Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım çokk pahalı malesef..ama bazası,yatağı hepsi içinde..

Ya bazı markalar var komple set yapıyolar düğün paketi yakat odası yemek odası oturma grubu falan.. onlar gayet uygun oluyo...Beğenmediğini setten değiştirip fiyat farkı oluyosa ekliyolarr...bence öylesi daha iyi
düşünsene hepsine 5000 versen.. 15000 daha bunun perdesi halısı.. eğer beyaz eşyalarını almadıysan onlar var bidee ohoooooooooooooooooo battıkk yaniii

kızlar mobilyalar hep böyle yaa, ateş pahası, nasıl evlenecez bilmem:44:

evet Allah yardım etsinnn hepimizeeeeeee

kızlarrr ben çıkıyorum. malum gidip biraz hazırlanayım sefgilime gitcem, süsleneyim
aşkıma kurabiyecikler pastalar pişireyim
öpüyorum hepinizi

yarın askıııııııııımııııııııııııın kollarındayıım kızlarrr
bu gece uyuyamam artıık

kızlarrr nasılsınızzz özledimmm sizleriii hee ama askiminnn gitmesine 3 gün varr sonraa yınee buradayımm sizlerleee aranızdayımm yanii bi yolcılıyımmm aglamayaa gelcemmm yanınızaaa canlarımmm ne güzell muappetlerr etmısınızz günü yinee bitirdınızz sabredınn şekerleerr az kaldııı dayanınn bakınn hepınızıı güççlüü gördümmm :87::87::87: ohhh nee güzellll şimdii cıkıyorummm kenıdınızeee iyiii bakınn olurmuuu allaha emanetsinzzzz hoşşçakalınnn şafak 154 siziii sewiyorummm:119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…