Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Benim nisanlim gecen 2 ay önce geldi, bütün bekleyenlere allah sabir versin :) Ama güzel oluyor, o süreden sonraki ilk görüsme cok tatli oluyor...

ne guzel ya..benımkının yanına çiçek bıle yolanmmıyor kı netten..ama yınede deneyeceğim..
ne guzel olmuş..hanımeller anne elı değmiş reklamı gıbı

Yaa bu kurabiyeleri bende görmek istiyorum merak ettim

yapma..demek kı buruk kalıyor..moral ver sen ona..ağlama

yapma..demek kı buruk kalıyor..moral ver sen ona..ağlama

Ben moral vermeye çalışıyorum bana diyor hadi kapatalım msni diyorum neden sanki elimi atsam sana dokunacak gibiyim dayanamıyorum.Geçen hafta dedim böyle yapıyorsun üzülüyoruz gelmem filan tamam dedi bakalım bu hafta nasıl olucak

Bence bu iyi bişey birbirinizi ne kadar sevdiginizi anlarsınız ben hiç göremiyorum 5 ay oldu görmeyeli çarşı izni yok keşke aglasamda görsem

Bence bu iyi bişey birbirinizi ne kadar sevdiginizi anlarsınız ben hiç göremiyorum 5 ay oldu görmeyeli çarşı izni yok keşke aglasamda görsem

Kıyamam Tunceli de olduğu için galiba izin yok.Benim eşimde Erzincanda habire kitliyorlar bunları zaten 15 günde bir gün izinleri var.Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…