Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

anaammm kıyamm sana haklısınnn cnımmm üzülmee sakınnn haklısınn sennn emınn ol senınn şafagındaa su gıbıı akıp gecıcekkk şekerrr senn hiçç merak etmeee

iyiyim tatlım sen nasılsın?

iyiyim canım bende sınava az kaldı gelemiyorum kk'ya

günaydın herkezee

Naber sedacımm

devrem görünüp kaçmışş

günaydınlaaar
hastayım,bunaldım patladım:26:
şafak 47

geçmiş olsun canım, boşver dersi fln, kafanı dağıtmaya bak biraz

Günaydınnnnn :82:
Şafak 50

günaydııııınnn:80:

siz gene gördünüz aşklarınızı azda olsa ben hiç görmedim ama artık görmekte istemiorum dün gene kavga ettik ben çok bunaldım bu sevgiyi haketmio o

üff canım yaa, yapma böyle. Senin sevgini hakettiği ya da haketmediği için birlikte değilsin ki onunla. Sen sevmeyi sevilmeyi hakettiğin ve onu sevdiğin için onunla birliktesin.
Haketmiyorsa sevmekten vazgeçecek değilsin ya, sadece ilgi gösterip şımartma, biraz çek bak kendini, onun sana yaptıklarının aynısını yap ona, ozaman bi durup noluyo yaa die bi düşünecektir bence...

bende aynısını yapıorum zaten şu ara canım dünde öyle yaptım hemen ağlamaya başlıo ayrılmakmı istiosun sen dio

siz gene gördünüz aşklarınızı azda olsa ben hiç görmedim ama artık görmekte istemiorum dün gene kavga ettik ben çok bunaldım bu sevgiyi haketmio o

sende görüceksin aşkını yakında sedacım sabırla ol birazcık daha

Ben aşkımı 18 Şubatta Yolladım usta birliğine... Bir daha 1 Eylülde falan görücem

benimde psikolojim alt üst anlatamam yaa böle bunalım olmamıştım ben hiç ağlıcam artık sinirden

ağla canım rahatlarsın, canın nasıl hareket etmek istiyorsa, nasıl hissediyorsan öyle davran...

kızlar günaydın nasılsınızzz

veeee sonunda ellilerdende kurtuldum Muşa selamlar şafak 49

günaydın, maşallah şafağına

anaammm kıyamm sana haklısınnn cnımmm üzülmee sakınnn haklısınn sennn emınn ol senınn şafagındaa su gıbıı akıp gecıcekkk şekerrr senn hiçç merak etmeee

inşallah tatlım

iyiyim canım bende sınava az kaldı gelemiyorum kk'ya

çalışmalar nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…