Selammm kızlarrr nasılsınız bakalımm şafak atıyorum gece yarısını bekleyemiycem şafak: 260
ıyılık,özlem,bıraz sıkkınlık ve 50 şafak var..ya sende?
Benim nisanlim gecen 2 ay önce geldi, bütün bekleyenlere allah sabir versin :) Ama güzel oluyor, o süreden sonraki ilk görüsme cok tatli oluyor...
slm canım hoşgördüm
teşekkür ederim,beğenmene sevindim
özel değil,bu mutluluğu herkesle paylaşabilirim çünkü onun mutluluğunu yaşamak paha biçilemez
ben kurabiyeleri internetten yaptırdım,yani direk malatyaya gitti,askerimin şehrine:) o hafta sonu da evci iznine çıkmıştı.. kargoyu tarif ettim,orada onu bir sürprizin beklediğini söyledim:) şansına da kargo hemen otelin yanındaymış,gitti alıp geldi.. o sırada telefonu kapattık,rahatça paketi açsın istedim..
2 dk sonra aradı ama sesi mutluluktan ağlamaklı gibiydi,diyecek kelime bulamadı,bi garip oldu,sustu kaldı öyle.. o anki duygularımı anlatamam,14 aya yakındır askerde ama hiç bööyle yüzü gülmemişti,okadar harika oldu ki.. onun yüzünün gülmesi demek ; hayat demek..
kızlar düşünebliyor musunuz bir kurabiye bile günün akışını,duyguları nasıl değiştiriyor.. hafta sonu 2 gün boyunca resmen ilk günkü gibi neşeliydik:)) bir kurabiye sayesinde:) çünkü onu her an hissettiğimi hissettirdim ona:)
kesinlikle deneyin derim.. mutlu,mutluyum,mutluyuz
slm..sizin asker nerede?
ne guzel ya..benımkının yanına çiçek bıle yolanmmıyor kı netten..ama yınede deneyeceğim..
ne guzel olmuş..hanımeller anne elı değmiş reklamı gıbı
Yaa bu kurabiyeleri bende görmek istiyorum merak ettimslm canım hoşgördüm
teşekkür ederim,beğenmene sevindim
özel değil,bu mutluluğu herkesle paylaşabilirim çünkü onun mutluluğunu yaşamak paha biçilemez
ben kurabiyeleri internetten yaptırdım,yani direk malatyaya gitti,askerimin şehrine:) o hafta sonu da evci iznine çıkmıştı.. kargoyu tarif ettim,orada onu bir sürprizin beklediğini söyledim:) şansına da kargo hemen otelin yanındaymış,gitti alıp geldi.. o sırada telefonu kapattık,rahatça paketi açsın istedim..
2 dk sonra aradı ama sesi mutluluktan ağlamaklı gibiydi,diyecek kelime bulamadı,bi garip oldu,sustu kaldı öyle.. o anki duygularımı anlatamam,14 aya yakındır askerde ama hiç bööyle yüzü gülmemişti,okadar harika oldu ki.. onun yüzünün gülmesi demek ; hayat demek..
kızlar düşünebliyor musunuz bir kurabiye bile günün akışını,duyguları nasıl değiştiriyor.. hafta sonu 2 gün boyunca resmen ilk günkü gibi neşeliydik:)) bir kurabiye sayesinde:) çünkü onu her an hissettiğimi hissettirdim ona:)
kesinlikle deneyin derim.. mutlu,mutluyum,mutluyuz
Bende de aynı canım benim ki bu hafta sonu çarşı iznine çıkacak biraz ondan dolayı mutluyum ama her çarşı izninde beni kameradan görünce ağlıyor dayanamıyorum ya bende ağlıyorum gene aynı şeyler olucak
hoşgeldinnnnnnn
ilişki mı yenı diye sordun tam anlamadım ama?? öyle cvp vereym..2,5 yıl oldu..ınsan alışığım desede baya zorluyor hakıkaten..sıkıldım hergun özledım demekten..şu 50 nasıl geçer bılmem..netten çiçek bıle yollayamadığım dağ başına yolladım..yeter dıyesım var..özledım..
yokkk canımmm kısa dönem dedinn ya o yüzden deimmm
gerçekten öyle gibi oldu ama bu sever yar eli değmiş gibi
yapma..demek kı buruk kalıyor..moral ver sen ona..ağlama
Bende de aynı canım benim ki bu hafta sonu çarşı iznine çıkacak biraz ondan dolayı mutluyum ama her çarşı izninde beni kameradan görünce ağlıyor dayanamıyorum ya bende ağlıyorum gene aynı şeyler olucak
yokkk canımmm kısa dönem dedinn ya o yüzden deimmm
aklım onda olunca askerlık bıraz gerı plana kaçıyor aklımda
Bence bu iyi bişey birbirinizi ne kadar sevdiginizi anlarsınız ben hiç göremiyorum 5 ay oldu görmeyeli çarşı izni yokkeşke aglasamda görsem
Bence bu iyi bişey birbirinizi ne kadar sevdiginizi anlarsınız ben hiç göremiyorum 5 ay oldu görmeyeli çarşı izni yokkeşke aglasamda görsem
Yaa bu kurabiyeleri bende görmek istiyorum merak ettim
Benim ki tuncelide tatlım sennki nerde
yar eli değmiş gıbı..tüm asker malzemesı satan bayılerde ısrarla ısteyınız dıye patent al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?