- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
hoşbulduk canım benim amin inşşş
kuzummmm valla bende sizleri özledimm amin canım sizlerde tez zamanda kavuşun askerlerinizeee valla tatlım bol bol hasret giderdim teyze olucanmı bilmiyorum dua ediyorum artık biz elimizden geleni yaptık gerisi Rabbime kalmış inş olursun canım beklemedeyizzz
hadii inşallah cnm aılenle neler oldu barıstınmı :97: bızde bole beklıoz aynı belkım bnm kocada gelecek nısan sonu gıbı yada ben gıdıcem 2 hafta sonrahoşbulduk canım benim amin inşşş
kuzummmm valla bende sizleri özledimm amin canım sizlerde tez zamanda kavuşun askerlerinizeee valla tatlım bol bol hasret giderdim teyze olucanmı bilmiyorum dua ediyorum artık biz elimizden geleni yaptık gerisi Rabbime kalmış inş olursun canım beklemedeyizzz
Ay benim bundan hiç haberim yok,nerden yapılıyor o???bende cok suprız yaptım cıkolata yoladım mektup abur cubur yoladım sımdıde kurabıye yollıcam ama benımkı oturup onu okumaaz huyunu bılıom ama ben ınternete bır sıte var senn bılgılerı yoluosun sızın askınıza ozel roman yazıor onu yappmayı dusunuoorum
Hoşgeldin canım,bugün aklıma gelmiştin hee kocası geldi görünmüyor hiç diyekızlarrrr 12 günlük bir aradan sonra ben geldimmm askerimi (bitanecik kocişimi) dün gece tekrar gönderdim off off öyle zorki şimdi saymaya kaldığımız yerden devam şafağımızı bile unutmuştuk
neyse yazalım bakalım bir şafak 344
İstediğin gibi olur inşallahEVET CANIM.
çıkartırken de dikkat etmesini söylerim.
cumartesi yaptırıcam bakalım
Hoşgelmişiiiiinselam ben geldim
Selam canım hoşgeldinselam kızlar :80::80:
olur inş. canım bizde dua ederiz sana
hadii inşallah cnm aılenle neler oldu barıstınmı :97: bızde bole beklıoz aynı belkım bnm kocada gelecek nısan sonu gıbı yada ben gıdıcem 2 hafta sonra
ederiz ederiz cadıkazanıbelkım ılerde sanada ederız toplu bır hatım ındırııırız
ederiz ederiz cadıkazanıbelkım ılerde sanada ederız toplu bır hatım ındırııırız
ayy evet anladım ben onu valla öle benim koca gelsinde bir başlarız dualara
Tabikiiiii, şafaklar bitince çeyiz hazırlığı,düğün hazırlığı,bebek hazırlığı topiklerinde buluşuruz artık:90::90::90:
eminapolat hoşbuldum canım saol nasılsın
Seda sen evlimiydin kıııız:26::26::26:
Çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum,düzeldim biraz galiba.
Sende ne var ne yok?
öle sayılırım kuzum kocam işte banane
Ay benim bundan hiç haberim yok,nerden yapılıyor o???
Hoşgeldin canım,bugün aklıma gelmiştin hee kocası geldi görünmüyor hiç diye
Allah kavuştursun bidenem...
İstediğin gibi olur inşallah
Hoşgelmişiiiiin
Selam canım hoşgeldin
Kız kafam karıştı ondan sordum,ben sizi çıkıyorsunuz diye biliyordum,koca deyince şaşırdım
Tamam tamam al kocan olsun:)))
herelde cnm bebıs olursa hıc dayanamaaz sen merak etmeyok canım annem hala inat ediyor barışmadık henüz beklemedeyiz bakalım aile büyükleri uğraşıyor bizi barıştırmak için ana yüreği nereye kadar küs kalabilirki barışacak elbet
anladıın sen onuuuayy evet anladım ben onu valla öle benim koca gelsinde bir başlarız dualara
Tabikiiiii, şafaklar bitince çeyiz hazırlığı,düğün hazırlığı,bebek hazırlığı topiklerinde buluşuruz artık:90::90::90:
Çok şükür bugün kendimi daha iyi hissediyorum,düzeldim biraz galiba.
Sende ne var ne yok?
herelde cnm bebıs olursa hıc dayanamaaz sen merak etme
anladıın sen onuuu
evet evet ceyız dugun sonradaa bebek allahın ıznıyleee
İdare ederim canım sen nasılsın?hoşbulduk canımmmm nasılsınn
internette buldum sıradısı hedıyeler de cıkıyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?