Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

puhahah kaynatırım kazanımda sen bahh şeker şey senii

anamm kızz benimii kaynatcann kaynat kızz yıtırrkıı senn kaynat aklımaa kaynanaa sarkısı geldıı kaynanayı netmelii kaynarr kazanınn ıcınee atmalıı puhahaallah senuu netsınn kızz nerdenn getırdınn aklumaa bakk şincikkk

bak yaa benimde aklıma o geldi şincikk tam o sıradada görümcem msj attı şansa bakk

canlarımmmm benımmmm sewıyıııımmm sızzııı bılınızzz benn çıkımmm ewee gıdımmm artıkınnn cokk yorolldummm bugunn lendıınızee ıı balkınnn aksamm gorusurukk canlarımmm sewgulunuzzle kalınn hepınzzz mutluu kalınnn vee hoşşçakalınnnn:90::90::90::90:

DİZİSİ VE FİLMİ YOK AMA ÇOK REVAÇTA Bu sezon sadece 'Ezel'de konuk oyunculuk yapan, başka dizi ve filmde yer almayan Kıvanç Tatlıtuğ, yer aldığı reklam projelerinden ise 1 milyon 300 bin dolar kazandı! paraya bak beee nasıl kazanıyolar bu kadar parayı yaa

güle güle tatlım

tamam canım kendine cici bak bizde seni seviyiz

evet yaaa

yaa varya çok sıkıldım artık yolunu beklemekten hiç bitmicek gibi geliyor çok zor gelsinler artık demi nedir bu boşuna ayırıyolar bizi bekle bekle nereye kadar

sorma canım yaa bende bazen isyan ediorum bide bunun ailesi beni daha çok gıcık edio yolcam hepsini o olcak

şuan ben de askerden birini bekliyorum.hiç görmedim daha önce onu yüz yüze.görşmek icin bekliyorum.garip bi bağlılık...son 45 gün.45 gün sonra ne olur acaba küçük asker

şuan ben de askerden birini bekliyorum.hiç görmedim daha önce onu yüz yüze.görşmek icin bekliyorum.garip bi bağlılık...son 45 gün.45 gün sonra ne olur acaba küçük asker

nasıl yaniiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…