Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

üzülmeee canımmm bırakk belkii işi çıkmıstırr d. günüü kutluu olsunn ııkıı dogmuşş ikiii birlitesınızz ozamnnn canımm benımmm üzülmee sakınn oda aramakk sesınıı duymakk istemiştirr ama olmamştırr üzmee tatmm şekerimmm....

kısssz bull tabıı canımm burdaa herkezz dınlerr senııı derdınıı paylasırr süperr insanlarrr burdakılerrr....canımm sıkmaa sakınnn sekerr tammm salmaa tabıı yanındann 1 dakıka bılee ayırmaaa

ayırmam..hele bır gelsinçok özledım..çocuklar gıbı yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bıtcek dimiinşallah öyle olur

evet parfümünü koklayınca insan daha bi kötü oluyor be,özlüyor:S

geçen gun kızlar beğendı parfümümü..çantamdaydı..sıktım çocuklara..erkeklerde istedi..kıramadım..saf gıbı benımkının kalem parfümünden sıktım..yanımdaydı..ne bıleyım ben benı duygusal yapacağını sınıfta..ayy çok zordu yaa..bır dha kendı parfümümü bıle sıkmıyorum
her an çıkıp gelecek gıbıydı..

kızzlarrrr bbennn çıkıyorummmm kızlarrr opuyorunnn hepınızııı allahaa emanet olunn canlkarımmm askerlerınıze kavuusn ınsalllaahhhhhhhhh cıkıyorummm bennn 153 şafakkkk çabukk gecsınnn ınsallahhhhh

güle güle canım yarın bir şafak daha atar 1 adım daha yaklaşırız inşallah hepimiz

amin..ALLAH sabrını da versınçabucak kavuşun sağsalim..görüşmek üzere:80:

bu da sana ders olsun:) 15 ay o parfümler bize yasak:/

bu da sana ders olsun:) 15 ay o parfümler bize yasak:/

vallahı ders ooldu..
benım az kaldı ama uzun dönemlere ALLAH dahada sabır versın..kolay değil..hele bnımkı gıbı çarşı ıznı bıle oolmayan yerde olursa..vay anam vay..düşünemıyorum bıle..halimize şükür derım hap..ama ınsan ışte..mızmızlanmadan olmuyor ki

Sana katılıyorum canım Allah yardımcıları olsun hemen geçsin günleri

hopppiidiii doppiddi oynalım kıslarrr ayyyyy çok sıkılyıorum ya netimde gelip gidiyo sürekli puffff turcli sevmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…