Hadi bakalım,2 gün merak ederiz şimdibilmiorum ki canımcm sadce kargo yolladm dedi, sürpriz bakalm 2gün sonra gelir, yazarm fıstıklarrr
aynen yaaa bende çok özledim napıcaz
eminepolat geçmiş olsun canım
cadıkazanı nasılsın tatlım sınavında başarılar dilerim sana
adaşım nasılsın bakalım senin askerin nezman gelicekti tatlım ramazan bayramından sonramı
canım tuğbacım askerin ne göndermiş bakalım özel değilse söylesene
deryaw hafta sonu çarşıya gttinmi ben süper mobilyalar buldum çeyzlik küçük şeyleri geçtm gözümü diktm mobilyalara resmen ama beğendm ne yapayım
aynen yaaa bende çok özledim napıcaz
adaşım nasılsın bakalım senin askerin nezman gelicekti tatlım ramazan bayramından sonramı
deryaw hafta sonu çarşıya gttinmi ben süper mobilyalar buldum çeyzlik küçük şeyleri geçtm gözümü diktm mobilyalara resmen ama beğendm ne yapayım
Hadi bakalım,2 gün merak ederiz şimdi
Bende bende bende:84::84::84:
oyle yapcam zaten bı geleydı bnm kı gelmedı gıttı bıseyde yok ama sııntı yaptım gelsın dıye yolunu gozlerım gelmez gelme derım gelır :84::84::84:
askeriyeyi basalım bence
olur canım bana uyar valla gidelim basalım hep beraber
hosgeldın bnm askerım normalde bu hafta gelecekte ama ceza aldı onemlı deıl ama carsıya cıkamıycak 2 hafta bende 2 hafta sonra yanına gıdıcem sonracıma bırde bnm askım gecen hafta bana altın kolye yolamıs hedıye suprız olarak bılmıorum snn haaberın varmı ben cok mutlu olmustum
benimde bugün geldi canım vede 1 hafta sonra benim tehlikede yok bilion havadan falan galibam canım var bişeyler
düşünsenize hep beraber kızlar ordusu
vala bılmıom cnm ıkı sefer yaptım yok gozukuyor ama gelmıyor daa
kız haberleride nasıl sıralıon hınzırr
vala bılmıom cnm ıkı sefer yaptım yok gozukuyor ama gelmıyor daa
zeynelm bi gecme söz konusu sanrm :26:
sınav yaklaştı ve askerinle geçenlrde tartışmıştn filan ondan olablr canm
ufack bişi olsun aklma takılan benmde hemen gecikio :26:
2 gün daha bekle olmadı kan testi yaptır canım olmaması lazım bence ama anlam veremedim bende senin duruma:44::44:
ne bılıyım cnm yaa :97: sıkıntı yaptım :84:
ne bılıyım cnm yaa :97: sıkıntı yaptım :84:
Canımmmm teşekkür ederimeminepolat geçmiş olsun canım
emina sen kısa dönemdin galibaaa,,, ben askerimi 3 kattt daha fazlaaa özledim bikeremm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?