Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canımmmmmm hoşgeldin çok sevindim senin adına 6 gün azmı ya

Selamunaleyküm yarenler :)
güzel siir bilen varmi böyle askere hasretini özlemini gösteren bse ?

Mehtap 24

benim de bilgsyrdan hesaplatınca 5-6gün birden azaldı canım ama benim askerim sen eksik sayıyorsun dio:26:
ben 404 diorum , askerim 411 dio, püfff

Selamunaleyküm yarenler :)
güzel siir bilen varmi böyle askere hasretini özlemini gösteren bse ?

Mehtap 24

selam canım istediğin gibi bişey bulabilirmisin bilmem ama Nazım Hikmetin şiirlerine bak istersen çok güzel şiirleri var

benim de bilgsyrdan hesaplatınca 5-6gün birden azaldı canım ama benim askerim sen eksik sayıyorsun dio:26:
ben 404 diorum , askerim 411 dio, püfff

canımm benımm askerınn ole dıyosaa ole sayy sekrımm ama gecerr tatlımm gecıyoodaa ınan bana uzulmee bakk olermııı

Bugün benim dogum günüm sevgilim askere ısparta eğirdir dağ komando okuluna gidiyo.

yaklaşık 6 ay yok
Allahım bütün askerlere yardım et

Son düzenleme:

EVET Canım ama bizim zaman bunca detaya elverişli değil zaten her şey yeni ve hazır.
içine yerleşmek falan kaldı bi tek

canımmmmmm hoşgeldin çok sevindim senin adına 6 gün azmı ya

ayyy canımmmm çokkkk sagollll hoşşşbuldukkk sekerımm dımıı cokk sukur altıı gunn azmı dımıı cokk şükürr allahımaa yaa askerıyenın bılgısayarındann hesaplamıss cnaımm beniiimm askriiimmm

Bugün benim dogum günün sevgilim askere ısparta eğirdir dağ komando okuluna gidiyo.

yaklaşık 6 ay yok
Allahım bütün askerlere yardım et

Amin hepsinin yardımıcısı olsun.
Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara seneye askerinle kutlarsınız artık

Pazar günü facede tanıştığım polis biri var resmen aşık oldum fakat onda tık yok herhaldee

o mesaj atadan ben atmıyorum dün görüşmek isedi,bugünde istedi iş çıkışında diyee
bu duruma şaşırdım biraz

dün pek konuşmamıştık sonra bugün baya konuştukk dedimki şaşırıdk dünki mesajlarım yarım kalmıo oda istersen kesim :) dedi bende sen birlirsin konuşmak istemiyosan yazma!! Dedim oda kes be !! :) dedi bidaha bişey yazmadı yaa

acaba hoşlanmadı mı benden??

Ne mutlu size 6 gün erken kavuşucaksınız Siz bütün izinleri kullandınızmı canımm ?

Ne mutlu size 6 gün erken kavuşucaksınız Siz bütün izinleri kullandınızmı canımm ?

sagolll canımmm drısıı senınn basınaaa butun ızınlerıı kullandıkkk bıtek mazeret ıznı vardııı 7 gunn onuu kullanmadıkk zatenn annesıı babasıı yada takınından bırı olduugnde kullanılıyyomuss sekerrrr oyussdenn olee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…