doyamazsıınn tabiiii, anlayabiliorum canm seniii
izinde zamn nasılda hızlı geçiodur sana, olsun canm benm skma canını bu size iyi bi moral olur.. sonracııma şafağnda azaldı aşkiton yanındayken daha ne olsuunn
bugünde benm aşkımn d.günüydü7dkcık konuşabildik sadce
ahhh canımm ahhh nekaadrrr güzelll bakk işteee allahımmm hemenn kavusutrsundaaa kendısınıı koklaa canımm benimmm nee kaa varr askereınıınn donmesıneeebakamm
çok sağolasın..bugun burada bıraz neşe buldum..can sıkılıyor köyde..çocuklarda kesmıyor yerı geliyor sıkınyıtı..
özlettı dayağını attıktan sonra basarım bağrımasonrada kağı dışarı salmam
52 günüm var canım
ayyyyy özendimmm desemmm çookk güzelll bayaa az kalmişşş yaa
parfümü var..ama ben dahada zorlanırım öyle..duygusala bır bağladım mı patlar gıder
resme bakarım arada..çabucak gelsınler sağsalım askerlerımız başka bışey ıstemem..
evet parfümünü koklayınca insan daha bi kötü oluyor be,özlüyor:S
kısssz bull tabıı canımm burdaa herkezz dınlerr senııı derdınıı paylasırr süperr insanlarrr burdakılerrr....canımm sıkmaa sakınnn sekerr tammm salmaa tabıı yanındann 1 dakıka bılee ayırmaaa
evet parfümünü koklayınca insan daha bi kötü oluyor be,özlüyor:S
kızzlarrrr bbennn çıkıyorummmm kızlarrr opuyorunnn hepınızııı allahaa emanet olunn canlkarımmm askerlerınıze kavuusn ınsalllaahhhhhhhhhcıkıyorummm bennn 153 şafakkkk çabukk gecsınnn ınsallahhhhh
kızzlarrrr bbennn çıkıyorummmm kızlarrr opuyorunnn hepınızııı allahaa emanet olunn canlkarımmm askerlerınıze kavuusn ınsalllaahhhhhhhhhcıkıyorummm bennn 153 şafakkkk çabukk gecsınnn ınsallahhhhh
Site geldi canım çok tşkler
geçen gun kızlar beğendı parfümümü..çantamdaydı..sıktım çocuklara..erkeklerde istedi..kıramadım..saf gıbı benımkının kalem parfümünden sıktım..yanımdaydı..ne bıleyım ben benı duygusal yapacağını sınıfta..ayy çok zordu yaa..bır dha kendı parfümümü bıle sıkmıyorum
her an çıkıp gelecek gıbıydı..
bu da sana ders olsun:) 15 ay o parfümler bize yasak:/
vallahı ders ooldu..
benım az kaldı ama uzun dönemlere ALLAH dahada sabır versın..kolay değil..hele bnımkı gıbı çarşı ıznı bıle oolmayan yerde olursa..vay anam vay..düşünemıyorum bıle..halimize şükür derım hap..ama ınsan ışte..mızmızlanmadan olmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?