elbette bu topiğin güzelliklerinden biri şafak listeleri bunu bende biliyorum ama benim buraya hergün giremem ve bu sebeple şafak listesini eklemem umursamazlık olarak algılanıyorsa işte bu hiç hoş değil. hele ki buraya hepimizin geldiği gibi canımız sıkıldığında moral depolamak için geliyorsak.daha selam vermeden listeyi soruyosun sende julia.
elimde ki şafak listesini almak isteyen arkadaş var ise lütfen bana özelden msj atabilir mi?
püff pasif içici seni
afiyet olsun tatlım
bide bohça görmeye gidilir gelinir ya adettir...
anneme diorum don görme günümü var
merabaaa kızllaaarr nassınızz bakammmşafak bıtmıyenn 140 nedenn geçmezzkiii :96::96:
slm canlarrr nasılsınızzzz
şafak 328
yanılış yerden bakıyorsundur tatlım
yanılış yerden bakıyorsundur tatlım
şafak 328
yavrum beniimmnapiyim, aşkitom kızıyooo, yoksa fena içiciydim eskiden
tatlım hangi grup hangi dersin cevaplarını istiyosun söyle ben atayım sana:2:
ya ben bundan hıc bısı anlamadım bu seferde sınav kodları var sacma sapan hıcbısı anlamadım hangı dersın cvp hangısı yuaaaa
napiyim, aşkitom kızıyooo, yoksa fena içiciydim eskiden
hakkaten yaa, o ne utanç verici bi durumdur yaa
selammm:80:
selammm, iyilik, sen nasılsın?
elbette bu topiğin güzelliklerinden biri şafak listeleri bunu bende biliyorum ama benim buraya hergün giremem ve bu sebeple şafak listesini eklemem umursamazlık olarak algılanıyorsa işte bu hiç hoş değil. hele ki buraya hepimizin geldiği gibi canımız sıkıldığında moral depolamak için geliyorsak.daha selam vermeden listeyi soruyosun sende julia.
elimde ki şafak listesini almak isteyen arkadaş var ise lütfen bana özelden msj atabilir mi?
şafak 328
yavrum beniimmama olsun içme sen kocan gelsin öyle içersin sabahlara kadar
tatlım hangi grup hangi dersin cevaplarını istiyosun söyle ben atayım sana
bende içmeden aşk sarhoşu olmak istiyorumahh evet o bi gelsin, bağırsa da çağırsa da içicemama kutlama yapmak için kocişimle birlikte içicem
hoşgeldin ecem :80:merhaba kızlarr ben geldim:79:
hoşgeldin canım sendee :81:Selam kızlarr
Nasılsınız bakalımm
birlikte de olmuyo ayrı da olmuyo sanırım sizin minnoşcanyeniden ben geldim bacılar.. ayy sevgilimi özledim ben yaa
DIPTISDIPTIS Latilokum+ hande_buse88 qizz subat10 ecm organiik zeynelim+
yeniden ben geldim bacılar.. ayy sevgilimi özledim ben yaa
alemsin duygu yaağzına geleni söyle ondan sonra kırılmak gücenmek yok buda yeni moda oldu arkadaş iyiymiş :)
sanki peygamber kuralı var ya listeler yapılacak diye. 10 tane liste var zaten kim hangisine baksın.
Herkes bunu zevk için yapıyor zorunlu olsa modlar yapardı. İnsanlara bu kadar baskı yapılmasını anlayamıyorum. Anlamak istemiyorum. Bak ben bunları yazdım ama kimse kırılmasın gücenmesin tamam mı :)
merhaba kızlarr ben geldim:79:
Selam kızlarr
Nasılsınız bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?