok kotu kendımı cok kotu hısedıorum sana bole yapmak ıstemıorum dıo ama ondan once benı uzene kadar herseyı soyluo bu 207 gun ne zaman bıtıcekse bıtsın yoksa bız dıye bısı kalmıcak artık ben dayansamda benım asker dayanamayor hem benı hem kendını uzuyor

evet yaa tuncelide dışarı çıkmamaları daha iyi evet karakolda komando benim kide hep dışarda dagıtıma gidenleri topluyor yerlerine teslim ediyor ktmci yani. sizin şafak bitmiş be tatlım bizim şafak:274

sevgiline neden anlattın üzülmesin orda benim sevgilimde aynı okula gidiyorum diye her gün tartışıyoruz ama sevgimiz üstesinden geliyor biz çok seviyoruz birbirimizii sizde seviyosanız bişey olmaz

evet yaa tuncelide dışarı çıkmamaları daha iyi evet karakolda komando benim kide hep dışarda dagıtıma gidenleri topluyor yerlerine teslim ediyor ktmci yani. sizin şafak bitmiş be tatlım bizim şafak:274

hm anladm canm,allah kavuşutursun
200 den 150ye kadar kolay geçio.sonrası ççoookkkkk zor..
ee nası askerin psikoljsi filan.. benmki hiç ii deil geldğnde psikolğa giderz dedm sıcak bakmadı
nası rahat konşyo musnz canm

sevgilim olduğunu biliyo ama yine dvm ediyo annesi bi yandan o biyandan offffffffff sinir oluyorm ya

izmirli arkadaşlar, hava nasıl izmir'de?
Bu gece yola çıkıcaz, sabah aşkitoma süprüz yapıcam

bacım biz ayrılır ayrılmaz anası kız aramaya başlamıştı buna bnde dedm ki annen hedefine ulaşmış tebrık ederm napıysn yap nişanlan evlen bni ilgilendrmez dedim salak ya bana nie sylüyosa

sende evdıgın oldunusoyleseydı cnm

sende evdıgın oldunusoyleseydı cnm

biliyo zaten. dedim ki nişanlancaksın madem nie arıyosun yakışıyomu sen kendine ykıştırabilrsn ama bn kendime yakıştırmıyrm nişanlancak biriyle konuşmayı bnmde hayatımda biri var biliyosn zaten arama artık mutlu ol dedim

amin tatlım amin sizide kavuştursun inş. öyle diyolar son zamanları geçmiyomuş hiç. psikolojisi iyi degil yaa sürekli sıkıldım bunaldım bana sataşmalar. seninkinin neyi var ? biz rahatız o konuda telekomun 7den 7ye kampanyası var ya geceleri saatlerce konuşuyoruz 2 ye kadar sabah 5 te kalkıyor yatıramıyorum onu benle konuşunca bırakamıyor beni kıyamam yaaa özledim şimdii

çok tanıdık şeyler...
walla ağlattın beni zeynelim

ayyy üzüldüm cnmm ama sen hep alttan al... askerin edirne deydi demi? neden okadar kötü oldu ya :44:
sen destek ol üzmemeye çalış ve şimdi şuursuzzca ettiği lafları yutmaya çalış.. (tabi hakaret olmadığı sürece)...
Geçicek cnmm az kaldı Bak kış da bitiyo..

sevgilim olduğunu biliyo ama yine dvm ediyo annesi bi yandan o biyandan offffffffff sinir oluyorm ya

Boşver şekerim takma salla gitsin..

izmirli arkadaşlar, hava nasıl izmir'de?
Bu gece yola çıkıcaz, sabah aşkitoma süprüz yapıcam

İzmir de hava missssssssssssss gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

oohhh ne güzell doya doya konuşun, bizimkilern 9da yatmalrı lazm,anca cep telle koğştan arıo arada bi arkadaşnn telden.. sonrasnda gündüz 1saat filn konşabiliorz anca.. siz maşallah ii konşuosnz
benmki bana hiç sataşmıo ama sesnden anlıorum,skldm bıktm ne zamn gelicem, günler geçmio, yaşamaktan skldm bilmem ne.. sesnde ufack bi heycan yok.. öncedn hayat doluydu,bu askerlk ne hale getrdi aşkımı ya geldiğinde inş beraberce üstesinden gelicez
sende kavga etme sakn aşkınla,bırak sataşsın sana , alttan al hep, onlar orda neler yaşıo, heleki tunceli gibi bi yerde..

sevgiline neden anlattın üzülmesin orda benim sevgilimde aynı okula gidiyorum diye her gün tartışıyoruz ama sevgimiz üstesinden geliyor biz çok seviyoruz birbirimizii sizde seviyosanız bişey olmaz

ne anlattım cnm ben bısey anlatmasamda o bısey buluyor sorun edıyor bırbırımızı coook sevıyorum ona hıc suphem yok ama cok zor sartlar altında benı altan alıyoyorum ama olmuyor ıste olmuyor sorunlar bıtmıoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…