Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

maydanoz suyu bide soğan kabuğu suyu söküomuş die biliorum benim arkadaşım yapıp içiodu denesen canım belki işe yarar:26:

aksam denıyım bakalım neolcak psıkolojık olarak basım donuyo mıdem yanıyor gozum kararıyor gormen lazım halımı :44::44::44:

isteme zaten olmasın ya aman allah korusun tuanaya versin die sanada vermesin die dua edeyim ben en iyisi bana kim dua etcek

söz bende olmasın ben hepıcınıze dua edıceeem sen dekı aalhım merveye verme tuanaya ver dee tamam mı :18::18::18::18:

tuğbacım iyiyiz çok şükür ya bu ara bi nişan telaşı sardı nedense ikimizide daha var ama düşününce mutlu oluyoruz işte ne yapalım bizimkisi şimdilik gariban tesellisi gb bişey senin askern nasıl canım konuşuyormusunz tlfnda sizin stresinizde ayrı az kaldı kavuşma heyecanı günler geçmek bilmez
adaşım bi gecikme duyar gb oldum teyzemi olacağız yoksam askerin seviyo kız seni üzmüştü falan ama gönlünüde almayı blmş çıkarma o kolyeyi boynundan güle güle kullan fıstık
kızlar size bi soru burnunu deldiren varmı sizce güzel duruyormu hızmalar fikirlerniz nedir

yok kız allah korusun olmayın teyze fln daha zamanı var ama stresten mı ne gelmedı bır turlu gecen ayda sevdıcegımın yanındaydın bılıonuzz offff :18::18::18::18:

ben deldirmiştim canım güzel duruo ama tavsiye etmiorum arkdaşımda hala var çıkarmak istio

sedacım sen deldirdğinde burnunu acımışmıydı iltihap falan bşey oldumu bide nerde deldirdin
birde yine bir soru kızlar bu seferki ist yaşayan yada ist bilenler için yardımcı olabilecekler
askerim geldğinde onu kaçıracağım ufak bi kaçamak istanbula gezebileceğim yerler istiyorum sizden yada mutlaka gitmelisn diyebileceğiniz yerler varmı gülmeyin ama geçen sene gttğimzde forum ist die bi yer gördüm bya büyüktü burda dolu alışveriş merkezi olmasına rağmen orayı çok merak ettim
adasım ozman dua ediyoruz Allah isteyene kadar merveye bebiş vermesin amin

evet canım ben iyi biyerde deldirdiğim halde iltihap oldu ilk takarken acı çok olmamıştı ama o iltihaptan çok çektim ben yaa 2 ay burnumun içine kadar yara oldu arkadaşım taktıralı 1 yıl oldu ama hala iltihap oluo yani ben istanbuldayım nasıl biyer istiosun ona göre yardımcı olayım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…