maydanoz suyu bide soğan kabuğu suyu söküomuş die biliorum benim arkadaşım yapıp içiodu denesen canım belki işe yarar:26:
off ısten nasıl ızın alcam kı yaa bakalım bır hafta daha beklıcem neapalımbırde varmıs amaniiiiiiin
aksam denıyım bakalım neolcak psıkolojık olarak basım donuyo mıdem yanıyor gozum kararıyor gormen lazım halımı :44::44::44:
azck daha bekle,sıkıntı yapmanı gerektircek bi durum olduğunu sanmam
ama bikaç güne de olmazsa sedayı dinleyp kan testi yaptr derm bende canm:26:
bende yaşadım onu yaa anlıorum seni bende çıkarma bile vardı o derece moda girmiştim
anaaaannen varya kesin mahveder senii allah korusun bu işten önemli ama hastayım der bahane bulursun
off ya olmasın yaa ıstemıyorum ben :26::26::26:
olmadı ole yapıcam artıkın neyapayım cnm yaaa bırazcık daha bekleyım :26::26: su hafta cıksın olmazsa haftaya yaparım
isteme zaten olmasın ya aman allah korusun tuanaya versin die sanada vermesin die dua edeyim ben en iyisibana kim dua etcek
fazla geciktirmede ama sonra çok geç kalma hayatım[/QUOT
acep senın dedıgın ılacı 5 gun kullansam sonra bıraksam olmazmı
söz bende olmasın ben hepıcınıze dua edıceeem sen dekı aalhım merveye verme tuanaya ver dee tamam mı :18::18::18::18:
tuğbacım iyiyiz çok şükür ya bu ara bi nişan telaşı sardı nedense ikimizide daha var ama düşününce mutlu oluyoruz işte ne yapalım bizimkisi şimdilik gariban tesellisi gb bişey senin askern nasıl canım konuşuyormusunz tlfnda sizin stresinizde ayrı az kaldı kavuşma heyecanı günler geçmek bilmez
adaşım bi gecikme duyar gb oldum teyzemi olacağızyoksam askerin seviyo kız seni üzmüştü falan ama gönlünüde almayı blmş çıkarma o kolyeyi boynundan güle güle kullan fıstık
kızlar size bi soru burnunu deldiren varmı sizce güzel duruyormu hızmalar fikirlerniz nedir
öle diorum sen merak etme hatim ederim ben dua ede ede
tuğbacım iyiyiz çok şükür ya bu ara bi nişan telaşı sardı nedense ikimizide daha var ama düşününce mutlu oluyoruz işte ne yapalım bizimkisi şimdilik gariban tesellisi gb bişey senin askern nasıl canım konuşuyormusunz tlfnda sizin stresinizde ayrı az kaldı kavuşma heyecanı günler geçmek bilmez
adaşım bi gecikme duyar gb oldum teyzemi olacağızyoksam askerin seviyo kız seni üzmüştü falan ama gönlünüde almayı blmş çıkarma o kolyeyi boynundan güle güle kullan fıstık
kızlar size bi soru burnunu deldiren varmı sizce güzel duruyormu hızmalar fikirlerniz nedir
fazla geciktirmede ama sonra çok geç kalma hayatım[/QUOT
acep senın dedıgın ılacı 5 gun kullansam sonra bıraksam olmazmı
yok yok yanına gitmiosan yapma onu canım belki dahada geç olursun bu sefer
yok yok yanına gitmiosan yapma onu canım belki dahada geç olursun bu sefer
ıı bakalım bekleyım bıraz daha neolcak en son 20 sınde oldu bugun 22 si ama
ıı bakalım bekleyım bıraz daha neolcak en son 20 sınde oldu bugun 22 si ama
ozman dur daha canım ya benimde öle oluo çünkü hava deişimi var geçen ay şubattı biliosun eksiklikte oldu o yüzden hemen stres yapma
sedacım sen deldirdğinde burnunu acımışmıydı iltihap falan bşey oldumu bide nerde deldirdin
birde yine bir soru kızlar bu seferki ist yaşayan yada ist bilenler için yardımcı olabilecekler
askerim geldğinde onu kaçıracağım ufak bi kaçamak istanbula gezebileceğim yerler istiyorum sizden yada mutlaka gitmelisn diyebileceğiniz yerler varmı gülmeyin ama geçen sene gttğimzde forum ist die bi yer gördüm bya büyüktü burda dolu alışveriş merkezi olmasına rağmen orayı çok merak ettim
adasım ozman dua ediyoruz Allah isteyene kadar merveye bebiş vermesin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?