dogru sölüyosun şimdi aradı aklım karıştı heycandan
hemencecık çat kapı gelse,deli deli bağırsa heyytt dıyeben pat dıye bayılsam..ayy ne fena bu özlem..hayale bak bendekı
iyi geceler kızlarr.. kötü bi haberle geldm diyarbakrda çatşma varmş şimdi netten haberlerde gördüm
Ya inan bende de garip hayaller oluşuyor ara sıra o gün düşünüyorum gelsede salonda boğuşsak))))))
kesın o hayaldede kovalayan sensındır haa
slm hooşgeldınız..gönderdınız mı askerı?
iyi geceler kızlarr.. kötü bi haberle geldm diyarbakrda çatşma varmş şimdi netten haberlerde gördüm
yokkk şekerımm dahaa yanımdaa 3 günü varr gıdıcekkk şekerimmmbirazz üzgünümm ama bu günüü bekledimm hemen geciyoooo yaa yanımdaykennn nesee dahaaa ckkk varr yahuuu tatlımmm
nasıl ya anlamadım
Aynen öyle hele gelsinn:))))
allah yardımcıları olsun
Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde bir grup PKK'lı terörist İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çatışma çıktı.
Çatışma nedeniyle ilçe halkı evlerine çekildi. İlçeye takviye birlikler sevkedilirken, çatışma sürüyor.
Aynen öyle hele gelsinn:))))
hadiii canımmmaayyy allahımm yardımm etsınnn yaa askerlerımızııı korusunn canımmm yaa
kargo bıze mı aıt? maliyetı ne kadar arkadaşım..paylaşabılır mısın?
acayıp hayaller var bızde o malumda.. bünyelerı kaldırır mı bızdekı zihni zehıri
özlemek artık çekici gelmıyor değil mı? eskıden benım için bır cazıbesı vardı..askerlik o kredıyı yedı bıtırdı 5 ayda..bıtsın hayırlısı ıle hepsi dönsün evlerine
anowwww ne askere gıtmesı kız allah korusun
askerden geliyoooo
ozelden yolla sen bbanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?