Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarrrr 12 günlük bir aradan sonra ben geldimmm askerimi (bitanecik kocişimi) dün gece tekrar gönderdim off off öyle zorki şimdi saymaya kaldığımız yerden devam şafağımızı bile unutmuştuk
neyse yazalım bakalım bir şafak 344

tuanaaaaa hoşgeldin canımmm kıyamam sana zor gelmiştir şimdi sana neler yaptınız nasıl geçti kuzum

tuanaaaaa hoşgeldin canımmm kıyamam sana zor gelmiştir şimdi sana neler yaptınız nasıl geçti kuzum

canımm benimmm hoşbulduk evet çok zor çokkk şimdi sil baştan başladık neler yaptığımıza gelincede yedik içtik gezdik tozduk öpüştük koklaştık belki size teyze olduğunuzun haberini verebilirim kızlar

anaaaa hadi yaaa istenen bişeymi bu canım ozman sevinelim süper bişey yaaaaçok mutlu oldum bennn

evet canım ya ygs :26::26:

hoşgeldin canım

hoşbulduk kızlar nasılsınızz

canım tekrardan hoşgeldin ne güzel bir haber bu gerçekleşir inşallah

tuana hosgeldın cnm senı cok ozledık allah saglıkla kavustursun kocanı ınsallah nasılsın neler yaptın anlat bakeeen teyze oluyooommu

ooooh ne güzel olmus cnm benım darısı basımızaaa

hoşbulduk kızlar nasılsınızz

canım tekrardan hoşgeldin ne güzel bir haber bu gerçekleşir inşallah

hoşbulduk canım benim amin inşşş

tuana hosgeldın cnm senı cok ozledık allah saglıkla kavustursun kocanı ınsallah nasılsın neler yaptın anlat bakeeen teyze oluyooommu

kuzummmm valla bende sizleri özledimm amin canım sizlerde tez zamanda kavuşun askerlerinizeee valla tatlım bol bol hasret giderdim teyze olucanmı bilmiyorum dua ediyorum artık biz elimizden geleni yaptık gerisi Rabbime kalmış inş olursun canım beklemedeyizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…