Bi gelsin kafasına vuraa vura bitirtcem o okulu ona, kolundan tutup dershaneye götürcem
Bu arada Dikey geçiş yapabilir heralde dimi? İşletme bölümü önlisans mezunu :26:
+2 yıl okumadıkları için +10ay askerlik yaptırtıolar vay arkadaş ya
Kısa dönem,fıtık ameliyatlı,ayağından ciddi bir rahatsızlığı ama komando;baya ballı.Askerlikle okul çok farklı şeyler. Bizde 2 yıl ayrı şehirde okuduk ama askerlik bambaşka yani. ayrıca kısa dönem gerçekten ballı durum bana göre. Yanlış anlama sana bi lafım yok genel düşüncelerimi söylüyorum
[/COLOR][/B]
Her ikisinide kısaltmalılar diye düşünüyorum ben,ister okusun ister okumasın 2-3 aydan sonrası fuzuli.Tabi canım ona lafım yok aslanlar gibi 4 yıl okumuş bitirmiş en doğal hakkı 15 ay boşu boşuna ömründen geçiyo
15 ay çok gereksiz bi süreç yaa aman kısaltsınlar şu askerliği ne ii olur
Neyde adalet varki onda olsun,keşke aöf den tamamlasaydı canım yaa.ya 2 yıl üni. okuyanlara ne demeli, 15 ay çooook uzun çoook...
Hayatsa çok kısa
askerlikte ayrı kalınan zamanla üni. okurken ayrı kalınan zaman kesinlikle karşılaştırılmaz çünkü okuyosunuz özgürsünüz istediğin an ara konuş mesajlaş git gel görüş ama burda yok öle bişey günde 1 defa araması için 4 gözle bekliosun iyimi değilmi bilmiosun göremiosun kısıtlısın sonuçta
Bi gelsin kafasına vuraa vura bitirtcem o okulu ona, kolundan tutup dershaneye götürcem
Bu arada Dikey geçiş yapabilir heralde dimi? İşletme bölümü önlisans mezunu :26:
aynen öle benim aşkımda 2 yıllık okudu ama askerlik 15 ay
+2 yıl okumadıkları için +10ay askerlik yaptırtıolar vay arkadaş ya
evet sınava girip geçebilirrr.
bizimki girdi sınava ama geçemedi
malesef öyleee
Tabiki katılıyorum bu fikrine,askerlikteki endişeyle okurkenki özlem aynı değil.
Ama fakülte bitirip 25-26 yaşına gelmiş adamla 20 yaşındaki lise mezunuda aynı değil, bir zahmet fark olsun arada.
bugün samsundayız şafak 55
memleketimin güzelliğine bakın kızlar yaaaa
Her ikisinide kısaltmalılar diye düşünüyorum ben,ister okusun ister okumasın 2-3 aydan sonrası fuzuli.
Neyde adalet varki onda olsun,keşke aöf den tamamlasaydı canım yaa. .
Lise mezunlarından bahsetmiorum canım ya önlisans mağduruz biz
peki peki peki 200lerr
ooo daha nolsun 6 yıla çalışınca zaten kafadan en az 60 alırsın
hala okuyor zaten aöf ama bitirmek için biraz geç kaldı
Kısa dönem,fıtık ameliyatlı,ayağından ciddi bir rahatsızlığı ama komando;baya ballı.
Benimde sana lafım yok ama sanki durup dururken piyangodan çıkıyormuş gibi kısa yapanlara ballı demek biraz ayıp bence.Neticede kısa yapmayı haketmek için birşeyler yapıyorsun,kaç sene emek veriyorsun onlarda
karşılığını veriyor.Bana kalırsa karşılığı buda değil,okuyana 5 ay çok okumayanada 15 ay çok;
bu adamları aylarca eğitipte ne yapacaksınız dönüp evlerine gelecekler kadrolu değiller ya.
Bırakın herkes işine gücüne konsantre olsun.
inşallah cnm ama mat ve ing zor onlarda kalmıyımda :26:
bugün samsundayız şafak 55
memleketimin güzelliğine bakın kızlar yaaaa
culyaam görünmüo memleketin :26:
Niye ayıp olsun ki. Tabikide piyangodan çıkmadı ama
şarlar el verip okuyabildikleri için
ve ya önlerine bi engel çıkmayıp okulu bitirebildikleri için
Sonuç ihtibariyle şanslı oluyolar.
Niye ayıp olsun ki. Tabikide piyangodan çıkmadı ama
şarlar el verip okuyabildikleri için
ve ya önlerine bi engel çıkmayıp okulu bitirebildikleri için
Sonuç ihtibariyle şanslı oluyolar.
kız samsunun fotosunu koydum ben görüom sana görünmüo mu
sınav demeyin yaa stres oluorum burda ayy son 2 gün kaldııı:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?