Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Evet canım düşünen herkeze kolaylık versin Allah

Amin valla çok zor. Allahtan bizim evimiz var, ama olana kadar kayınpederimin iliği kemiği kurudu adamcağızın, tabi aşkımın da. Hatta içinin yapılması hala devam edio, e tabi masraf da hala devam edio

Amin valla çok zor. Allahtan bizim evimiz var, ama olana kadar kayınpederimin iliği kemiği kurudu adamcağızın, tabi aşkımın da. Hatta içinin yapılması hala devam edio, e tabi masraf da hala devam edio

evet canım sizin zamanda uzun canım yavaş yavaş yapılır Allahın iznilye

şu polisim ne tuhaf adam yaaaa

naptı ki:26:

selam kızlar

allahın izniyle aşkıma kavuşmama son 35 gün
selam, maşallah

evet canım sizin zamanda uzun canım yavaş yavaş yapılır Allahın iznilye

ev sıfırdan yapıldı, inşaat bitti, içinde de bi laminant parkeler, mutfak dolapları ve oda kapıları kaldı, onlarda zamanla olur inşallah. Ama herşeyi, banyo fayanslarını fln hep kendim beğendim, çok güzel çok zevkli oluo insanın sevdiğiyle beraber yaşayacağı evi düzenlemek döşemek Şimdi senin de dekorasyon zamanın başladı, çok zevkli olacak

çok güzel canım sıkıntı çekmiceksin güle güle oturun sizde

çocuğa mesajtaaa şaşırdım dünki gibi değilsin dedimm o niye dedi bende dünki mesajlarım cevapsız kalıyordu dedimmm istersen kesim dedi:) bende sen bilirsin konuşmak istemiyosan yazma !! dedim
oda kes be!!:) yazmış bir daha tık yok yaaa

nasıl bir insan anlamadım valla

Şafak 365
Kavuşmamıza tam bir yıl..

maşallah canım

daha şimdiden kes bee !! mi dio sana:26:

nasılsıınızzz bakalımmm güzellerrr ÇOKKK MUTLUYUMM YEHU YEHU:119::119::119::119: askımlaa konusuutmmm bılgısayardann hesaplatmışşş veeeeee şafagımmm 135 yerınee ŞUANNN 129 COKK neselıyımm yaa kzuularr 6 gun bırden ındık nerdeyseee

CANIM SIKKIN ZAMAN GEÇMEK BİLMEDİ SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİMM OHH MAŞ.ŞAAĞINA TATLIMM

yanına:) koymuş yazmışş canım ama sert biri giibi geldi bana .zor insan..

amaan öyle espiriyle fln :) gülücükle başlar, sonra gerçek yüzü çıkar ortaya, öyle fazla sert yapmasın, zor adamla ilişki sürdürmesi zor oluo wallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…