merhaba tatlımm
tatlım daha önce takip ediyordum siteyi ama daha önce hiç alışveriş yapmamıştım.. yorumlar gayet iyi.. kapıda ödeme seçeneğide var.. güvenemessen kapıda ödeme yapabilirsin tatlım
kızlar nasılsınız
aldıklarınız çok güzel hepsini güle güle kullanın inşallah
inşallah canım inşallah...
ahh ahhhhhhhhh:97:
ben bu siteyi ilk defa duydum, güvenilir mi?
daha önce alışveriş yaptınız mı?
selammmm:80:
merhaba tatlımm
tatlım daha önce takip ediyordum siteyi ama daha önce hiç alışveriş yapmamıştım.. yorumlar gayet iyi.. kapıda ödeme seçeneğide var.. güvenemessen kapıda ödeme yapabilirsin tatlım
banane bananee sölememmm:86:
yakaladınyakaladın canım :90:
Aşkımı özledimmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
bendeeee yaaaa:84::84::84:
kızlar askıma kargoyla yıycek yolıcam bızım yakın ya bır gunde ulasıyor dolma sarcam mantaar kurabıyesı yapcam sızce baska neyapabılırrım :26::26::26::26:
o renklı kurabıyelerden vazgectım 50 TL ona verceme kendı el emgım olur dıye dusundum hem bnm dana dolma dolma dıe oluoo
facedeki askerlerimz ve beklyenlerimizn oldugu sayfama hepinizi beklerim arkadaslar... smdı ısmını burdan yazmıyayım yasaktır belkı.
kızlar askıma kargoyla yıycek yolıcam bızım yakın ya bır gunde ulasıyor dolma sarcam mantaar kurabıyesı yapcam sızce baska neyapabılırrım :26::26::26::26:
o renklı kurabıyelerden vazgectım 50 TL ona verceme kendı el emgım olur dıye dusundum hem bnm dana dolma dolma dıe oluoo
Eki Görüntüle 170466 Eki Görüntüle 170467 Eki Görüntüle 170468
aldığım sakları kapları kızlar. 34 parca 14,90 lira
deryaw tşk ederim canım hepimiz üzüldük ama doğduğumuz gb öleceğiz işte hayat
siyahincim hoşbuldum canım
adaşım çok iyi yapmışsın ya kendi el emeği gb olurmu hiç boşver ne seviyorsa onu yap gönder yakınsınız nasılsa
ewet canım, herkes o yoldan bir gün geçecek tabii...
Bunları bilsek de yine de insan üzülüyor. Neyse Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler ve sabır versin inşallah...
ben de özledim ben deee...
kargoyu askerine hemen teslim ediyorlarsa problem değil ama etmiolarsa dolmalar kokuşmasın mervem:26:
ya da vermez kendileri yerlerse
ben de hep düşünüyorum ama güvenemiyorum canım yaa
ama bu haftasonu ben de aşkıma hünkar beğendi yapcam, mantı açcam, şekerpare yapcammm... ohh yesin kocişim, yarasın aslanıma
ismi olmadan nasıl geliceezözelden yazıverin de bakalım hem birbirimizi görrüz süper fikir :82:
bende aldım bende aldıııımbakalım nasıllar:26:
güle güle kullanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?