- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
negüzel işte tak kolunagezdirr ohh benım ole sansım yok ıkı taneyız buygude ben olunca tabı olmuor
dün çok kararlıydın kız noldu bıraktınmı bugünn şişko derya şişkoooo deryaaa
evet öyle söylüyorlar ama tedbir işte tatlım, çok ağır geçirdiğim için yaptırıyorum yinede :2::2:
ben hergün 10,00da 1 elma 16,00 da 1 portakal yiyorum ama olacağı warmış demek ki canım
kızlar ben bir miktar ders çalışmaya gidiyorum
Görüşmek üzere
dün akşam kardeşimle çıkıp aldım hemen topumu annem dio gene başladı bişeylere allah sonumuzu hayır etsin dieee
sorma kızım yaaa evlı adaMLAR bıle bana bakıyor benımmının gozunde yaa olduruyor bnı uyuz ısteee
ben bozmadım ki rejimimi, elmamı yedim, şimdi de limonlu form çayımı içiyorum, ohhh değmeyin keyfime
benim lafım yemekte güzel yemek yok die 2 lahmacun yanında kola içenlere
evet cnm eğer çok hasta olup ağır geçiriosan yaptırman lazım, ama benim gibi bünyesi fazla sağlamolanlara gerek yok tabi
Aman ya bahaneleride genelde aynı,seviyorlar ondan kıskanıyorlar:)
Bizimkine sorsam şehrin yarısı potansiyel sapık,benden başka kızda yok ayrıca herkes bana bakacak sanki
Yok o arkadaşım evli falan diyorum,ne farkeder diyor.
kızlar ben bir miktar ders çalışmaya gidiyorum
Görüşmek üzere
ben şanslıyım canım ya aramızda 5 yaş var ama o biraz iri kıyım zaten yaşıda 21 fatih gelince askerden o gidicek aralarında anlaştılar
ne güzel cnm sanslısın onla gezersın cnn sıkılınca
aynen ya demekki hepsi böle bu erkeklerin bütün istanbul benim peşimde ona göre o kendi cinsini tanımazmıymış falan
bende rejimi bozdun sandım yaa tamam canım lahmacun ama yanına diet kola
Aman ya bahaneleride genelde aynı,seviyorlar ondan kıskanıyorlar:)
Bizimkine sorsam şehrin yarısı potansiyel sapık,benden başka kızda yok ayrıca herkes bana bakacak sanki
Yok o arkadaşım evli falan diyorum,ne farkeder diyor.
Ayyyy hep aynı laf,sen erkekleri bilmezsin diyodur bide:)
Erkek cinsinden bir tane düzgün adam çıkmış onuda ben bulmuşum değil mi ukala diyorum :)
tarzımız pek uymuo ama arada oluo canım o gotik yaa
aaa olurmu ole sey cnmm bıde klasık bıze guvenırler etrafa guvenmezler ayyy oluorum yaa artık kıskanclıktan bazen gozu benı fln gormuor herkez sapıık benım pesımden kosuolar
heee anladım cnm bosver sende tek gez tabı askerın bıseycık demezse benm pekbı fırsatım olmuyor kendısınde de :26:
siz söledikçe görüorum kesin kararım bütün erkekler aynı örnek
benimde içimden gelmio canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?