Ya ben aslında ders çalışmayı severim,şu bi bitsinde alese dönecem sonra kpsssınavdan çok birşey yok maşallah
Askerdeyken daha iyi ders çalışırım,oyalanacak birşey olmaz diyordum ama tadım kalmadı herhalde bu sefer çalışasım gelmiyor.Zaten ilk defa bu kadar erken çalışmaya niyetlendim,bünyem kaldırmadı herhalde
Ama ben 155ten başladım:78:
Hoşgeldiiiin
idare eder kuşu senden naber hayatım
saoool bıtaneem ıns bende basarıyla tum derslerımı verıım de kurtulurum yaa :84:
Ben bayılıyorum canım biraz daha çalışırsam harbiden bayılıcam midem bulanıo kitap görünce
selamlar ben geldim
Maşallah aşkınıza canımÇok şükür yok canım ama çalıştığım için yok sanırım ineciklik yapıorum hafiften Olsun canım ya başlanmış iş bitmiş iştir... biraz çalışırsa geçer bitirir inş. ver gazı bitirt okulu
peki peki peki 200lerr
ooo daha nolsun 6 yıla çalışınca zaten kafadan en az 60 alırsın
Kpss ve ales falan çok daha önemli canım ya hem senin 2. üni. olduğun için çok sallama bence bunu
Daha önce ne okumuştun cicim?
son 5 günü bekliosun yani yine
Ama ben 155ten başladım:78:
iidir şekercim nolsun vakit geçirmece çabaları işte hergün ki gibi... Nasılsın bugün moralin düzeldimi
aman bayılma
maşallah
yaa bi çalışır bi çalışır artık sorma
o askerlikten kaçmak için girmiş aöf ye.
2. okulu onun.
ama beni tanıyınca baktı okulun bitceği yok, bian önce yapıp geliyim askerliği dedi
ama sınavlara girmeye devam edecek, belki kazayla fln bitirir okulu
200lerde iyi geçiyo ama 100leri ne siz sorun ne ben söyliyim
Zaten sallamıyor o yüzden kolay geçiyor,stres batırır herşeyi rahat olun sizde
Ziraat okudum canım ben.
Bazı derslerden muafım o yüzden,mesela bu yıl Türk dili yok bana
geçen yılda ingilizce yoktu:)
aaaaaaaaaa neden:26:
Ne oldu bidenem,geçmiş olsunyok canım daha kötüyüm aşkım hasta dün aradı moral falan sıfır yani
Çünkü çok şükür kısa dönem :))
Ne oldu bidenem,geçmiş olsun
yok canım daha kötüyüm aşkım hasta dün aradı moral falan sıfır yani
kısa dönemdir :97::97:
kebap şekercim iyiymişÇünkü çok şükür kısa dönem :))
serum falan yemiş dün canım çok hasta üşütmüş ama çok ağır 3 gün istirahat demişler yemin törenine çıkamazsın demişler ailesi gidicek çok ağladı anlatamam
aaa doğru yaa bian o kadar kısa olamayağını düşündüm ama harbiden çok kısa bi dönem o
kebap şekercim iyiymiş
dime dime baya kısa gerçekten biz 3 kere kısa dönem yapıyoz nerdeysehadi ya geçmiş olsun canım :26:
aaa doğru yaa bian o kadar kısa olamayağını düşündüm ama harbiden çok kısa bi dönem o
kebap şekercim iyiymiş
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Tutmayın bayılazaam
Olsuun kızz 2 üni. mezunu kocişin olur fenamııı bitirsin bitirsinn
serum falan yemiş dün canım çok hasta üşütmüş ama çok ağır 3 gün istirahat demişler yemin törenine çıkamazsın demişler ailesi gidicek çok ağladı anlatamam
dime dime baya kısa gerçekten biz 3 kere kısa dönem yapıyoz nerdeyse
İyide bebeğem,üniversiteleri ayrı şehirlerde okuduk 4 sene.
Çokta ballı bir durum değil neticede;sadece 15 ay ayrı kalmak nerde 4 yıl ayrılıktan sonra bide askerlik çekmek nerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?