- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
zayıfsan ne gerek var kendını zorlamaya cnm yuruyus yap ozaman hem saglık acısından hem zınde kalırsın benım sole 15 kılo fazlam var desem
E baya uygun almışsın canım ya,netten mi aldın?
seninde çok canım fazlan bende 50 olmak istiorum en az 48 falanda olur off off bugün başlıcam hareketlere ben
yaa cnm benım cok fazlam var bıldın tombulum ben
Ya benimde kilo vermem lazım,ibrkaç haftadır deli gibi çikolata çerez cips vs derken şiştiğimi hissediyorum:18::18::18:
bu aletler yalnızca üst mideyi çalıştırıo canım alt mide ağarlıklı deil seninde telaşlandırdım yaf ben çok kullandım bunlardan salonda falanda evdede var ama bir fayda görmedim canım inş sende işe yarar benim alt midem var biraz yani göbek bende bunlar işe yaramıo
bende eski salon hocama aldırıyım ozman kardeşimde vücut geliştirmeye gidio o salona o ayu gibi oldu ayy kaslı erkek sevmiorum başıma çıktı 1 tane teyzemin oğluda öle gerçi oda fitness hocası ayu gibi kasları var
yaa cnm benım cok fazlam var bıldın tombulum ben
zayıfsan ne gerek var kendını zorlamaya cnm yuruyus yap ozaman hem saglık acısından hem zınde kalırsın benım sole 15 kılo fazlam var desem
hee öleyse sorun yok biraz çalışıp dikkat etsen yararlı olur sana ozman benim boyum 1.70 canım
tombul kuşum benim ben tombiş hatunları çok güzel buluorum ama bende zayıflık hastalığı var 1 kilo alsam pskikolojim bozuluo benim lisedeyken tedavi gördüm baya 60 kiloya çıkmıştım gene o dönem tedavi gördüm psikolojik sonra kilo verdim hemen 42 kiloya kadar düşmüştüm stres yapıp
ben şiştiğimi hem hissediyorum hem de görüyorum
benim problemim midemle canım yaa, çok şükür yanlış seçim yaptım die ödüm kopmuştu, inşallah sıkılmadan düzenli yaparım da işe yarar
aslında salona gitmek istiyorum ama sevgilim izin vermiyor, evde kendi imkanımla halletcem artık napalım
tombul kuşum benim ben tombiş hatunları çok güzel buluorum ama bende zayıflık hastalığı var 1 kilo alsam pskikolojim bozuluo benim lisedeyken tedavi gördüm baya 60 kiloya çıkmıştım gene o dönem tedavi gördüm psikolojik sonra kilo verdim hemen 42 kiloya kadar düşmüştüm stres yapıp
Yürüyüşte yapamıyorum canım ya ,bel rahatsızlığı berbat bir şey. 6 sene milli takımdaydım sonra sakatlandım,hergün spor yapan adam birden yatmaya başlarsa böyle oluyor işte.
Bide maşallahım vardır,cips kola çikolata abartı şekilde yerim:)
Dikkat etmesi mesele işte canım :) Çok düzensiz bir beslenmem var. diyetisyene gitmiştim programa uyunca harika sonuç aldım ama dediğim gibi işte çikolata vs şeylere dayaamıyoruuum
ben şiştiğimi hem hissediyorum hem de görüyorum
benim problemim midemle canım yaa, çok şükür yanlış seçim yaptım die ödüm kopmuştu, inşallah sıkılmadan düzenli yaparım da işe yarar
aslında salona gitmek istiyorum ama sevgilim izin vermiyor, evde kendi imkanımla halletcem artık napalım
ben kaslı erkek severımbenım kocada agırlık calıstı salonda ve solemesı ayıp super bır vucut vardır
yamuk koymuş bide boynum koptu bakarken
benim midem bulanıo kastan canım tercih meselesi tabi çoğu bayan kas sevio ama ben sevmiom azcık göbüşü olsun seviom benim kocişimde tam benim sevdiğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?