Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ohh ohh listeler hala devam ediyor yıllardır
çok sevindim bunu gördüğüme
zamanında ne kavgalar oldu be bu listeler için
bize niye yok onu yazmışın ben yokum ne günlerdi yaa
listeyi yapanların ellerine kollarına gözlerine yüreğine sağlık
kocaman kocaman sevgiler ....
allah sevdiklerinizi yolunu gözlediklerinizi korusun
herkese iyi geceler

canım ben biraz konuya ortadan daldım canım ya askerin aklı sende kalmak istemiyordur en azından adı konsun istemiştir ama sende ikimizin hayalleri olsun yeni baştan hayal kuralım falan de bak bizde gelince nişandan sonra beklemek istemiyorduk ama biraz hayat şartları pahalılık falan 1.5 sene falan beklemeyi düşünüyoruz buda bizm için hayal kırıklığı biraz ama sende askerine moral vermeye çalış düzenimizi kuralım zorlanmayalım ailem bizi düşünüyor destek veriyorlar hayallerini yıkmak istemezler falan diyebilrsin ama önce sen güçlü ol sıkma canını

birden aşırı tepki vermiş,bu akşam sakin kafayla düşünür o canm, haksız olduğunu anlar..
anne baba ne derse o dur.hem kötü bişi de dememişler, askerden gelsin öle demişler onlarda haklı kendilerince ama gelde askerine anlat
anneni de sorn yapma canm, yarn böyle böyle yanlş anlamş filan de azcık bişiler uydur özür diledi filan de iki tarafı da idare etmek zor,arada kalmak çok zor ya

canım öyle şeyler söylüoki sinirim çok bozuluyo.biz 4 sene falan bekleriz derken annem söz nişan uzun sürmesin huzursuzluk çıkar üzülürsünüz gelince bir bir buçuk senede evlenirsiniz dedi mesela bu da çok güzel bir haber ama onun umrunda bile değil inanmıomuş geldiğinde de sözleniceğimize :s

aminn canım,allah bütün sevdiklermzi korusun inş.
iyi gecelerr

tubiş askerim ağustosta dağıtım iznine geldi sonra daha yeni göndermiştim ki ekim de izne geldi bizim zorunlu oldu kayınvalidem düştü kafatası çatladı hastanede yattı o yüzden geldi yani 2 ayda bir görmek çok iyi geldi ama şimdi izinimiz yok çooook zor geldi o yüzden ben diyorum bu askerlik 15 ay 5 ayda bir 10 gün izin kullansalar bizde bu kadar hasret kalmayız herhalde nasıl formül ama

annemede yazın olmucağı için üzüldü ondan böle yaptı falan dedim ama annem böle şeylere çok önem verir zaten canımı en çok sıkanda annemin gözünde onun eksiye düşmesi..benmi öğreticem bunlarıda ona ya nasıl davranması gerektiğini bilio olması lazım 24 yaşında sonuçta çocuk değil ki

formül harika canm ama kısmet işte.. çok geçmş olsun kaynvaldne..
olsun tatlm üzme kendni sen,ne güzel askerin rahat, nette görüşebiliosunz daha ne olsuunnn

haklısn ecmm ya ne desen haklsın, askerde çok farklı oluyolar canm, yapcak bişi yok
döndüklernde düzelicekler inş. yoksa işimiz iş valla

ecm askerin malum alışkın olmadğı bir ortamda ve sinirleri bozulmuş senden ayrı kalmanın verdği üzüntü ile şimdi hiç bşiey gerçek gelmiyor onu en iyi sen tanırsın arada kalmak zor ama annene askerin hakkında kötü düşündürme çok zor biliyorum arada kalmak annem gözlerimin içine bakardı ilk üç ay bizde tartıştık ama hep ağladğımda özledğimden dedim sende annene özür diledi o gün kavga etmiş birileryle benide yanlış anlamış falan de bak sonra oda oturup düşününce anlayacak ailenin olumlu düşündğünü aynı durumu bende yaşadım canım biraz zman ver

zaten bende özlediğimden diyodum hep ama bu olayı bildiği için başka bişey diyemedim canım artık dediğin gibi özür diledi falan dicem yarın gerçekten arada kalmak çok zor iki kişi arasında kalmak çok kötü hele bu kişiler sevgilin ve ailense daha da zor oluyo..İnşallah dediğin gibi oda anlar bişeyleri..Çünkü bu konuda tek başıma mücadele etmek istemiyorum

tuğbacım tşk ederim valla rahatız çok şükür çarşı iznimizde var diyorum ya çok şükür diye sesini duymak bile bir nimet ilk zmanlarda bu telfunu int bulan adama ne dualar etmiştim bende bi deli işte

kızlar ben çıkıyorum
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
ecm sende sıkma canını herşey istedğin gb olsun canım herşey halolur
herkes rüyalarında askerlerini görsün doya doya öpsün koklasın

tuğbacım tşk ederim valla rahatız çok şükür çarşı iznimizde var diyorum ya çok şükür diye sesini duymak bile bir nimet ilk zmanlarda bu telfunu int bulan adama ne dualar etmiştim bende bi deli işte

hahaha alemsin kız,ama çok haklsın telefonu ve int bulandan allahh razı olsuuuunnnnn

inşallah saol canım desteğin için iyi geceler tatlı rüyalarr

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
şafak 199

ve artık sıra 100 lerde

seni bir gün alacam sevgılım ve hiç bırakmıycam
:87::87::87::87::87:

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...14/04/2011 susu_= 26 eskişehir:123:

:123:...//2011 askımıozledımcok= 40 kırşehir:123:

:123:...//2011 kardelen44= 48 muğla :123:

:123:...14/05/2011 mavimavimavi= 55 samsun:123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 56 siirt :123:

:123:...17/05/2011 BarbieveKen = 59 tekirdağ :123:

:123:...18/05/2011 melekkkk = 59 tekirdağ:123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 60 tokat :123:

:123:...19/05/2011 yengec123 = 60 tokat:123:

t:123:...20/05/2011 grimsi = 61 trabzon:123:

-----------
-----

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…