bende bunlar gb rüya gb bi yatak istiyorum geçenlerde arkadaşımın annesi hayallerime limon sıktı resmen ne bu düğün olurken damat aynı zamanda sünnettemi olacak dedi sünnet yatağı gb dedi gülermisin ağlarmısın yaaaa
ona sinirlendigim zaman azıma geleni sayıyorum istedigim istemedigim herseyi oda sinir oluo bu huyuma söz vermistim yapmıcam die ama yine aynını yaptım bitti dedi bana destek deil köstek oluosun dedi
bende bunlar gb rüya gb bi yatak istiyorum geçenlerde arkadaşımın annesi hayallerime limon sıktı resmen ne bu düğün olurken damat aynı zamanda sünnettemi olacak dedi sünnet yatağı gb dedi gülermisin ağlarmısın yaaaa
canım bu mobilya firması inegölde askerin gelsin hem bursayı gezmeyi düşünüyordunuz yapın bi kaçamak gelin belki beraber alırız indirimde yaparlar ben sana adresinide veririm senin askerinle bnm askerimin arası çok yok bunu bi düşün derim
Kız bende çok beğendim onu,yatağın kenarı üzeri vs illa bişey olsun istiyorum; hoşuma gidiyor böyle modeller
evet canım ya keşke kirve ben olcam deseydim aklıma gelmedi insanları memnun etmek zordur her kafadan ayrı bi ses çıkar o yüzden en iyisi kendi bildiğini yapmak
Aşkolsun yaa biri sünnet yatağı der biri kayık der;alacam kardeşim :)))Ay evet kayık gibi
evet canım ya keşke kirve ben olcam deseydim aklıma gelmedi insanları memnun etmek zordur her kafadan ayrı bi ses çıkar o yüzden en iyisi kendi bildiğini yapmak
Aşkolsun yaa biri sünnet yatağı der biri kayık der;alacam kardeşim :)))
kızlar ben çıkıyorum hepinizi kocaman öptüm
durum olsun sende evlenince gel gezmeye ama biri gelecekse bu taraflera nakliye ücreti almıyorlarmış türkiyenin neresi olursa olsun bn söyleyeyim dedim canım
durum olsun sende evlenince gel gezmeye ama biri gelecekse bu taraflera nakliye ücreti almıyorlarmış türkiyenin neresi olursa olsun bn söyleyeyim dedim canım
::stikbal | Rahatln Adresi :: www.istikbal.com.tr
kızlaaar bu nasıl?
kızlar çıkmamış..prestij yatak odası..
kızlar amma reklam yaptım yahu sanki ben satıyorum valla internetteki adreslerinde nakliye ücreti yok die yazmışlar 1.000 tl üzeri için ee mobilyalarda en aşağı 1.800 işte araştırın derim ben hadi kızlar hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?