Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bence de yatak odası rüya gibi olmalı
sen bakma böyle hayal yıkan insanlara canım yaa, kullancak olan sensin

ona sinirlendigim zaman azıma geleni sayıyorum istedigim istemedigim herseyi oda sinir oluo bu huyuma söz vermistim yapmıcam die ama yine aynını yaptım bitti dedi bana destek deil köstek oluosun dedi

anaaaaaa yazık beeeeeee barısırsınız ınsallah :26:

He sünnet olucak kirveside ben olucam deseydin alam yaa

evet canım ya keşke kirve ben olcam deseydim aklıma gelmedi insanları memnun etmek zordur her kafadan ayrı bi ses çıkar o yüzden en iyisi kendi bildiğini yapmak

Ama cnm evlenmeden gelemeyizkiii evlendikten sonra gezmeye gelicez inş. demiştim ben.. e ozamanda eşyalarımı almış olucaamm
İndirim yapsalar bile ordan İzmire bisürü nakliye parası çıkartırlar çok cüzi olur rakamlarrr
Ben şöyle İstikbal Bellona Yataş gibi bilindik markalardan bakmak istiyorum heryerde var yani....

Kız bende çok beğendim onu,yatağın kenarı üzeri vs illa bişey olsun istiyorum; hoşuma gidiyor böyle modeller

Ay evet kayık gibi

Son düzenleme:
evet canım ya keşke kirve ben olcam deseydim aklıma gelmedi insanları memnun etmek zordur her kafadan ayrı bi ses çıkar o yüzden en iyisi kendi bildiğini yapmak

başkalarını memnun etmeye çalışma, siz sevgilinle ikiniz memnun olun yeter, gerisi hikaye canım

Ay evet kayık gibi
Aşkolsun yaa biri sünnet yatağı der biri kayık der;alacam kardeşim :)))

Valla aileler bile karışmasın eşya seçimine,neticede hiçbirini memnun edemezsin, en iyisi bildiği oku kendin memnun ol.

kızlar ben çıkıyorum hepinizi kocaman öptüm
durum olsun sende evlenince gel gezmeye ama biri gelecekse bu taraflera nakliye ücreti almıyorlarmış türkiyenin neresi olursa olsun bn söyleyeyim dedim canım

durum olsun sende evlenince gel gezmeye ama biri gelecekse bu taraflera nakliye ücreti almıyorlarmış türkiyenin neresi olursa olsun bn söyleyeyim dedim canım

canım bizde inegölü düşünüyoruz..nakliye ücreti yok mu?

::stikbal | Rahatln Adresi :: www.istikbal.com.tr

kızlaaar bu nasıl?

kızlar çıkmamış..prestij yatak odası..

ayyyyyyyyyy ben bunu daha önce nası görmedimmmmmmm
çok güzelmiş budaaaa

İnşallah cnm kısmett....
saol şekerimm by byyy:80:

kızlar amma reklam yaptım yahu sanki ben satıyorum valla internetteki adreslerinde nakliye ücreti yok die yazmışlar 1.000 tl üzeri için ee mobilyalarda en aşağı 1.800 işte araştırın derim ben hadi kızlar hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…