nasılsıınızzz bakalımmm güzellerrrÇOKKK MUTLUYUMM YEHU YEHU:119::119::119::119: askımlaa konusuutmmm bılgısayardann hesaplatmışşş veeeeee şafagımmm 135 yerınee ŞUANNN 129 COKK neselıyımm yaa kzuularr 6 gun bırden ındık nerdeyseee
CANIM SIKKIN ZAMAN GEÇMEK BİLMEDİ SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİMM OHH MAŞ.ŞAAĞINA TATLIMM
nasılsıınızzz bakalımmm güzellerrrÇOKKK MUTLUYUMM YEHU YEHU:119::119::119::119: askımlaa konusuutmmm bılgısayardann hesaplatmışşş veeeeee şafagımmm 135 yerınee ŞUANNN 129 COKK neselıyımm yaa kzuularr 6 gun bırden ındık nerdeyseee
Selamunaleyküm yarenler :)
güzel siir bilen varmi böyle askere hasretini özlemini gösteren bse ?
Mehtap 24
benim de bilgsyrdan hesaplatınca 5-6gün birden azaldı canım ama benim askerim sen eksik sayıyorsun dio:26:
ben 404 diorum , askerim 411 dio, püfff
benim de bilgsyrdan hesaplatınca 5-6gün birden azaldı canım ama benim askerim sen eksik sayıyorsun dio:26:
ben 404 diorum , askerim 411 dio, püfff
cnm sen nerden hesaplatıosun şafaksöyle.den mi?
evet canım safaksoyleden
naptı ki:26:ev sıfırdan yapıldı, inşaat bitti, içinde de bi laminant parkeler, mutfak dolapları ve oda kapıları kaldı, onlarda zamanla olur inşallah. Ama herşeyi, banyo fayanslarını fln hep kendim beğendim, çok güzel çok zevkli oluo insanın sevdiğiyle beraber yaşayacağı evi düzenlemek döşemekŞimdi senin de dekorasyon zamanın başladı, çok zevkli olacak
canımmmmmm hoşgeldin çok sevindim senin adına6 gün azmı ya
Bugün benim dogum günün sevgilim askere ısparta eğirdir dağ komando okuluna gidiyo.
yaklaşık 6 ay yok
Allahım bütün askerlere yardım et
Bugün benim dogum günün sevgilim askere ısparta eğirdir dağ komando okuluna gidiyo.
yaklaşık 6 ay yok
Allahım bütün askerlere yardım et
ayyy canımmmm çokkkk sagollllhoşşşbuldukkk sekerımm dımıı cokk sukur altıı gunn azmı dımıı cokk şükürr allahımaa yaa askerıyenın bılgısayarındann hesaplamıss cnaımm beniiimm askriiimmm
Ne mutlu size 6 gün erken kavuşucaksınızSiz bütün izinleri kullandınızmı canımm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?