- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
selam kızlaaaar
Canım geçmişe baktım ama cevabını aldıysan gözden kaçırmışımdır.Neyse ben söyleyim yinede.
Bi ara ben kaynak yaptırdım ama 7 ay sonra çıkardılar ve çıkarırken o arada uzayan saçları kestiler;çünkü uçlarını çok yıpratıyorlar.Benim burda çok alternatifim yoktu ama sen daha sağlam bir yer bulursan titiz çalışırlarsa yıpratmazlar.Bu konuda iyice ikaz et bence,kırmasınlar saçını.
Uzayan saçlarından olma boşuna.
yok canım cevap alamamıştım kimseden.
benim yengem bayan kuaförü zaten saçımı düzenleyip kesecek
ondan sonra takacaklar inşallah rahat kullanabilirim daha önce çıtçıt kullandım ama
mutlaka bi farklları vardır
aşkımcııma süpriz düşündüm ve buldum
ne buldun kız solede bızde bılelım bende sımdı deıl ama yanına gıdıp geldıkten bır sure sonra kurabıyecıkler yolıcam mavımavı nın gonderdıklerındeen
ne buldun kız solede bızde bılelım bende sımdı deıl ama yanına gıdıp geldıkten bır sure sonra kurabıyecıkler yolıcam mavımavı nın gonderdıklerındeen
Takarken değil çıkarırken sorun oluyro zaten canım,madem yengen yapacak dikkat eder senin için mutlaka:)
Çıtçıttan çok daha kullanışlı olur canım,memnun kalırsın umarım.
onsuz geçen hergn küçük notlar yazıcam ki günlük tuttuqm içn herqn bişeler yazıyorm nyse küçük kalpli kaqtlara 'Şafak 250 Seni çok özledim aşkım.' falan yazıcam hergüne özel snra onları kurdelelerle bağlıcam defter gibi değil en başka onsuz geçirdiğim ilk gün yazıcak snra kurdelede biraz boşluk bırakcam
şyle yani :
bi kağıda 'şafak 290 Seninleyim' yazıcam delgeçle delip kurdeleyle bağlıcam snra kurdelede biraz boşluk bırakcam 'şafak 289 Seni seviyorum' yazıcam aynı şeklde boşluk bırakıp 288 diye dvm edcem
teskereyi aldıqnda vericem ynmda okumasını istcm :97:anlatablmşmdr umarım
anladım cnm puuf uzun ıs yaa ben sıkılırım
ben büyük bi hevesle yapıcam :97: ikinci süprizm olcak ve bu sefer yüzünü göreblcem
bende cok suprız yaptım cıkolata yoladım mektup abur cubur yoladım sımdıde kurabıye yollıcam ama benımkı oturup onu okumaaz huyunu bılıom ama ben ınternete bır sıte var senn bılgılerı yoluosun sızın askınıza ozel roman yazıor onu yappmayı dusunuoorum
kurabiye konusunu anlatsana bende qnderirm blki:)
cnm sana lınk gonderıyım ıncele ıstersen ozel den msj atıyorum
hoşgeldin canımm nasılsınn
idare ederim canım sen nasılsın
aynen :44: morelin bozuk gibi geldi bna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?