Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yok canım cevap alamamıştım kimseden.
benim yengem bayan kuaförü zaten saçımı düzenleyip kesecek
ondan sonra takacaklar inşallah rahat kullanabilirim daha önce çıtçıt kullandım ama
mutlaka bi farklları vardır

Takarken değil çıkarırken sorun oluyro zaten canım,madem yengen yapacak dikkat eder senin için mutlaka:)
Çıtçıttan çok daha kullanışlı olur canım,memnun kalırsın umarım.

ne buldun kız solede bızde bılelım bende sımdı deıl ama yanına gıdıp geldıkten bır sure sonra kurabıyecıkler yolıcam mavımavı nın gonderdıklerındeen

onsuz geçen hergn küçük notlar yazıcam ki günlük tuttuqm içn herqn bişeler yazıyorm nyse küçük kalpli kaqtlara 'Şafak 250 Seni çok özledim aşkım.' falan yazıcam hergüne özel snra onları kurdelelerle bağlıcam defter gibi değil en başka onsuz geçirdiğim ilk gün yazıcak snra kurdelede biraz boşluk bırakcam

şyle yani :

bi kağıda 'şafak 290 Seninleyim' yazıcam delgeçle delip kurdeleyle bağlıcam snra kurdelede biraz boşluk bırakcam 'şafak 289 Seni seviyorum' yazıcam aynı şeklde boşluk bırakıp 288 diye dvm edcem

teskereyi aldıqnda vericem ynmda okumasını istcm :97:anlatablmşmdr umarım

Takarken değil çıkarırken sorun oluyro zaten canım,madem yengen yapacak dikkat eder senin için mutlaka:)
Çıtçıttan çok daha kullanışlı olur canım,memnun kalırsın umarım.

EVET CANIM.
çıkartırken de dikkat etmesini söylerim.
cumartesi yaptırıcam bakalım

anladım cnm puuf uzun ıs yaa ben sıkılırım

ben büyük bi hevesle yapıcam :97: ikinci süprizm olcak ve bu sefer yüzünü göreblcem

bende cok suprız yaptım cıkolata yoladım mektup abur cubur yoladım sımdıde kurabıye yollıcam ama benımkı oturup onu okumaaz huyunu bılıom ama ben ınternete bır sıte var senn bılgılerı yoluosun sızın askınıza ozel roman yazıor onu yappmayı dusunuoorum

kurabiye konusunu anlatsana bende qnderirm blki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…