her daim içiciyim diyosun yani
öyle olmuyor işte, o zaman laf söz olur. Aman olmasın, ağzımızın tadı kaçmasın:26:
ben de öyle düşünüyorum ama nişanlım ne düşünür tam kestiremiyorum, çünkü o adetlere gelenek göreneklere bağlı bi insandır. 2-3 bohça için de o günlerde keyfimiz kaçacağına alıveririz olur biter
Aminn canım benimm.. başladım zaten çeyizlere tatlım..tabaktı kaşıktı falan onlar ıçıkardım aradan.. küçük elk.t aletleri para biriktirip alıcam peşinde daha uyguna düşüo fiyatları..küçük ıvır zıvır eşyaları elime geçtikçe alıorum işte tatlım
bende dün söz nişan tepsılerıne yastıklarına baktım sanırım artık yastıklar moda cok guzel yastıklar var ya bayıldım..Al yavaştan tatlım sonra sıkışırsın ayy tatlı heyecnlar bunlar be incim
ben baktım notlarıma ffena değil inkılap, yönetim organizasyon ve iktisat sonuçlarını bilmiyorum sadece
diğerle iiyi çok şükür
aynen öyle alt devre seni
İNG ydi di mi senin
her daim içiciyim diyosun yani
ehh napalım, yapcak bişi yok, adetlerimiz böyle malesefhaklısın canım ama karşındakine bağlı birazda :44:
Şahsen yapmamayı düşünüyorum ama huzursuzluk çıkacak gibi olursa yapıweririz birer bohça
o ona don gömlek
o ona don gömlek
iade eder gibi komik gelio bana ya
püff pasif içici senieskiden öyleydim, artık içmiyorum, lafta içiciyim
yok var tatlım atıyorum şimdi sanaaman ii olsun canım ya bide derslerin stresi iyice gerio adamı
alt devre ezik devre zavallı devreeevet canım ing msj atayım istersen özelden
öyle tatlım ya hakkımızda hayırlısı olur inşallah herzaman
yemeğe kaçtım kızlar ben görüşürüz
ehh napalım, yapcak bişi yok, adetlerimiz böyle malesef
öyle tatlım ya hakkımızda hayırlısı olur inşallah herzaman
yemeğe kaçtım kızlar ben görüşürüz
yok var tatlım atıyorum şimdi sana
güzel notlar onlar iyi değerlendir.
ben de bi yemek yiyip geliyim hemencik
subat 10 arasınavın soru cevapları nıye acıklanmadı yaa ben bır kagıda 4 dersın sınav soru cvp larını yazdım ama hala acıklamadılar :26:
açıkladılar tatlım ben baktım notlarıma
e öğrenme portalınnda sınav soruları diye duruyor
dün bktm hemde
subat 10 arasınavın soru cevapları nıye acıklanmadı yaa ben bır kagıda 4 dersın sınav soru cvp larını yazdım ama hala acıklamadılar :26:
ben nıye goremıyorum cnmm :26:
Liste yapıpta hergün girmeyen kim bi kontrol istersen bnm listeler hergün full yapılıo lady desene gene aynı özel sebeplerden canın sıkkın olabilr bu seni ilgilendirir listelerin genel sorumlusu meg bende ona hesap veriorum cnm gelemediğin zaman söle birine senn yerien seve seve yaparrlar zaten senn yaptığın umursamazlık kusura bakma askerini yollamışsın allah kavuştursun
ben nıye goremıyorum cnmm :26:
2 sınavdan girdim bende aöf'e dur bi bakayım bakalım neler yapmışım
bitsin artık şu iki derste mezun olayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?