Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

listeyi sormamın sebebiii senn uzun zamandır listeyi eklememiş olman sen bana seseydin ben gelemicem arkadasım bi kaç gün idare et diye zaten bende eklerdm ne olcak ama bu saatten sora bende karışman ben onları korumama listelerinn eklenmesini istememe rağmen senin mesajını beğenmişler kendilerini umursamıosa arkadaslar ben hiç umursamam cnm nese yaa kusura bakma sende olur mu amacım biliosun seni kırmak deil zaten sadece bir geleneğin sürmesiii tmm mı cnm kırılmak gücenmek yokk

püff pasif içici seni

napiyim, aşkitom kızıyooo, yoksa fena içiciydim eskiden

afiyet olsun tatlım
bide bohça görmeye gidilir gelinir ya adettir...
anneme diorum don görme günümü var

hakkaten yaa, o ne utanç verici bi durumdur yaa

merabaaa kızllaaarr nassınızz bakammm şafak bıtmıyenn 140 nedenn geçmezzkiii :96::96:

selammm:80:

slm canlarrr nasılsınızzzz
şafak 328

selammm, iyilik, sen nasılsın?

napiyim, aşkitom kızıyooo, yoksa fena içiciydim eskiden
yavrum beniimm ama olsun içme sen kocan gelsin öyle içersin sabahlara kadar
:2:

ya ben bundan hıc bısı anlamadım bu seferde sınav kodları var sacma sapan hıcbısı anlamadım hangı dersın cvp hangısı yuaaaa
tatlım hangi grup hangi dersin cevaplarını istiyosun söyle ben atayım sana

selam kızlar
julia bizim listeleri yapan arkadaşda yok ne zamandır
her gece giriyorum bakıyorum listemiz yok

ağzına geleni söyle ondan sonra kırılmak gücenmek yok buda yeni moda oldu arkadaş iyiymiş :)
sanki peygamber kuralı var ya listeler yapılacak diye. 10 tane liste var zaten kim hangisine baksın.
Herkes bunu zevk için yapıyor zorunlu olsa modlar yapardı. İnsanlara bu kadar baskı yapılmasını anlayamıyorum. Anlamak istemiyorum. Bak ben bunları yazdım ama kimse kırılmasın gücenmesin tamam mı :)

yavrum beniimm ama olsun içme sen kocan gelsin öyle içersin sabahlara kadar

tatlım hangi grup hangi dersin cevaplarını istiyosun söyle ben atayım sana

ahh evet o bi gelsin, bağırsa da çağırsa da içicem ama kutlama yapmak için kocişimle birlikte içicem

ahh evet o bi gelsin, bağırsa da çağırsa da içicem ama kutlama yapmak için kocişimle birlikte içicem
bende içmeden aşk sarhoşu olmak istiyorum
merhaba kızlarr ben geldim:79:
hoşgeldin ecem :80:
Selam kızlarr
Nasılsınız bakalımm
hoşgeldin canım sendee :81:
yeniden ben geldim bacılar.. ayy sevgilimi özledim ben yaa
birlikte de olmuyo ayrı da olmuyo sanırım sizin minnoşcan

alemsin duygu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…