Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar
bugün ilk çarşı iznimiz
aşkımla msnde konuşmak ne güzelmiş yahu
birde kamera olsaydı harika olacaktı ya
neyse canım bunada şükür

56 Şırnak/Uludere bende varım ama yaa

Hoşbuldum tatlım..Uğramaya uğramayaa çokk yeniler gelmiş yaaa
Hazr seni yakalamışken the tudors u izliomusun tatlım ya.. büyük sükse yaptı ama hiç bakmadım

hastasıydım..çok beğenmıştım görsellğini..son sezonu ızlemedım sadece..o da Manısaya gıdınce fırsat kalmadı..tavuk gıbı uyuduk

hastasıydım..çok beğenmıştım görsellğini..son sezonu ızlemedım sadece..o da Manısaya gıdınce fırsat kalmadı..tavuk gıbı uyuduk

bi ara fırsat bulursam artık dizilerden akşam uyuşukluundan bende bakarım geçtiğimiz yaz gossip girl takip ediodum .. sonra araya bi boşluk girdi birdaha bakamaz oldum... Ama olmazsa olmazım fringe tavuk yorumunda güldürdü beni kuzum yaaa

oturduğum yerde kafa küt dıye sağa sola savrulup gözler faltaşı gıbı olunca ınsan tavuk mısalı olduğunu düşünuyor

sizin asker nerede? şafak kaç?

kızzzzlaaarr benn geldimmm veee artıkk saat sayıyorummm çokkkmuu çokkk heyecanlıyımmm 2 saatt sonraa benn aşkımınn kollarındaaa vayy beee kavusunn kızzz hepınızzz atılınn yarılerınızınn kollarınaa buu sızınde hakkınızzz aşkitomm şuan ewınde vee ben işteyımm aynı şehırdee nefess almakkta başka oluyooo vallaaa sewıyorumm sızıııı belkıı olmıyabılırımm ama gırer haber verırımm sızeee kuzuularrrımmmm hepınızııı sewıyorummm akşamm yemegee cıkıcazz yahuuu vallaa cıldırcammm

maşallah yaa..:81::81: guzel vakıt geçirin..mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…