Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hahaaayyyttt ben geldim kızlar, azcık geçmişi okumaya çalıştım da, tabi okuyabildiğim kadar, pek hareketlenmiş burasııı

aynen yaaa bende çok özledim napıcaz

canım çarşıya gittim ama fazla kalamadım, eve dönmem gerekti. Çarşıda başındaki özdilekten tokat işi sofra bezi aldım, çok güzellerdi, masa örtüsü olarak kullanıcam.
Bide annem porselen çay tabakları almış ama ben yoktum alırken, meridyenin ordaki züccaciyelerden almış, sen biiler buldun mu?
mobilyaları nerde gördün? hee bi de nişan mı yapıosunuz? ne zaman canım?

vala bılmıom cnm ıkı sefer yaptım yok gozukuyor ama gelmıyor daa

off ısten nasıl ızın alcam kı yaa bakalım bır hafta daha beklıcem neapalım bırde varmıs amaniiiiiiin

ya işte ne bileyim sedacım ya mekan konusunda kafam karışık yani kız kulesine gdip bişeyler içmeyi istiyorum başka gezebilceğimz nereleri varki ist büyük bi derya bnm için bide nişan için biraz alışveriş yapsak diyrum ama hiç bilmedğim için biraz afalladım işte siz askernle nerelere gtmeyi seviyodunz işte öle yerleri söyle bana şeker
tuana lalin canım hoşgeldin kocacığnı uğurlamışsın hadi bakalım allah kavuştursun bizde sevinçli haberlerini bekleriz inşallah

canım alışveriş için eminönü kapalıçarşı gezmek için boğaz tarabya olur kız kuleside süper boğaz turu yapabilirsiniz ortaköy harika denizi seyretmek bile güzel yani alternatif çok

deryaw güle güle kullan örtülerini canım ben pek bşi bulamadım şimdi ne aradğımı bilemedğim için karışğım işte kız kapıda davullar beni beklemiyo ama 11.11.2011 düşünüyoruz kısmet olursa ama evde yapacağım nişanı işte o yüzden şimdiden dğün için bişiler yapmaya çalışıyrm istedğim mobilyalar birz pahalı o yüzden araştıryrum yeşilyayladaki onur mobilyadan salon takımı beğendm onun fiyatı iidi 2.750 dedi yıldız mobilyaya bakacağım mobsa varmış fomarada ama hiç görmedm ben oraya gtmek istiyorum falan

bende ole yapcam olursada neapalım beraber buyuturuzz dımı

tatlım rahat ol, muhtemelen o hapın ve geçen ayın şubat olmasının etkileri bunlar. Tabiii stres faktörünü de unutmamak lazım, kafana takma, bişi yok sende, Allah ikiniz de istediğiniz zaman versin inşallah

deryaw güle güle kullan örtülerini canım ben pek bşi bulamadım şimdi ne aradğımı bilemedğim için karışğım işte kız kapıda davullar beni beklemiyo ama 11.11.2011 düşünüyoruz kısmet olursa ama evde yapacağım nişanı işte o yüzden şimdiden dğün için bişiler yapmaya çalışıyrm istedğim mobilyalar birz pahalı o yüzden araştıryrum yeşilyayladaki onur mobilyadan salon takımı beğendm onun fiyatı iidi 2.750 dedi yıldız mobilyaya bakacağım mobsa varmış fomarada ama hiç görmedm ben oraya gtmek istiyorum falan

canım alışveriş için eminönü kapalıçarşı gezmek için boğaz tarabya olur kız kuleside süper boğaz turu yapabilirsiniz ortaköy harika denizi seyretmek bile güzel yani alternatif çok

bence adaya gıtsınler bısıklete bının sonrada denızın karsısında balık ekmek yıyın cok zevklı tam kafa dınlıyosun vala :2: askımı ozledım

buna ne oldu yahu iki kere gtmiş yazdıklarım kızlar kusura bakmayın kirlilik yaptım birazcıcık

tatlım rahat ol, muhtemelen o hapın ve geçen ayın şubat olmasının etkileri bunlar. Tabiii stres faktörünü de unutmamak lazım, kafana takma, bişi yok sende, Allah ikiniz de istediğiniz zaman versin inşallah

inşallah cnm ya bende oldunu sanmıyorumda

Sağol tatlım, bizde galba mayısta nişan yapcaz. ben de meskene çıkarken andaç mobilya var sağda, offf orda vitrindeki koltuklara bayıldımmm bittimm, koyu morluydu yanlış görmediysem, berjerleri de açık renkti, ama arabayla geçerken gördüm.
Bide sitelerden meskene doğru gelirken gördüm bitane, tabii fiyatlarını hiç bilmiyorum, ama benim beğendiklerim de hep en pahalısı oluyor, alırken kocacıkımla çoook kavgalar etcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…