allah yardımcıları olsun
Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde bir grup PKK'lı terörist İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin karşılık vermesiyle çatışma çıktı.
Çatışma nedeniyle ilçe halkı evlerine çekildi. İlçeye takviye birlikler sevkedilirken, çatışma sürüyor.
wallaa all bendennde okadar eskıdenn bıı heyecanıı vardıı ama bolee azaldıkçaa ınsannda degısık bı duygu oluyooo yokluga alısılıyoo sankımmm:26::26: ama hemennn gitsinn gelsinn vallaa dogum gunumde yanımdaa zatenn yeterrr banna... bugünn tısortunu aldımm suannn üzerımdee benn cıkarmamm bunuu normaldede gıyerımmmhee senınn şafagınnn azz dımıı ama sekerımmm
kargo ücreti kişiye ait tatlım.. fiyatlar ise kurabiyelere göre değişiyor,istersen bi msj at verdiğim siteye o sana bilgi versin:)
Biri banada o sitenin adresini yollasın kocişkoma süpriz yapam bende
10 dk da bir msj yollandığı için bekliyorum canım,yollicam sanada:)
amiinnn organikm.. sen nasılsın canm,askerinle iizin nası gidio bakalmm
wallaa all bendennde okadar eskıdenn bıı heyecanıı vardıı ama bolee azaldıkçaa ınsannda degısık bı duygu oluyooo yokluga alısılıyoo sankımmm:26::26: ama hemennn gitsinn gelsinn vallaa dogum gunumde yanımdaa zatenn yeterrr banna... bugünn tısortunu aldımm suannn üzerımdee benn cıkarmamm bunuu normaldede gıyerımmmhee senınn şafagınnn azz dımıı ama sekerımmm
evet 50 gun..ama insana baya uzun geliyor..görmedığım gunu bıle ayrı hesap edıyorum..zaten temmuzda göreceğim..benım şafak avuntu sadece:85: onu özlemek değil,özlemeyı özlemek ıstıyorum yaa..
Benimki de öyle hayatımda hiç beklemediğim tarzlar yapmış kendine beni sevmesi bile değişti adamın:))))))
Benimde eşimin atleti bende:))))
anaamm o dahaa güzell kızzsscanımm benımmm hiççç çıkarmaa üstündennn olurmuuu baskaa neylee dayancazzz canımmm
Vallam ben hayırlısı mayısın ortasında bir 10 gün takılmam artık foruma malum benim ki gelicekkk oleyyyy
donu atletı ne varsa gıymışler..ne beklıcem yav
evet 50 gun..ama insana baya uzun geliyor..görmedığım gunu bıle ayrı hesap edıyorum..zaten temmuzda göreceğim..benım şafak avuntu sadece:85: onu özlemek değil,özlemeyı özlemek ıstıyorum yaa..
Kıyamam canım sende parfümünün aynısını al kokla kokla dur vallam.
canımmmm nassınn bakalımmm vallaa keskee normaldede bolee atsaa şafakkkatmıyokıı yaa normaldee ii cnımm hergün 3 saat bırlıkteyızzz canımmm benimmm tatlımmm süperr vallaa ama doyamıyomm sankii kızz yuhhh banaa dimii
parfümü var..ama ben dahada zorlanırım öyle..duygusala bır bağladım mı patlar gıder
resme bakarım arada..çabucak gelsınler sağsalım askerlerımız başka bışey ıstemem..
aynennn canımm merakk etmee benımm ıcımdee yınedeee olsaa bıı duyguu varr ama 50 lere gelıncee demek bendee yorulcammm şekerımm azz kalmıs bakk senınnn çokkk azz bırazdahaa sabırrr sadeceeesonraa özlemmm senınn hepp yanındaa şekerımmmm
Amin canım hepimiz beklenen güne hayırlısıyla kavuşuruz inşallah:)
Aynen canım kokusunu duyuyorum ya bana yetiyor o gün yeni bir sabun açmıştım yeni deniyordum bu sabunu enee bir baktım benimkinin traş kolnayasının kokusundan ne kadar duygulandım ama o kadar da sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?