Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

negüzel işte tak kolunagezdirr ohh benım ole sansım yok ıkı taneyız buygude ben olunca tabı olmuor

ben şanslıyım canım ya aramızda 5 yaş var ama o biraz iri kıyım zaten yaşıda 21 fatih gelince askerden o gidicek aralarında anlaştılar

kızlar ben bir miktar ders çalışmaya gidiyorum

Görüşmek üzere

dün çok kararlıydın kız noldu bıraktınmı bugünn şişko derya şişkoooo deryaaa

ben bozmadım ki rejimimi, elmamı yedim, şimdi de limonlu form çayımı içiyorum, ohhh değmeyin keyfime
benim lafım yemekte güzel yemek yok die 2 lahmacun yanında kola içenlere

evet öyle söylüyorlar ama tedbir işte tatlım, çok ağır geçirdiğim için yaptırıyorum yinede :2::2:

evet cnm eğer çok hasta olup ağır geçiriosan yaptırman lazım, ama benim gibi bünyesi fazla sağlamolanlara gerek yok tabi

dün akşam kardeşimle çıkıp aldım hemen topumu annem dio gene başladı bişeylere allah sonumuzu hayır etsin dieee

sorma kızım yaaa evlı adaMLAR bıle bana bakıyor benımmının gozunde yaa olduruyor bnı uyuz ısteee

Aman ya bahaneleride genelde aynı,seviyorlar ondan kıskanıyorlar:)
Bizimkine sorsam şehrin yarısı potansiyel sapık,benden başka kızda yok ayrıca herkes bana bakacak sanki
Yok o arkadaşım evli falan diyorum,ne farkeder diyor.

bende rejimi bozdun sandım yaa tamam canım lahmacun ama yanına diet kola

aynen ya demekki hepsi böle bu erkeklerin bütün istanbul benim peşimde ona göre o kendi cinsini tanımazmıymış falan

aaa olurmu ole sey cnmm bıde klasık bıze guvenırler etrafa guvenmezler ayyy oluorum yaa artık kıskanclıktan bazen gozu benı fln gormuor herkez sapıık benım pesımden kosuolar

aaa olurmu ole sey cnmm bıde klasık bıze guvenırler etrafa guvenmezler ayyy oluorum yaa artık kıskanclıktan bazen gozu benı fln gormuor herkez sapıık benım pesımden kosuolar

siz söledikçe görüorum kesin kararım bütün erkekler aynı örnek

siz söledikçe görüorum kesin kararım bütün erkekler aynı örnek

aynı aynı cnm hepsı aynı tarz tabı ıclerı fesat ben artık ole dıyınce dıyorumkı demmekkı sanada guven olmaz sende erkeksın sen de evlı sın kesın bakıyosundur o zaman dıyorum ben bakmam dıoo ole dıyıncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…