bende çok özledim aşkımı kuzum ama napalım sabır işte sen ne sınavına gircen kuzum o stres bendede mevcut pazar sınav var
afiyet olsun canımmm
Afiyet olsuuun
selam hoş geldin
selamlarrrrr :80::80:
hoşgeedin canımm
merhabaaaa
hoşgeldin
cok az kalmıs kızz bızde 5 ekımde tezkere alcaz ne kaldıkı 6 aycık
2-3 Nisan sedacım AÖF sınavı:18:11gün kaldı...
Sen açıköğretim için mi giriyosun ygs ye_?
sağol canım sanada...
saol cicim sanadaa
aynen öle hayatım kimse anlamıo benim başıma neler geldi ben dahada kötüyüm anlatırsam yanlış anlaşılır o yüzden anlatmıcam ama benim yerimde olmak istemezdin benden daha kötü durmda olanlar var die düşün bukadar hasretle yetin bitanem allahın izniyle herşeyi atlatıcaz inş. rabbim yardımcı olsun bize hep güzel günler görelim artık inş.
hoşbulduk şekerler nasılsınız bakalım sedaa derya yine melankoliye bağlamışsınız amaa
hoşbulduk şekerler nasılsınız bakalım sedaa derya yine melankoliye bağlamışsınız amaa
Kızlar toparlanın geçecek bu günlerde ..
ygs ye giriorum ben canım
benim de tek derdim hasret değil, bisürü şeyler oluyor hayatımda, ailemde. Ve ben hayatımdaki bu olumsuzluklarla yarim olmadan başa çıkamıyorum, o benim tek desteğim, en yakın dostum, sırdaşım, hayat arkadaşım...
O olmadan çok güçsüzüm çooook...
Allahım senin de yardımcın olsun tatlım, inşallah başındaki tüm kötülüklerden tez zamanda kurtulursun sen de canım benim
merhabaa cnmm
sorma tertip ben bağlanmıştım deryada tuz bastı ama şarkı süper geldi off offf aşkım gelsin çok özledim beni buralarda tek başıma bıraktı kimsem yok yanımda çok güzçsüzüm aşkım olmadan ben
geçicekk tabide geçene kadar :97:
tamam tatlım annadım da niçün girdiğini soruorum
nasılsın canımmm
ama tek başına da olsan güçlü olmak zorundasın canım.. sen güçlü ol ki aşkında senden güç alsın
sorma tertip ben bağlanmıştım deryada tuz bastı ama şarkı süper geldi off offf aşkım gelsin çok özledim beni buralarda tek başıma bıraktı kimsem yok yanımda çok güzçsüzüm aşkım olmadan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?