yok canım ya durgunum biraz bugün bende anlamadım havalardan falan yada pazar sınav varya ondan olabailir:44:
hosgeldiiiiin nasılsın
evet canım ya ygs :26::26:anladım canım ygs sınavına mı qrceksn
selam kızlar :80::80:
kızlarrrr 12 günlük bir aradan sonra ben geldimmm askerimi (bitanecik kocişimi) dün gece tekrar gönderdim off off öyle zorki şimdi saymaya kaldığımız yerden devam şafağımızı bile unutmuştuk
neyse yazalım bakalım bir şafak 344
anladm cnm başarılarrevet canım ya ygs :26::26:
hoşgeldin canım
kızlarrrr 12 günlük bir aradan sonra ben geldimmm askerimi (bitanecik kocişimi) dün gece tekrar gönderdim off off öyle zorki şimdi saymaya kaldığımız yerden devam şafağımızı bile unutmuştuk
tuanaaaaa hoşgeldin canımmm kıyamam sana zor gelmiştir şimdi sana neler yaptınız nasıl geçti kuzum
canımm benimmm hoşbulduk evet çok zor çokkk şimdi sil baştan başladık neler yaptığımıza gelincede yedik içtik gezdik tozduk öpüştük koklaştık belki size teyze olduğunuzun haberini verebilirim kızlar
canımm benimmm hoşbulduk evet çok zor çokkk şimdi sil baştan başladık neler yaptığımıza gelincede yedik içtik gezdik tozduk öpüştük koklaştık belki size teyze olduğunuzun haberini verebilirim kızlar
anaaaa hadi yaaa istenen bişeymi bu canım ozman sevinelim süper bişey yaaaaçok mutlu oldum bennn
valla tatlım üzerinde baya çalıştık eşim çok istedi benide ikna etti ama bakalım Rabbim vercekmi inş olur henüz belli birşey yok beklemediyim
canım inş. olur yaa süper olur sizin için
hoşgeldiinnn
evet canım ya ygs :26::26:
hoşgeldin canım
hoşbulduk kızlar nasılsınızz
canım tekrardan hoşgeldin ne güzel bir haber bu gerçekleşir inşallah
tuana hosgeldın cnm senı cok ozledık allah saglıkla kavustursun kocanı ınsallah nasılsın neler yaptın anlat bakeeen teyze oluyooommu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?