slm..hoşgeldınız..:80:
hoşbulduk canım seni ilk defa görüyrum galibe ya:44::44::44:
karşılaşmadık..o nedenle..hemen konuya gıreyım ozaman.. sizin asker nerede şafak kaç??
olabilir canım ben akşamalrı giriyorum kk ye çoğunluklabenim şafak 35 :nazaraskerimde karsta seninki nerdeeeee:82::82::82::82:[/QUOT
benımkıde Şırnak'ta..şafak 51
ama sankı çok varmış gıbı üzülüyor ınsan..gözümde buyuyor..
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
2 buçuk saat sonra şafak 49 dicezzzzzzzzzzzz inşh:26:
olabilir canım ben akşamalrı giriyorum kk ye çoğunluklabenim şafak 35 :nazaraskerimde karsta seninki nerdeeeee:82::82::82::82:[/QUOT
benımkıde Şırnak'ta..şafak 51
ama sankı çok varmış gıbı üzülüyor ınsan..gözümde buyuyor..
seninde az kalmış canım yaaahiç büyütme gözümde yaaa dicem ama benimki çoktann büyüdü şafak iyice sıkıştırmya başladı bile:83::83::83::83::83:
seninde az kalmış canım yaaahiç büyütme gözümde yaaa dicem ama benimki çoktann büyüdü şafak iyice sıkıştırmya başladı bile:83::83::83::83::83:
sizin uzun dönemmiydi? benım kısa dönem ama bız zaten ayrı ıllerdeydık hep..o nedenle şu 5 ay zor geçtı..askerliği sankı bız yapıyoruz..
hoşgeldinnnnnnnselam kızlar:81:
sizin uzun dönemmiydi? benım kısa dönem ama bız zaten ayrı ıllerdeydık hep..o nedenle şu 5 ay zor geçtı..askerliği sankı bız yapıyoruz..
uzun dönemdi canımmm.seninki yeni girri gbi bişey o zman herlde demi:44: bizde ayrı illerdeyiz canım ya alışığız özleme ama bu byaa bi zorladı yaaa bide hiç kullanmadık en son bi sene önce dağıtımda gördüm işte
selam kızlar nasılsınız şafakçılar?
vayy hoşgeldin..nasılsın?
slm..hoşgeldın..kurabıyelerıne bayıldım..geçen gun resmını koymuştun..nasıl oldu sürprız..özel değilse tabı..:18:
hoşgeldinnnnnnn
uzun dönemdi canımmm.seninki yeni girri gbi bişey o zman herlde demi:44: bizde ayrı illerdeyiz canım ya alışığız özleme ama bu byaa bi zorladı yaaa bide hiç kullanmadık en son bi sene önce dağıtımda gördüm işte
ilişki mı yenı diye sordun tam anlamadım ama?? öyle cvp vereym..2,5 yıl oldu..ınsan alışığım desede baya zorluyor hakıkaten..sıkıldım hergun özledım demekten..şu 50 nasıl geçer bılmem..netten çiçek bıle yollayamadığım dağ başına yolladım..yeter dıyesım var..özledım..
Hoş buldum canım iyiyim sen nasılsın ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?