Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yeni tanıştığın biri bu sonuçta nasıl sana kes be diyo anlamadım senden hoşlanmış olsaydı daha kibar olmazmıydı ? seni soğutmamak için. Benmi yanlış düşünüyorum yoksa

aminnnnnn aminnn bitanemmm Mazeret izni 3 gün die biliorum ben

yavrular 2tane afak programı indirdim ikisi çok farklı şeler sölüyo en sonunda kendim saydım tek tek
283

yavrular 2tane afak programı indirdim ikisi çok farklı şeler sölüyo en sonunda kendim saydım tek tek
283

bende bir sürü şafak programı indirdim aynen hepsi farklıydı.Tek tek saydım canım bende şafaksöyleden bakabilirsin o doğruyu söylüyo

bilmiyorumki tatlum ama yanına gülcük ifadesi koydu ...

bilmiyorumki tatlum ama yanına gülcük ifadesi koydu ...

ne biliyim canım bana garip geldi sen yeni tanıştığın birine karşı daha dikkatli olmazmısın ki karşısında ki bir bayan yani gülücükte koymuş olsa bana yanlış geldi.He espri yapmışta olabilir kendince ama böyle bişeyin esprisi bile hoş değil samimiyetiniz olsa neyse

haklısın ama valla ben kaptırdım kendimi yaa...yaptığı meslek olsa gerek .diye düşünüyorum ben..

heryerdee farklıyaa sekerrcıkııımmm ıyussdenn oleee

haklısın ama valla ben kaptırdım kendimi yaa...yaptığı meslek olsa gerek .diye düşünüyorum ben..
sen yinede temkinli davran canım daha pazar günü tanışmışsınız nasıl kaptırdın hemen kendini.mesleğiyle ne alaka peki ?
kapsama alanı dışı dio.. msn de görsem sorcam da ordada göremedim
bende merak ettim bak şimdi
heryerdee farklıyaa sekerrcıkııımmm ıyussdenn oleee

hmm anladım canım saoll

ya kızlar beğendiğim bi yemek takımı vardı ama bulamadım şimdi aynı desenin kahvaltı takımı ve baharat takımını buldum.
İstediğim yemek takımı kare,kahvaltı takımı ise oval kare:26:
Sizce nasıl bi bakın alayım mı?

Eklentiler

• $134310.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 35
  • $Yemek-takimi-2.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 37

canım soldaki çok hoş...

ah canım bende soldakini beğendimde onu stokta bulamadılar,bide o yemek takımı ben zaten 2 yemek takımı aldım.
aynı desen kahvaltı takımı görünce çok sevindim ama onun köşeleri diğeri kadar hoş değil dimi?

o zaman bence kahvaltını farklı ve sade sec canım hepsi bi örnek olmasın

bu yemek takımını almadım o yüzden kahvaltıyı bu desenden alayım mı diyorum kız :)
içimde kalmasın dedim ama köşesine takıldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…