Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar iyi geceler nasılsnz bakalım bu gün aşkımla iki kez kınuştum tatlı talı çooook mutluyum yarında sabah erkenden çarşımız var bu akşamdan saölarımı yapacağım
ayferim dmek müstakbel kaynananla tanışacaksın ayrıntıları bekliyoruz artık ben tanıştım süper ötesi heyecanlı bşi
tuğbacım sana katılıyrum ailelerin herzman herşeyi bilmesi gerkemez arada kaçamak olur dimi
organğim nasıl devrem heyecan git gide artıyoo ay ne güzel hayller kuruyorsunuzdur şimdi gezn eğlenin gün sizin be tatlım

biliyorum canım orayı aşkımın fotoğrfları fln vardı orda çekinmiş.ahhhh ahhhh ben bunu hep yapıyorum arkadaşa diye aşkıma gidiyorum valla acayip heycanlı oluo valla

kendin alıyosan kendin devm et canım ya kuafrn işi belli olmuo yaniyaptır yptır ama var sanki kahkül ya:44::44:

aşkın bi gelsinde 9 gün geçirince hasret gidermş olursunz,sonrası daha çabuk geçer inş.

kızz senn ne güzell destekk oluyosunn sagoll yaa valla ıhtıyacımm vardııı gercektenn ınsann bazenn ıstıyoo cunkıı umutsuzluga kapılmısken iyi gelıyoo sagoll şekeırmmm sanada zamn su gıbıı akpıı gecsınn inşallahhh

vardaa canımm uzadııı nebılımm ama sunuda belırtımmm kıı askıtom gıdıncee saclarımıı kestırcemmm uclarından sızcee ozamanmıı yapımm bıdaha bıdaha masraf olmasınn dımııı hee

merviişşş hoşgeldiinnn....
ohhh ne güzel süslen bakalmm, yarın doya doya cam dan görüşürsünz,konuşursunz
ayfer ve benden çok çok şanslınz kızlar.. şafak sıkıştırdığnda bunları düşünün, biz msnden bile göremioruz aşklarmzı

anemmm carşın vardı demi mentolüm senin ne güzel yaw tanışcam ama neler olcak bilmiyorum mentolüm yanasıll yapcan saçlarını bakem fıtıkım

canımm sagolll vallaa heycan sımdıdenn hergunuu kararlastrıdıkk dusunn napcagımızııı vallaa kut kut atıyor kalbılllbim

aynen kızz bendee öylee carsı ayda bir kere bile yok konusta konus napalım bunada sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…