Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

arıo işte çocuk bak söyleniodun sabahtan
neyapayım cnm ınsan kusunce ole oluyor:26:
kızım ne şanslısın ya kıskanıorum ama heee günde 32653 kere konuşuosunuz maşallah biz bir kereyle yetinioruzz
evet bugun cok konustuk eskısı gıbı bızde artık tezkere konusuyoz yaa 6 ay var ama aksam bol bool konusuruz dedı
durdunuz durdunuz, bugün coştunuz walla siz de
ama ne demek o hangi konuda hayal kırıklığından bahsedio cnm?:26:
işte asılan olursa konusunda cnmmmmm
maalesef aynen öyle cnmm

kızzzzzzzzz
kocene daldın beni görmedinnn

ayy kıyamam yaa, geçmiş olsun canım çok
kan yapıcı şeyleri yemeyi alışkanlık haline getirmeye bak o zaman.
Kabak çekirdeği ye, inanmazsın belki ama kabak çekirdeğinde ıspanaktan bile çok demir var.
hee bide kuru üzüm kuru kayısı kuru incir vb. güneşte kurutulmuş meyveler...
dalak ciğer böbrek ...
bol şans canım sana, ilaçlarını ihmal etme, dikkat et kendine

evet bugun cok konustuk eskısı gıbı bızde artık tezkere konusuyoz yaa 6 ay var ama aksam bol bool konusuruz dedı

ohh ohh allah mutluluğunuzu bozmasın canım

hee kıskançlık meseleleriii

ayy salya sümük ağladım gene yaaa offf

burda yemekçimiz var onun oğlu hasta ama göremio boşanma davaları falan var o ağladı derdini anlatır bana hep bende dayanamadım ağladım onlaa

ayyh herkesin binbir çeşit derdi var işte, Allah yardımcıları olsun

kızlar ben çıkıorum bana okul yolu göründü öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın iyi sohbetlerrrr :80::80:

Canım geçmiş olsun ben dedim sana belini sar diye :)
Şu küçük kan şişelerinden mi verdiler sanada,iğrenç tadı var.

ya benim aşkımda her aradığında soruo asılan varmı die sanki milletin işi yok bizim için sıraya girmiş asılmayı bekliolar

Seda kız sana ne oldu, geçmişi okuyayım diyorumda yetişemiyorum.
Hasta mısın sende?

yok canım şükür hasta deilm bizim yemekçimizin oğlu hastaymış ama boşanma davaları var babası çocuğu göstermio kadına ağladı çok bende dayanamadım onla beraber ağladım durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…