oturduğum yerde kafa küt dıye sağa sola savrulup gözler faltaşı gıbı oluncaınsan tavuk mısalı olduğunu düşünuyor
sizin asker nerede? şafak kaç?
canım benim askerim yedi askerliği biteli çok şükür 3 ay oluo.. bu topikte yedim bende şafağı
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk cnm
Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok cnm ya gelemedi izne temmzuda gözüküyor şimdilik izin mayıstada mezunyet balom var gelsn ıstıyorum ama bakalım tatlım inş zor gbgözdecim naber tatlım ya... nasılsın? askerin noldu izne çıkabildimi canım ben bayadır takip edemedim burayı :26:
heemmeenn konuya gırıyorumşafak kaç? nerede askerınız..buyrun mıkrofon sızde
geçmiş olsun
kızzzzlaaarr benn geldimmm veee artıkk saat sayıyorummmçokkkmuu çokkk heyecanlıyımmm 2 saatt sonraa benn aşkımınn kollarındaaa vayy beee kavusunn kızzz hepınızzz atılınn yarılerınızınn kollarınaa buu sızınde hakkınızzz aşkitomm şuan ewınde vee ben işteyımm aynı şehırdee nefess almakkta başka oluyooo vallaaa sewıyorumm sızıııı belkıı olmıyabılırımm ama gırer haber verırımm sızeee kuzuularrrımmmm hepınızııı sewıyorummm akşamm yemegee cıkıcazz yahuuu vallaa cıldırcammm
yok cnm ya gelemedi izne temmzuda gözüküyor şimdilik izin mayıstada mezunyet balom var gelsn ıstıyorum ama bakalım tatlım inş zor gb
Cnm şafak 267 askerim doğuda
anladım tatlım ya doğuda olunca zor oluo tabi gelmesi.. olsun canım benim tez zamanda bitirp temelli gelsinde varsın izne gelemesin..
kızlar bakın bakın size ne getirdimm
geçen sene aşkıma sevgililer günü için kitap yazmıştım.. flash belleğimi karıştırrken kitap kapaklarına rastladım... sizinlede paylaşıymm
Ön kapak ;
Bu da arka kapak ;
maşallah yaa..:81::81: guzel vakıt geçirin..mutluluklar
Teşekkür ederim canım
Ne kadar özendim ben şimdi yaaa,gözün aydın canım tadını çıkar hepimizin yerine
özennnmee bıdenemm yaaasıraa sanadaa gelcekkk sagoll sonnn 1 saat 20 dakıkaammm varr zamnn gecmıyooo nesee sekerımmmm opuyorumms enııı eglenırımm tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?