Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bunu söylemeyi hic sevmiyorum ama internetten tanıştık

10 ay falan oldu kısa dönem yapıyo ondan önce de görüşüyoduk ama ben bi kendime güvenipte gel artık buluşalım diyemedim.koptuk tekrar konuştuk koptuk tekrar konuştuk falan...bu sefer geldiğinde görşcez inş.yoksa hayatımın sonuna kadar icimde ukte olarak kalır.ya tamam ya devam...

peki aynı şehirde mi oturuyorsunuz cnm

vay be hiç görmedğin birini helede sonunun ne olacağını bılmeden beklemek çok garip olsa gerek

hayırr aramızda 7-8 saatlik bi mesafe var.askerden cıkınca direk benim olduğum şehire gelmek istiyo ama benim zaman ayırmam gereken önemli şeyler var uzatmak da istemiyorum bilmiyorum korkuyorum sanırım

vay be hiç görmedğin birini helede sonunun ne olacağını bılmeden beklemek çok garip olsa gerek

evet gerçekten çok garip.amaç belli ama sonucunun ne olucanı ikimiz de bilmiyoruz tek istediğimiz artık yüzyüze de görüşüp bir de böyle tanışmak:)

hayırr aramızda 7-8 saatlik bi mesafe var.askerden cıkınca direk benim olduğum şehire gelmek istiyo ama benim zaman ayırmam gereken önemli şeyler var uzatmak da istemiyorum bilmiyorum korkuyorum sanırım

evet gerçekten çok garip.amaç belli ama sonucunun ne olucanı ikimiz de bilmiyoruz tek istediğimiz artık yüzyüze de görüşüp bir de böyle tanışmak:)

Bence o kadar ayı beklemeye ayırdıysan görüşmeyede ayıracak vaktin olmalı..korkmanı gerektircek bişey yok iyi yada kötu en azından ne olacagını anlarsınız ıkınızde. Derim bennn

mutlumusun askerinle eğer mutlu isen yanına birini alarak tanışmaya gidebilirsin herkes bir şansı hak edeer bence

geldiği tarih gerçekten cok sıkışık bi dönemime geliyo 1 hafta sonrası diyince bozuluyo.ben de ben 5 ay bekledim sen 1 hafta mı bekleyemiyosun diyorum.yoksa kesinlikle zaman ayırmamak değil

geldiği tarih gerçekten cok sıkışık bi dönemime geliyo 1 hafta sonrası diyince bozuluyo.ben de ben 5 ay bekledim sen 1 hafta mı bekleyemiyosun diyorum.yoksa kesinlikle zaman ayırmamak değil

daha önce web cam da fln görüştünüz mü cnm ...

daha önce web cam da fln görüştünüz mü cnm ...

evet juliacım çok görüştük fotoğraflar falan havada uçuştu:)şeklini şemalini biliyorum yani az çok o da öyle.mutluyum yanımda olmasını çok istiyorum ama işte bi de hani oldu ya bişeyler yolunda gitmedi hayal kırıklığına uğradım falan çok üzülürüm.zor toparlanırım yani korkum bundan

herkes bir şansı hakeder bence cnm belkide senn kaderindir bu çocuk bence kaderini geri çevirme

şafak atarsa 38 yazdımmı hatırlamıyorum:44:

aşkım seni çok seviyorum senin tüm askerlerin allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…