slm şubatcım senden baska gören yok beni
noliii labahar geldi kızım sen niye hasta oluyosun
daya antibiyotikleri bişeyin kalmaz
sana da günaydın mahidevran
niye ekleyemiyorsun canım ben ekleyebiliyorum nerden denedin ki
hoşgeldinizzzzz :87::87:
günaydın cicim... hoşgeldinngünaydın sultanlarben geldim :82:
hellooooooooo
günaydın sultanlarben geldim :82:
asma suratını minik bıldırcınım
evet cnm ben artık cıldırmak uzereyım bu adama ne apsam benı delı edıyor calısıyorum dıye bunları yapıyor ama calısmam lazım bunu anlamıyor sonucta taksıtlerım var onuda gectım bu yastan sonra anne babadan nekadar para ısteyebılırsınkı ben ısteyemıyorum okusam eyvallah ama okuma evde kos kos otur bırde para ıste bana sacma gelıyor buda bunu anlamıyor neymıs efendım ısyerındekıler hıc bana bakmıyormus asılmıyormus sankı herkez sapık allahım ya kafayı yedı bnmkı vala usuttu aklını
hellooooooooo
url ile eklenmiyor canım ya:26:
gördüm ama platform değil kiiiiiiiiii :44:duygu limango'da bambi kampanyasından geçen gün sana dediğim ayakkabıdan var
evet ya her bölüm başka bi sahnede kopuyorsunaaa benim aklıma çok geliyor böyle nickleri okuduğumda mutlaka benzetme yapıyorum
bi sahnesini biliyorum çok komik yaaa adama tokat atıyor. hemen söylüyor falan
oooo hürgeneral hoşgeldin kızım niye gelmiyorsun buralarahellooooooooo
atarım
Havamıda atarım diyosun Nicon D90
temam bidahike bende ikiliye bincemm alcam elimede Casio exilim dicital foto makinemi
heh şöle yaa üzme tatlım ya rahat değiller ayrıca bunu da kafana soksaan iyi olur şekeriiim :81:cnm ben artık uzmıycem kendımı vala o bole yapıyorsa bende yapacam artık o rahatsa bende rahat olucam banane ya sonucta tel acıp evdekılerı aramaya vaktı oluor beyefendının neyse cnm ya ben artık onu sıkmıycam ne yapmak ısterse onu yapsın
işte öyle olunca da insan sinir oluyo yaKoca bir kış geçti hiç hastalanmadım yaz geliyo şimdi hastalandımdayadım valla antibyotik grip nezle önleyici ne varsa uyumamak için savaş veriyorum
evet ya her bölüm başka bi sahnede kopuyorsun
bayılıyorum ben ya, izle bence tavsiye ederim bak referansta olurum
üff o mıymıntıyı mı yakıştırdın bana nöööf kızı izlerken içim bayım bayım bayılıyorsende hatice sultan olmalısın
tamam canım ilk zamanım olduğunda bakarım
pofff bu haftasonu kayınpederin doğum günü ya napıcam ben
işte öyle olunca da insan sinir oluyo ya
sıcak şeyler iç topla kendini biran önce hee
gerçi yarın yağmur varmış
hepsi bitti kayınpeder mi kaldı bi
bi pasta al git barim
cnm ben artık uzmıycem kendımı vala o bole yapıyorsa bende yapacam artık o rahatsa bende rahat olucam banane ya sonucta tel acıp evdekılerı aramaya vaktı oluor beyefendının neyse cnm ya ben artık onu sıkmıycam ne yapmak ısterse onu yapsın
Günaydın devreemmm hoşgeldinn
Şu sonuç bi belli olsun kendime gelcemde
Al benimkini vur seninkine devoo...Aynı laflarr... çalışma ihtiyacınmı var sanki.. işyeri çok kalabalık gelen giden oluyor bisürü..bakıyolarmı ediyolarmı.. çıldırtmma beniibuna benzer biton şey...
Ama ben ne derse he diyip geçiyorum artık.. sende öyle yap.. sadece çalışma konusunda tevazu gösterme...
Hoşgeldin begümcümm
kır valla hadi beraber kıralım gelaynen sinir bozucu bi durum ağzını burnunu kırasım var şu hastalığın
çok güzelmiş, beğendimmm
ha şöyle canım yaa, kendini boşuna yorma artık
günaydın cicim... hoşgeldinn
çok şekermiş rengide modelide
[/FONT][/B]
Günaydın devreemmm hoşgeldinn
Şu sonuç bi belli olsun kendime gelcemde
belki düzenleniyor falandır çünkü az önce ekledim bende :44:
gördüm ama platform değil kiiiiiiiiii :44:
üff o mıymıntıyı mı yakıştırdın bana nöööf kızı izlerken içim bayım bayım bayılıyor
ben valide sultan olmaya adayım
yok beenmedim dosta acı söyler kısım
kızım yaa yürüyememekten ayaklarının acımasından şikayet etmiyomusun sen bak bu model gayet güzel ondan göstereyim dedim sana bide beğenmiyor cıks cıks cıııkss
ay evet orası öyle mıyk mıyk bi sultan ama giyinip süslenince güzel oluyo be
oo valide sultanı tek geçerim elbette kadına böyle zenginlik asillik nasıl yakışıyor valla
ama o kadına kendi sesini yakıştıramıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?