asker yarenleri nasılsınız
dün gece bi ağladım askerimle beraber ama sonra pişman oldum benim ona moral vermem gerekn yerde olmadı bu ama işte hayat
valla şu kısalma meselelerni duyduğumdan beri kendimi öyle bi hazrlamıştımki kesin gb bakıyrdum ama ses soluk çıkmayınca hayallerim resmen suya düştü o yüzden heveslenmeyi bnce çıkarsa mutlu oluruz
sedacım tasarım işinden ne güzel kazanıyorsun Allah daha çok versin
şubat cadıkazanı ecm eminapolat hoşbulduk nasılsınız kızlar şafaklar ne durumda
dün gece bi ağladım askerimle beraber ama sonra pişman oldum benim ona moral vermem gerekn yerde olmadı bu ama işte hayat
valla şu kısalma meselelerni duyduğumdan beri kendimi öyle bi hazrlamıştımki kesin gb bakıyrdum ama ses soluk çıkmayınca hayallerim resmen suya düştü o yüzden heveslenmeyi bnce çıkarsa mutlu oluruz
olurum tabi canım oda dio aşkım ya seni görünce bende enerjik oluom die normalde yerinden kalkmaz tembel bişey benle olunca lunaparka bile gelio çok komik oluo yaa
OLsun kız pembe pembe kahvaltılar yaparsın
selam kızlar nasılsınız
ŞAFAKKKKKKK 54
SLM KIZLAR..
bakıyorum çeyiz muhabbeti açılmış..ben de kahvaltı seti alıcam bi türlü karar veremiyorum.varsa beğendikleriniz ekler misiniz?çok sevinirim yaa..
bir de elektrik süpürgesi alıcam..philipsin marathon diye bi süpürgesi var,onu çok beğendim.o da biraz tuzlu..500 tl..
ben kaçtım şimdilik işlerim birikmesin onları halledeyim
birazda test çözeyimçok konuştum yine bugün
görüşürüz
ayy aynı bizz
biz de lunaparka gideriz havalar güzel olunca, öyle çocuklaşırız ahh ahh nasıl da özledimm
inşallah inşallah aşkımla beraber
selam hoşgeldinn
ben de süpürge olarak rowenta silence force istiyorum ama çok büyük gelio gözüme, bide biraz tuzlu
görüşürüz tatlım, güle güle
şubat cadıkazanı ecm eminapolat hoşbulduk nasılsınız kızlar şafaklar ne durumda
merhaba canımm bizde zaten heveslenmeyelim dioruz hem bu söylenti çok uzun zamandır var ama hiç bir gelişme yok
şafak karanlık canım 384meraktayım aramadı askerim off cezamı aldı acaba.. sen nasılsın
merhaba canımm bizde zaten heveslenmeyelim dioruz hem bu söylenti çok uzun zamandır var ama hiç bir gelişme yok
şafak karanlık canım 384meraktayım aramadı askerim off cezamı aldı acaba.. sen nasılsın
aşkımsız ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyim canımneden ceza alsınki noldu haberim yokkk:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?