Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

zorba eşkıyalar..açılımla alamadılar özerkliği..zorbalıkla almaya çalışıyorlar..inşallah askerlerımıze bışey olmaz

Benimde eşimin atleti bende:))))

amiinnn organikm.. sen nasılsın canm,askerinle iizin nası gidio bakalmm

canımmmm nassınn bakalımmm vallaa keskee normaldede bolee atsaa şafakkk atmıyokıı yaa normaldee ii cnımm hergün 3 saat bırlıkteyızzz canımmm benimmm tatlımmm süperr vallaa ama doyamıyomm sankii kızz yuhhh banaa dimii

evet 50 gun..ama insana baya uzun geliyor..görmedığım gunu bıle ayrı hesap edıyorum..zaten temmuzda göreceğim..benım şafak avuntu sadece:85: onu özlemek değil,özlemeyı özlemek ıstıyorum yaa..

evet 50 gun..ama insana baya uzun geliyor..görmedığım gunu bıle ayrı hesap edıyorum..zaten temmuzda göreceğim..benım şafak avuntu sadece:85: onu özlemek değil,özlemeyı özlemek ıstıyorum yaa..

Vallam ben hayırlısı mayısın ortasında bir 10 gün takılmam artık foruma malum benim ki gelicekkk oleyyyy

anaamm o dahaa güzell kızzss canımm benımmm hiççç çıkarmaa üstündennn olurmuuu baskaa neylee dayancazzz canımmm

Aynen canım kokusunu duyuyorum ya bana yetiyor o gün yeni bir sabun açmıştım yeni deniyordum bu sabunu enee bir baktım benimkinin traş kolnayasının kokusundan ne kadar duygulandım ama o kadar da sevindim

aynennn canımm merakk etmee benımm ıcımdee yınedeee olsaa bıı duyguu varr ama 50 lere gelıncee demek bendee yorulcammm şekerımm azz kalmıs bakk senınnn çokkk azz bırazdahaa sabırrr sadeceee sonraa özlemmm senınn hepp yanındaa şekerımmmm

Kıyamam canım sende parfümünün aynısını al kokla kokla dur vallam.

parfümü var..ama ben dahada zorlanırım öyle..duygusala bır bağladım mı patlar gıder
resme bakarım arada..çabucak gelsınler sağsalım askerlerımız başka bışey ıstemem..

doyamazsıınn tabiiii, anlayabiliorum canm seniii
izinde zamn nasılda hızlı geçiodur sana, olsun canm benm skma canını bu size iyi bi moral olur.. sonracııma şafağnda azaldı aşkiton yanındayken daha ne olsuunn
bugünde benm aşkımn d.günüydü 7dkcık konuşabildik sadce

çok sağolasın..bugun burada bıraz neşe buldum..can sıkılıyor köyde..çocuklarda kesmıyor yerı geliyor sıkınyıtı..
özlettı dayağını attıktan sonra basarım bağrıma sonrada kağı dışarı salmam

Aynen canım kokusunu duyuyorum ya bana yetiyor o gün yeni bir sabun açmıştım yeni deniyordum bu sabunu enee bir baktım benimkinin traş kolnayasının kokusundan ne kadar duygulandım ama o kadar da sevindim

ahhh canımm ahhh nekaadrrr güzelll bakk işteee allahımmm hemenn kavusutrsundaaa kendısınıı koklaa canımm benimmm nee kaa varr askereınıınn donmesıneee bakamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…