Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olur inş. canım bizde dua ederiz sana

hadii inşallah cnm aılenle neler oldu barıstınmı :97: bızde bole beklıoz aynı belkım bnm kocada gelecek nısan sonu gıbı yada ben gıdıcem 2 hafta sonra

Ay benim bundan hiç haberim yok,nerden yapılıyor o???

Hoşgeldin canım,bugün aklıma gelmiştin hee kocası geldi görünmüyor hiç diye
Allah kavuştursun bidenem...

EVET CANIM.
çıkartırken de dikkat etmesini söylerim.
cumartesi yaptırıcam bakalım
İstediğin gibi olur inşallah

selam ben geldim
Hoşgelmişiiiiin

selam kızlar :80::80:
Selam canım hoşgeldin

hadii inşallah cnm aılenle neler oldu barıstınmı :97: bızde bole beklıoz aynı belkım bnm kocada gelecek nısan sonu gıbı yada ben gıdıcem 2 hafta sonra

yok canım annem hala inat ediyor barışmadık henüz beklemedeyiz bakalım aile büyükleri uğraşıyor bizi barıştırmak için ana yüreği nereye kadar küs kalabilirki barışacak elbet

hoşbulduk canımmmm nasılsınn

yok canım annem hala inat ediyor barışmadık henüz beklemedeyiz bakalım aile büyükleri uğraşıyor bizi barıştırmak için ana yüreği nereye kadar küs kalabilirki barışacak elbet
herelde cnm bebıs olursa hıc dayanamaaz sen merak etme
ayy evet anladım ben onu valla öle benim koca gelsinde bir başlarız dualara
anladıın sen onuuu
Tabikiiiii, şafaklar bitince çeyiz hazırlığı,düğün hazırlığı,bebek hazırlığı topiklerinde buluşuruz artık:90::90::90:

evet evet ceyız dugun sonradaa bebek allahın ıznıyleee

hoşbulduk canımmmm nasılsınn
İdare ederim canım sen nasılsın?

internette buldum sıradısı hedıyeler de cıkıyor cnm

Bir bakayım bende,ben kendim yazıyordum sonra bir yarışmaya yolladım ''özel'' olmaktan çıktı; sürprizi kaçtı.Azıcık içerledi sanırsam,yeniden yazmayıda gözüm kesmiyor kopya çekerim ordan belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…