Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

dime dime baya kısa gerçekten biz 3 kere kısa dönem yapıyoz nerdeyse

hür general nasıl gidiyooo

yengecimm napıyosun özledim sizle sohbet etmeyi
düğün koşturması başladı canım günümüzüde aldık
öyle işte canım,bi yandan stras heyecan mutluluk hepsi karışmış
seninde çok az kaldı kavuşmanaa

Hayırlı olsun canım,Allah hepimizde böyle koşturmayı nasip etsin :)
Ağız tadıyla geçer inşallah

saol canımm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

hoşgeldinn

Neresi çok kısa kıııız,zaten ilk aylar mahvetmiyor mu
hem 5 ay 5 gün hiçte kısa değil bence,özledim özledim özledim

kısa tabi aşkım 116 günlük askerr kısa olaydı biticekti 49 gün sona koca kafalı tamamlayamadı 4 yıla git artık yolumuza bakalım didim harbiden gitti

dime dime baya kısa gerçekten biz 3 kere kısa dönem yapıyoz nerdeyse

evet yaaa bak içime oturdu şuan :95:

hayırlı olsunnn

İyide bebeğem,üniversiteleri ayrı şehirlerde okuduk 4 sene.
Çokta ballı bir durum değil neticede;sadece 15 ay ayrı kalmak nerde 4 yıl ayrılıktan sonra bide askerlik çekmek nerde.

Askerlikle okul çok farklı şeyler. Bizde 2 yıl ayrı şehirde okuduk ama askerlik bambaşka yani. ayrıca kısa dönem gerçekten ballı durum bana göre. Yanlış anlama sana bi lafım yok genel düşüncelerimi söylüyorum

bizde seni özledikk canım benim
ayy aldınız demek tarihiide çokk sevindimm valla kısmetse ne zaman
evet az kaldı çok şükür bizimde

Son düzenleme:
İyide bebeğem,üniversiteleri ayrı şehirlerde okuduk 4 sene.
Çokta ballı bir durum değil neticede;sadece 15 ay ayrı kalmak nerde 4 yıl ayrılıktan sonra bide askerlik çekmek nerde.

askerlikte ayrı kalınan zamanla üni. okurken ayrı kalınan zaman kesinlikle karşılaştırılmaz çünkü okuyosunuz özgürsünüz istediğin an ara konuş mesajlaş git gel görüş ama burda yok öle bişey günde 1 defa araması için 4 gözle bekliosun iyimi değilmi bilmiosun göremiosun kısıtlısın sonuçta

E öncesinde 4 sene ayrı kalmaya ne demeli,o emeği veriyorsun madem karşılığınıda verecekler.
Lise mezununuda 15 ayın çok olduğunu düşünüyorum ben,ömür bu kadar uzun mu ya,yazık...

canım şimdiden MUTLULUKLAR...

kısa tabi aşkım 116 günlük askerr kısa olaydı biticekti 49 gün sona koca kafalı tamamlayamadı 4 yıla git artık yolumuza bakalım didim harbiden gitti [/B]

aynen benimki de bi koca kafalı işte
ben de senin gibi dedim, bi baktım gitmiş

E öncesinde 4 sene ayrı kalmaya ne demeli,o emeği veriyorsun madem karşılığınıda verecekler.
Lise mezununuda 15 ayın çok olduğunu düşünüyorum ben,ömür bu kadar uzun mu ya,yazık...

Tabi canım ona lafım yok aslanlar gibi 4 yıl okumuş bitirmiş en doğal hakkı 15 ay boşu boşuna ömründen geçiyo
15 ay çok gereksiz bi süreç yaa aman kısaltsınlar şu askerliği ne ii olur

ya 2 yıl üni. okuyanlara ne demeli, 15 ay çooook uzun çoook...
Hayatsa çok kısa

aynen benimki de bi koca kafalı işte
ben de senin gibi dedim, bi baktım gitmiş

Bi gelsin kafasına vuraa vura bitirtcem o okulu ona, kolundan tutup dershaneye götürcem

Bu arada Dikey geçiş yapabilir heralde dimi? İşletme bölümü önlisans mezunu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…