Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selammm kızlarrr nasılsınız bakalımm şafak atıyorum gece yarısını bekleyemiycem şafak: 260

selam kızlar:81:
hoşgeldinnnnnnn

slm..hoşgeldın..kurabıyelerıne bayıldım..geçen gun resmını koymuştun..nasıl oldu sürprız..özel değilse tabı..:18:

slm canım hoşgördüm

teşekkür ederim,beğenmene sevindim

özel değil,bu mutluluğu herkesle paylaşabilirim çünkü onun mutluluğunu yaşamak paha biçilemez

ben kurabiyeleri internetten yaptırdım,yani direk malatyaya gitti,askerimin şehrine:) o hafta sonu da evci iznine çıkmıştı.. kargoyu tarif ettim,orada onu bir sürprizin beklediğini söyledim:) şansına da kargo hemen otelin yanındaymış,gitti alıp geldi.. o sırada telefonu kapattık,rahatça paketi açsın istedim..
2 dk sonra aradı ama sesi mutluluktan ağlamaklı gibiydi,diyecek kelime bulamadı,bi garip oldu,sustu kaldı öyle.. o anki duygularımı anlatamam,14 aya yakındır askerde ama hiç bööyle yüzü gülmemişti,okadar harika oldu ki.. onun yüzünün gülmesi demek ; hayat demek..
kızlar düşünebliyor musunuz bir kurabiye bile günün akışını,duyguları nasıl değiştiriyor.. hafta sonu 2 gün boyunca resmen ilk günkü gibi neşeliydik:)) bir kurabiye sayesinde:) çünkü onu her an hissettiğimi hissettirdim ona:)
kesinlikle deneyin derim.. mutlu,mutluyum,mutluyuz

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…