neyapayım cnm ınsan kusunce ole oluyor:26:arıo işte çocuk bak söyleniodun sabahtan
evet bugun cok konustuk eskısı gıbı bızde artık tezkere konusuyoz yaa 6 ay var ama aksam bol bool konusuruz dedıkızım ne şanslısın ya kıskanıorum ama heee günde 32653 kere konuşuosunuz maşallahbiz bir kereyle yetinioruzz
işte asılan olursa konusunda cnmmmmmdurdunuz durdunuz, bugün coştunuz walla siz de
ama ne demek o hangi konuda hayal kırıklığından bahsedio cnm?:26:
maalesef aynen öyle cnmm
kızzzzzzzzz
kocene daldın beni görmedinnn
ayy salya sümük ağladım gene yaaa offf
16 yaşından beri girmediğim test gitmediğim doktor kalmadı nerdeyse... evet regl kanamlarım biraz fazla oluyorr.....
Ama doktorlarım sadece sürekli olarak şurup kullanmam gerektiğini söylüyolarr..Yoksa vücudumda biyerden patlak veriyo.. Ya başım dönüp fenalaşıyorum... halsizleşiyorum.. yada aşırı kilo kaybı...
Çözümmmmm şuruppppp sadece bütün dr.larım bunu söylüyorr
neyapayım cnm ınsan kusunce ole oluyor:26:
niye cnm aglama kıyamaaam sana beeen
evet bugun cok konustuk eskısı gıbı bızde artık tezkere konusuyoz yaa 6 ay var ama aksam bol bool konusuruz dedı
işte asılan olursa konusunda cnmmmmm
burda yemekçimiz var onun oğlu hasta ama göremio boşanma davaları falan var o ağladı derdini anlatır bana hep bende dayanamadım ağladım onlaa
evet bugun cok konustuk eskısı gıbı bızde artık tezkere konusuyoz yaa 6 ay var ama aksam bol bool konusuruz dedı
burda yemekçimiz var onun oğlu hasta ama göremio boşanma davaları falan var o ağladı derdini anlatır bana hep bende dayanamadım ağladım onlaa
hee kıskançlık meseleleriii
ayyh herkesin binbir çeşit derdi var işte, Allah yardımcıları olsun
kızlar ben çıkıorum bana okul yolu göründüöpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın iyi sohbetlerrrr :80::80:
Şükür beni düşünen biri varmışşşş
İyi canım çok şükürr...
Kan değerlerim düşmüş... karın ağrımla alakası yok ama bu arada onuda gördüler... Kansızlığım ilerlemiş yine kan şuruplarına devam etmek zorundaymışım...verdiler yine bisürü
Onun haricinde temizz.. Jinekoloğun dediği şey sadece kasıklarımı üşütmüşüm.. Mayıs gelene kadar açık ayakkabı giyme çorapsız dolaşma ve regl dönemlerinde ayağını belini sıcak tut:97: Çok şükürr bunadaa
güle güle cicim grşrzkızlar ben çıkıorum bana okul yolu göründüöpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın iyi sohbetlerrrr :80::80:
Seda kız sana ne oldu, geçmişi okuyayım diyorumda yetişemiyorum.
Hasta mısın sende?
güle güle cicim grşrz
yok canım şükür hasta deilm bizim yemekçimizin oğlu hastaymış ama boşanma davaları var babası çocuğu göstermio kadına ağladı çok bende dayanamadım onla beraber ağladım durdum
ben sana herkese öpücük atma demedimmi kıss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?