Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hımm iyiymiş, sağol canım

kızlar nasılsınız
aldıklarınız çok güzel hepsini güle güle kullanın inşallah

hemşom hoşgeldin, başın sağolsun yaa, çok üzüldüm...

inşallah canım inşallah...
ahh ahhhhhhhhh:97:

ben bu siteyi ilk defa duydum, güvenilir mi?
daha önce alışveriş yaptınız mı?

selammmm:80:

deryaw tşk ederim canım hepimiz üzüldük ama doğduğumuz gb öleceğiz işte hayat
siyahincim hoşbuldum canım

Aşkımı özledimmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

bendeeee yaaaa:84::84::84:
kızlar askıma kargoyla yıycek yolıcam bızım yakın ya bır gunde ulasıyor dolma sarcam mantaar kurabıyesı yapcam sızce baska neyapabılırrım :26::26::26::26:
o renklı kurabıyelerden vazgectım 50 TL ona verceme kendı el emgım olur dıye dusundum hem bnm dana dolma dolma dıe oluoo

facedeki askerlerimz ve beklyenlerimizn oldugu sayfama hepinizi beklerim arkadaslar... smdı ısmını burdan yazmıyayım yasaktır belkı.

bencedeeee kendin yaaap tabiiii daha baska olur...benimkide kargo isterken kendi çıktı geldi izne

oooooooo süper olur cnm

adaşım çok iyi yapmışsın ya kendi el emeği gb olurmu hiç boşver ne seviyorsa onu yap gönder yakınsınız nasılsa

deryaw tşk ederim canım hepimiz üzüldük ama doğduğumuz gb öleceğiz işte hayat
siyahincim hoşbuldum canım

ewet canım, herkes o yoldan bir gün geçecek tabii...
Bunları bilsek de yine de insan üzülüyor. Neyse Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler ve sabır versin inşallah...

ben de özledim ben deee...
kargoyu askerine hemen teslim ediyorlarsa problem değil ama etmiolarsa dolmalar kokuşmasın mervem:26:
ya da vermez kendileri yerlerse
ben de hep düşünüyorum ama güvenemiyorum canım yaa
ama bu haftasonu ben de aşkıma hünkar beğendi yapcam, mantı açcam, şekerpare yapcammm... ohh yesin kocişim, yarasın aslanıma

adaşım çok iyi yapmışsın ya kendi el emeği gb olurmu hiç boşver ne seviyorsa onu yap gönder yakınsınız nasılsa

saol cnm evet yakın oldumuz ıcın yolıcam carsıya cıkıncada afıyetle yesın cnmmm ayy cok heyecan yaptım heee

yarasın yarasın ben carsıya cıkıcanı gun yolıcam cnmm yarın yolıcam cumartesı elınde olcak carsıda bır askerı gıyım magazası var oraya yolıyom ordan alıyııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…