Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

haklısın canım ama karşındakine bağlı birazda :44:
Şahsen yapmamayı düşünüyorum ama huzursuzluk çıkacak gibi olursa yapıweririz birer bohça
o ona don gömlek
o ona don gömlek
iade eder gibi komik gelio bana ya

bende dün söz nişan tepsılerıne yastıklarına baktım sanırım artık yastıklar moda cok guzel yastıklar var ya bayıldım..Al yavaştan tatlım sonra sıkışırsın ayy tatlı heyecnlar bunlar be incim

öyle tatlım ya hakkımızda hayırlısı olur inşallah herzaman

yemeğe kaçtım kızlar ben görüşürüz

aman ii olsun canım ya bide derslerin stresi iyice gerio adamı

alt devre ezik devre zavallı devree evet canım ing msj atayım istersen özelden

ehh napalım, yapcak bişi yok, adetlerimiz böyle malesef

subat 10 arasınavın soru cevapları nıye acıklanmadı yaa ben bır kagıda 4 dersın sınav soru cvp larını yazdım ama hala acıklamadılar :26:

subat 10 arasınavın soru cevapları nıye acıklanmadı yaa ben bır kagıda 4 dersın sınav soru cvp larını yazdım ama hala acıklamadılar :26:

açıkladılar tatlım ben baktım notlarıma
e öğrenme portalınnda sınav soruları diye duruyor
dün bktm hemde

elbette bu topiğin güzelliklerinden biri şafak listeleri bunu bende biliyorum ama benim buraya hergün giremem ve bu sebeple şafak listesini eklemem umursamazlık olarak algılanıyorsa işte bu hiç hoş değil. hele ki buraya hepimizin geldiği gibi canımız sıkıldığında moral depolamak için geliyorsak.daha selam vermeden listeyi soruyosun sende julia.

elimde ki şafak listesini almak isteyen arkadaş var ise lütfen bana özelden msj atabilir mi?

Son düzenleme:
2 sınavdan girdim bende aöf'e dur bi bakayım bakalım neler yapmışım
bitsin artık şu iki derste mezun olayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…