- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
Anladım canım;Allah kolaylık versin kadına.
Rejimden ne haber
grip/nezle'yi en iyi atlatmanın yolu hastalığı satmakmış bebeem ondan ötürü öptümbida atmam ablaa :18:
amin canım
ayy açlıktan ölcek gibi hissediorum yaa dün plates topu falan aldım platese başladım canım ne kadar zorlansamda azim yaptım vercem kilolarımı sende nevar neyok?
Ben herzamanki gibi sabah öğlen yedim ama bu saate kadar hiç çikolata kek yok,yemedim valla :)
gelişme var:)
öle olsun damam affedildin benim aşım var bu yıl hiç hasta olmadım valla bundan sonra hep yaptırcam aşı
kızlar ben çıkıorum bana okul yolu göründüöpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın iyi sohbetlerrrr :80::80:
Anladım canım;Allah kolaylık versin kadına.
Rejimden ne haber
hımm bende yemedim abur cubur hiç sabahta poaça börek yiyodum ama artık kepek ekmek falan yiyorum platesimide yaptım dün ohh deymeyin keyfime
hadi ya bende olurmuyumki ayy bak hemen c vitamini alıyım korktum şimdi benim griplerim öle ayakta geçmio 1 hafta hastanelik oluom ben serumlar falanbenimde aşım var canımşimdiye kadar hiç olmadıydım bu ilk
Ay yok ben o kadar olamadım daha,sıfır hareket:)
iyi dersler ecemcim:80:
rejimler lahmacun oldu
ya benim aşkımda her aradığında soruo asılan varmı die sanki milletin işi yok bizim için sıraya girmiş asılmayı bekliolar
benimde aşım var canımşimdiye kadar hiç olmadıydım bu ilk
hadi ya bende olurmuyumki ayy bak hemen c vitamini alıyım korktum şimdi benim griplerim öle ayakta geçmio 1 hafta hastanelik oluom ben serumlar falan
dün akşam kardeşimle çıkıp aldım hemen topumu annem dio gene başladı bişeylere allah sonumuzu hayır etsin dieee
aşı hikaye yaa, bi kaç senedir ben de yaptırmıyorum
sorma kızım yaaa evlı adaMLAR bıle bana bakıyor benımmının gozunde yaa olduruyor bnı uyuz ısteee
Grip olmadan önlem al öyleyse canım.
Bende aynı şekilde bir oluyodum pir oluyodum
15 gün atlatamıyordum yatıp dinlenme imkanım olmadığı için sürünüyordum kısacası
aynen cnm bnm kardesı kucuk 12 yasında benle dalga gecıyor ındır bacak kaldır bacak dıyo bana
evet canım aldım şimdi elmamı yiyorum akşam portakal yemiştim bu akşamda suyunu içerim sıkıp mandelina falanla beraber bomba olur
çocuğun maskarası olmuşsun benim kardeş büyük ya nişanlım falan sanıolar benimyolda arkadaş ortamında falan
ayy kıyamam yaa, geçmiş olsun canım çok
kan yapıcı şeyleri yemeyi alışkanlık haline getirmeye bak o zaman.
Kabak çekirdeği ye, inanmazsın belki ama kabak çekirdeğinde ıspanaktan bile çok demir var.
hee bide kuru üzüm kuru kayısı kuru incir vb. güneşte kurutulmuş meyveler...
dalak ciğer böbrek ...
bol şans canım sana, ilaçlarını ihmal etme, dikkat et kendine
Canım geçmiş olsun ben dedim sana belini sar diye :)
Şu küçük kan şişelerinden mi verdiler sanada,iğrenç tadı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?