lokumum nasılsınHepicinize Günaydınlarr Olsunnn
günaydın cicim
iim bnde cnm aynı sorunlarla ugrasıp duruyorum aynı devam yanıı
o da olacak inşallah az kaldı mavim
naber ne var ne yok :81:
günaydın canım nulişim
düzelmiyor cnm düzelmiyor gercekten ben kayınvaldemlerle gorusmuyorum c.tesı gunu markette karsılastık ben gormemezlıkten geldım onları alısverısımı yapıp cıktım dun gece tel bnmkıne anlatmıslar tabı abartarak herzamankı gıbı benı bır aradı barut kesılmıs nıe saygısızlık yapıosun fln dedı bnde dedım ben deıl onlar yaptı ben kımseye ii davranmak zorunda deılım bıde bnm bır huyum var yapmacık olamıorumneysen oyum yanı:26: neyse sonra iş konusu acıldı nasıl bıyerde calıstımı bılmıomus aklı bnde kalıomuss ya bana bakarlarsaymıs fln fln bırsırı ıvır zıvır ben de sonunda basladım aglamaya sen dedım aılene cok deger verıosun bana vermıosun onlar bıze neler yaptı sen hala onları savunuyosun dıe baslayınca bu benı altan almaya basladı ben senı sevıyorum onlara gelene kadar sabredıcez ben gelınce duzelıcek ben sensız yasayamam fln demeye basladı tam 2 saat tel konustuk su askerlık psıkolojısımı nedır cabucak duzelsın yoksa tekmeye koyacam poposuna o olcak sonunda
ıst gel cnm gel beklerız hele sımdı havada super ne cok sıcak ne cok soguk tam gezmelık
günaydın canım nulişim
sorunlar bitmedimi şekercim ya
duygumm naberr??
iyiyim canım sen nasılsın :81:sorunlar bitmedimi şekercim ya
duygumm naberr??
günaydın canım nulişim
oh iyi yapmışsın canım benim yaa bu aileler hep mi sorun çıkartırlar anlamıyorum kikaynana,o olmazsa görümce,o olmazsa başka bişey.. bende bu dertten muzdaribim ve gerçekten çok zorlanıyorum artık,onlar yüzünden ağlamak zorundamıyız ya
ama inanıyorum ki askerde diye böyleler,gelince herşey düzelecek.. sen hiç ağlama kuzum,sıkma güzel canını.. bitirip bi gelsinde hep yanında olur,herşey yoluna girer inşh
oyyy geleyim bencede yaaaa hazır havalar güzelken ve bekarken son son gelyim
sonra kocanın napcağı belli olmaz
ne güzel.. yani keşke diğer sorunlar da olmasa ama kıskançlık büyük bi sorun haline gelebiliyor bazen
bende şahsen başından yaşamıyordum ama şimdi abartılı bi halde yaşatıyor,çıldırmama az kaldıtek duam gelince düzelmesi
hadi ya benimde bu hafta yoğun haftam maalesef ama iyi oluyo vakit çabuk geçerinşh devrem,olur hepsi,bi hayırlısıyla gelsinlerde
ne olsun tatlım,bu hafta tatil haftam ama sabah kardeşlerimi okula bıraktıktan sonra uyumak istemedim,güneş kuşlar heyecanlandımbede yanınıza geleyim dedim işte
senden ne var ne yok? nasıl gidiyo:)
gunaydın cnmm
lokumum nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın :81:
:123: ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI DİYEN ŞAFAK GÜZELLERİMİZ :123:
:98: 113 NEFESİM :98:
:98: 124 SAYSAYBİTMİYOR :98:
:98: 135 CHOqSEKER :98:
:98: 152 KELEBEK1238 :98:
:98: 161 TEPKİSELMİ :98:
:98: 161 WBLUEBLUEW :98:
:98: 161 MİRACLE 07 :98:
:98: 162 SİYAHİNCİM :98:
:98: 162 THETİS :98:
:98: 162 qİZZ :98:
:98: 163 MELEGİM :98:
:98: 163 QUEEN :98:
:98: 164 ORGANİK :98:
:98: 165 RCD :98:
:98: 187 LATİLOKUM :98:
:98: 201 PİSSY :98:
:98: 205 ZEYNELİM :98:
:98: 205 LADY_CİCİ:98:
:98: 205 ÇİĞDEMİ :98:
lokumum nasılsın
canımmnasılsın
kıskançlıkları gelince düzelir gibi geliyor bana
devooooo
Şükür nurancımmm iyim senden naberrr
Lemm
evet cnm koca bu bır gun iyibir gün kötü her an hersey beklenır bunlardan neysekı snın azcık kalmıs sen gıtcen bnm hala 150 gunum kalcak vay nam vay :26: su kaynanları gorumcelerı eltılerı bır kazana atıp guzelcene yakmalı ohh kurtuluruz bu cadalozlardan ayyy
Kıskançlık yaptığı zaman ben nefes alamıyorum avazım çıktığı kadar bağırasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?