Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

asker yarenleri nasılsınız
dün gece bi ağladım askerimle beraber ama sonra pişman oldum benim ona moral vermem gerekn yerde olmadı bu ama işte hayat
valla şu kısalma meselelerni duyduğumdan beri kendimi öyle bi hazrlamıştımki kesin gb bakıyrdum ama ses soluk çıkmayınca hayallerim resmen suya düştü o yüzden heveslenmeyi bnce çıkarsa mutlu oluruz
sedacım tasarım işinden ne güzel kazanıyorsun Allah daha çok versin

hoşgeldin cnmkeşke hiç umut bağlamasaydın bizde aralık ayında bayağı ümitlendik hayllerimiz yıkılınca çok üzülmüştük boşver hayırlısı olsun sonuçta yola 15 ay diye çıktınız

amin canım saol kısalma kısmetse olur gerçekten şuan ona umut bağlamak çok kötü hayal kırıklığına uğratır

olurum tabi canım oda dio aşkım ya seni görünce bende enerjik oluom die normalde yerinden kalkmaz tembel bişey benle olunca lunaparka bile gelio çok komik oluo yaa

ayy aynı bizz
biz de lunaparka gideriz havalar güzel olunca, öyle çocuklaşırız ahh ahh nasıl da özledimm

OLsun kız pembe pembe kahvaltılar yaparsın

inşallah inşallah aşkımla beraber

selam kızlar nasılsınız

ŞAFAKKKKKKK 54

selam hoşgeldinn

ben de süpürge olarak rowenta silence force istiyorum ama çok büyük gelio gözüme, bide biraz tuzlu

ben kaçtım şimdilik işlerim birikmesin onları halledeyim
birazda test çözeyim çok konuştum yine bugün
görüşürüz

görüşürüz tatlım, güle güle

hoşbuldukkkkkk

merhaba canımm bizde zaten heveslenmeyelim dioruz hem bu söylenti çok uzun zamandır var ama hiç bir gelişme yok
şubat cadıkazanı ecm eminapolat hoşbulduk nasılsınız kızlar şafaklar ne durumda

şafak karanlık canım 384 meraktayım aramadı askerim off cezamı aldı acaba.. sen nasılsın

aşkımsız ne kadar iyi olabilirsem o kadar iyim canımneden ceza alsınki noldu haberim yokkk:26:

bende fotoğraf çekip çeyizlerimi aldıklarımı falan paylaşmak istiyrum ama şu aralar sınav varya bakalım yapabilcekmiyim şu dekorasyon işindede ben ingiliz tarzını seviyorum ne bieyim böle küçük çicekli nevresm tkmları örtüleri falan beğendğim kah.takımını bulursam eklerim kızlar
canlarım evet 15 ay die yola çıktık nasılsa elbet bi gün bitecek sabır demekten başka çare yok ama bu kadar isteyen dua eden varken kısalmamasıda bi mucize yanii

hemşo hoşgeldin, ben de geçengece dayanamadım ağladım, sonrada pişman oldum senin gibi.
Biz güçlü olup onlara destek olmalıyız, salmayalım kendimizi:13:

bende senelerdir bi umut bekledim hep ama hep aynı hayal kırıklığı
canım benim askerimde aramadı bugün, çok meraktayım yaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…