Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ii ak$amlar kizlar okuldan yeni geldim listeyi tekrar koyayim dedim

Amiiin canım inşallah şu zamana kadar iyi geçmişti de
artık çok zor olmaya başladı.. Sıkıldıkk bilemiyorum
nasıl bitiricez bu 3 ayıı :2:

canım asıl o 3 ay çabuk geçiyo benceee bize öle gelmişti açıkçasıı...biticekkk geçicekkk rüya gibii olucak her şey

ee anlatsana devooo ben anlattım gitti valla
anlatıorum devoo...şimdi dün benim öğretmenlik uygulamam vardı.12.30 da girip 5.15 te fln çıkıodum..uygulama yapmıştım sınıftaa,çok materyalim fln vardı.öğretmene rica ettim orda bıraktım onları..dedim biraz alışveriş fln yaparım aşkım gelmeden son hazırlıkları yaparım diodum..o sıradaa ev arkadaşlarım mesaj attılar..bankada işimizz var oraya gelioruz buluşalım sonrada gezeriz dediler olur dedim..okuldan çıktım önündee bekliorum.sonraa dediler orası ters kaldı.akmnin önüne gel dediler..yakın mesafe zaten bende gittim oraya bekliorum kızları..sonra geldiler iştee naptınız halletinizz mi işlerinizi fln derkenn..arkadann biri sarıldı belimeebir döndümmm aşkımmm yanımdaaa şoka girdim benn sımsıkı sarıldık birbirimizeee ama sokakta herkes bakıoduukızlar da bizi kendi halimizee bıraktılarrben bi yarım saatt nasıl yani bitti mi şimdi nasıl yani diyip durdumbir beş dakika hareketsizz kaldık ölee..sonra elini uzattıı elele tutuştukk.o an yaşadığım mutluluğun tarifi yoktur yanibirdee uygulama yapmışım çok yorgundum çocuklara bağırdım çağırdım bütün günn eşofmanlarım fln var üzerimdee bi paspalım görsenizzsonra aşkıma diorum ki ama ben hiç hazır değildimm daha hazırlık yapıcaktımmodaaa gülüo flnöle işte kızlarr.bana çok güzel bi buket yaptırmış..içinde mor çiçekler papatyalar fln vardı ama heyecandan evde unutmuşlareve gelinceee çiçeğimi verdi birde bana siyah kazak almış aşkımaslındaa pazar günü çıkmış eşşek..bana dedikii süpriz yapmasaydımm son gün heyecandan uyuyamazdın dediaslındaa baştan beri şafağımızz böleymiş ben yannış saymışımm oda düzeltmemişev arkadaşlarımda bilmiolarmışş onlarada gelincee haber vermiş..kaç saat şoku atlatamadımm süperdi..sonra evimize geldik..oturdukk..sonra birlikte sarılıp uyudukko kadar özlemişim kiiisabah kahvaltı hazırladım aşkımaaa sonra beni okula bıraktı ordan da gitti..:18:ama cuma gnü yine gelicekk belki perşembe ben giderim:26:öyle işte kızlarr darısı başınızaa çok güzel bir mutlulukk allah herkese nasip etsin..o değil de depük partim yalan oldu

kızlar şimdi askerimle konuştum biyandan da msj fln bişiy olmamış ceza fln vermemiş komutanı yani çok mutluyum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…