Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet öle aşkım iş kurcak ona veririm

iyi fikirrr...

Bende böyle diyorumm ama yok dinlemiyo hatun... Takmaaa...
Kimse ailesini silmezzz...Boşyere kendini yıpratıyon...

Şimdi onların umurunda değildir ama siz birbirnizi yiyonuzzz

cnm ya ben bunun aılesıyle 4,5 senedır savas halındeyım ama cok zor bıdurumdayım ya kafayı sıyırmak uzereyım

iyi fikirrr...

Bende böyle diyorumm ama yok dinlemiyo hatun... Takmaaa...
Kimse ailesini silmezzz...Boşyere kendini yıpratıyon...

Şimdi onların umurunda değildir ama siz birbirnizi yiyonuzzz

neyapıyım yaaa :84::84::84: dayanamıyorum ben ama elınde sonunda gelıcek ve ben ozaman ona bılıyorum neyapcamı son sozu nasıl solucemı artık yok eskı merve altan almıcak kana kan dıse dıs kavgaysa kavga edıcem bıtıceksede bıter ben kaybetmem o kaybederr benım gıbı bırınıde asla bulamaz onada mustahak olur ozaman pişman olur ozaman da ben ona tekmeye koyAR GONDERIIIIRM :88::88::88:

cnm ya ben bunun aılesıyle 4,5 senedır savas halındeyım ama cok zor bıdurumdayım ya kafayı sıyırmak uzereyım

zaten amaçları o canım siz kava edin ayrılın die yapıolar niye sende bu oyuna düşüyosunki sen umursama öyle davranki üzülen onlar olsun yazık sana kendine değer ver biraz

ayyy kendince haklısın yani senin durumunda olmayan kimse anlayamaz... ama yalnız kalmamaya özen göster ailen ark. fln olsun mutlaka belki ozaman korkun azalır..güç alırsın onlardaan...

Annemle yatıyorum o zamandan beri,ama o an yapılacak birşey yok inanki.
Ablam annem bakıp ağladılar,ilk anlarda kendimdeyken telefon işareti yapıyordum ama şoka girdiler.
O yüzden içim rahat değil,ben şimdi yine doktora gidecem sonrada oyalanırım belki çok daraldım.Hiçbişey olmasa panikten gidecem:26:

hoşbulduk şekerler nasılsınız ?
iyiz canım sen nasılsınnn

şimdi sinirle byle konuşuyosun sakın ol cnm ya bu kdr sabrettn az daha sabret gelince yüzyüze konuşursnz telefondan halledlck seylr dğil bnlar

kavga dövüşle eline bişey geçmezki senin aklını kullanıp taktik uygulaman lazım bence

takma ozmn cnm ailesi ve senin aranda bi tercih içn zorlama onu daha çok sinirlenir. sedanında dediği gibi tamam de geç yapcak bşka bişeyn yok

DOGRU SOLUOSUNUZ DA CNM TAMAM DEDIGIM ZAMAN sankı ben sucluymusum onların dedıklerıde dogruymus demek oluyor bunuda ben kabullenemıyorum onlar dogru duzgun konusmuolarkı yok merve sunu yaptı yok merve bole yaptı bıze bunu dedı olmayan bır suru sey soluolar bende duyunca nasıl tamam dıyıpo onları haklı cıkarıyım:95::84::84::84::95::95::95::95:

Erkek evinin her şeyi yapması onlar için gurur,ne bilim garip garip huyları var.
Ben mersinde doğdum büyüdüm,annem buralı,babamında kafa yapısı buralı oldugu için kayseriye sadece gezmeye gideriz sık sık.
Adapte olması zor adetleri var;eğer gelenekçi bir aileyse Allah sana kolaylık versin.

sende ozman alttan alarak konuş kuzum bunlar gerçek deil aşkım bana inanmalısın demelisin sert çıkışlar ilişkiyi çok yıpratıo ben sert çıkış yapmıorum artık söliceğim lafı alttan alttan sölüorum ben düşünüceğime o düşünüo özür dilio olay tatlıya bağlanıo

Ya zaten onlar sizin ayrılmanız için böyle yapıyolar tıkıycaksın kulaklarını duyma. Askern sana byle ypmışsn derse bn öyle bişe yapmadm dersin sakince eğer inanmıyosan gelince yüzleşiriz dersin gelince halledersin şimdi askerinide kendinide üzme

tatlım geçmiş olsun okudum yaşadıklarını inşallah bi daha böle bişey yaşamazsın ama sen bunu kafaya taktıkça daha kötü olursun psikolojin bozulucak kafanı dağıtmaya çalış düşünmemeye çalış

iyiz canım sen nasılsınnn

şimdi sinirle byle konuşuyosun sakın ol cnm ya bu kdr sabrettn az daha sabret gelince yüzyüze konuşursnz telefondan halledlck seylr dğil bnlar

bende iyiyim tatlım çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…