Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

zayıfsan ne gerek var kendını zorlamaya cnm yuruyus yap ozaman hem saglık acısından hem zınde kalırsın benım sole 15 kılo fazlam var desem

seninde çok canım fazlan bende 50 olmak istiorum en az 48 falanda olur off off bugün başlıcam hareketlere ben

yaa cnm benım cok fazlam var bıldın tombulum ben

bende eski salon hocama aldırıyım ozman kardeşimde vücut geliştirmeye gidio o salona o ayu gibi oldu ayy kaslı erkek sevmiorum başıma çıktı 1 tane teyzemin oğluda öle gerçi oda fitness hocası ayu gibi kasları var

Ya benimde kilo vermem lazım,ibrkaç haftadır deli gibi çikolata çerez cips vs derken şiştiğimi hissediyorum:18::18::18:

ben şiştiğimi hem hissediyorum hem de görüyorum

benim problemim midemle canım yaa, çok şükür yanlış seçim yaptım die ödüm kopmuştu, inşallah sıkılmadan düzenli yaparım da işe yarar
aslında salona gitmek istiyorum ama sevgilim izin vermiyor, evde kendi imkanımla halletcem artık napalım

ben kaslı erkek severım benım kocada agırlık calıstı salonda ve solemesı ayıp super bır vucut vardır

yaa cnm benım cok fazlam var bıldın tombulum ben

tombul kuşum benim ben tombiş hatunları çok güzel buluorum ama bende zayıflık hastalığı var 1 kilo alsam pskikolojim bozuluo benim lisedeyken tedavi gördüm baya 60 kiloya çıkmıştım gene o dönem tedavi gördüm psikolojik sonra kilo verdim hemen 42 kiloya kadar düşmüştüm stres yapıp

zayıfsan ne gerek var kendını zorlamaya cnm yuruyus yap ozaman hem saglık acısından hem zınde kalırsın benım sole 15 kılo fazlam var desem

Yürüyüşte yapamıyorum canım ya ,bel rahatsızlığı berbat bir şey. 6 sene milli takımdaydım sonra sakatlandım,hergün spor yapan adam birden yatmaya başlarsa böyle oluyor işte.
Bide maşallahım vardır,cips kola çikolata abartı şekilde yerim:)

hee öleyse sorun yok biraz çalışıp dikkat etsen yararlı olur sana ozman benim boyum 1.70 canım

Dikkat etmesi mesele işte canım :) Çok düzensiz bir beslenmem var. diyetisyene gitmiştim programa uyunca harika sonuç aldım ama dediğim gibi işte çikolata vs şeylere dayaamıyoruuum

delı kız senı bende tombulum dıe cok sıkıntı yapıyorum ama sıkı dıyete gırdım verecem hepsını

anladım canım düzenli yaparsan çok faydası olur sorun mideyse tamam doğru alet ozman

bende stres yaptım verecem ama bu kıloların hepsıne savas actım aksam mesala yemek yemıyorum hıc meyve fln gecıstıryorum

benimde sorunum o şuan canım malum sigarayıda bıraktım annem elimden alıo herşeyi yeme die ama ben iş yerinde yiyorum bırakıcam ama kararlıyım zayıflıcam

Eki Görüntüle 160048

bu ben ve kocıs oluyor kızlar fazlam baya var gorulmek uzere

Hadi o zaman beraber kilo vermeye başlıyoruz,az önce markete gittim daha kek ,jelibon falan aldım :)onlar bitsin dikkat etcem, bozarsam kızın bana

ben kaslı erkek severım benım kocada agırlık calıstı salonda ve solemesı ayıp super bır vucut vardır

benim midem bulanıo kastan canım tercih meselesi tabi çoğu bayan kas sevio ama ben sevmiom azcık göbüşü olsun seviom benim kocişimde tam benim sevdiğim gibi

benim midem bulanıo kastan canım tercih meselesi tabi çoğu bayan kas sevio ama ben sevmiom azcık göbüşü olsun seviom benim kocişimde tam benim sevdiğim gibi

Bende kastan gıcık alırım,herşey dozunda iyi bide topuları yere basmıyor gbi yürür ya bazıları üçgen vücutlarını göstere göstere:) deli olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…