yeni tanıştığın biri bu sonuçta nasıl sana kes be diyo anlamadım senden hoşlanmış olsaydı daha kibar olmazmıydı ? seni soğutmamak için. Benmi yanlış düşünüyorum yoksaPazar günü facede tanıştığım polis biri var resmen aşık oldum fakat onda tık yok herhaldee
o mesaj atadan ben atmıyorum dün görüşmek isedi,bugünde istedi iş çıkışında diyee
bu duruma şaşırdım biraz
dün pek konuşmamıştık sonra bugün baya konuştukk dedimki şaşırıdk dünki mesajlarım yarım kalmıo oda istersen kesim :) dedi bende sen birlirsin konuşmak istemiyosan yazma!! Dedim oda kes be !! :) dedi bidaha bişey yazmadı yaa
acaba hoşlanmadı mı benden??
aminnnnnn aminnn bitanemmmsagolll canımmm drısıı senınn basınaaabutun ızınlerıı kullandıkkk bıtek mazeret ıznı vardııı 7 gunn onuu kullanmadıkk zatenn annesıı babasıı yada takınından bırı olduugnde kullanılıyyomuss sekerrrr oyussdenn olee
kızlar culya nie banlandı bilenini varmı :26:
yavrular 2tane afak programı indirdim ikisi çok farklı şeler sölüyo en sonunda kendim saydım tek tek
283
yeni tanıştığın biri bu sonuçta nasıl sana kes be diyo anlamadım senden hoşlanmış olsaydı daha kibar olmazmıydı ? Seni soğutmamak için. Benmi yanlış düşünüyorum yoksa
aminnnnnn aminnn bitanemmmMazeret izni 3 gün die biliorum ben
bilmiyorumki tatlum ama yanına gülcük ifadesi koydu ...
ne biliyim canım bana garip geldi sen yeni tanıştığın birine karşı daha dikkatli olmazmısın ki karşısında ki bir bayan yani gülücükte koymuş olsa bana yanlış geldi.he espri yapmışta olabilir kendince ama böyle bişeyin esprisi bile hoş değil samimiyetiniz olsa neyse
aaa banlanmışmı hiç haberim yokkk
yeni tanıştığın biri bu sonuçta nasıl sana kes be diyo anlamadım senden hoşlanmış olsaydı daha kibar olmazmıydı ? seni soğutmamak için. Benmi yanlış düşünüyorum yoksa
aminnnnnn aminnn bitanemmmMazeret izni 3 gün die biliorum ben
sen yinede temkinli davran canım daha pazar günü tanışmışsınız nasıl kaptırdın hemen kendini.mesleğiyle ne alaka peki ?haklısın ama valla ben kaptırdım kendimi yaa...yaptığı meslek olsa gerek .diye düşünüyorum ben..
bende merak ettim bak şimdikapsama alanı dışı dio.. msn de görsem sorcam da ordada göremedim
heryerdee farklıyaa sekerrcıkııımmm ıyussdenn oleee
ya kızlar beğendiğim bi yemek takımı vardı ama bulamadım şimdi aynı desenin kahvaltı takımı ve baharat takımını buldum.
İstediğim yemek takımı kare,kahvaltı takımı ise oval kare:26:
Sizce nasıl bi bakın alayım mı?
ah canım bende soldakini beğendimde onu stokta bulamadılar,bide o yemek takımı ben zaten 2 yemek takımı aldım.
aynı desen kahvaltı takımı görünce çok sevindim ama onun köşeleri diğeri kadar hoş değil dimi?
bu yemek takımını almadım o yüzden kahvaltıyı bu desenden alayım mı diyorum kız :)
içimde kalmasın dedim ama köşesine takıldım :)
bu yemek takımını almadım o yüzden kahvaltıyı bu desenden alayım mı diyorum kız :)
içimde kalmasın dedim ama köşesine takıldım :)
Bende böyle gaza gelmeyi bekliyorum :) çok sağolcanım bence çok güzeller köşelerine hiç takılma
hemen bakıyorumheee pardon anam yanlış anlamışımValla hiç heves bırakma canım başkalarının dediğini değil senin gönlünün istediğini seç
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/432872-hala-ordamisin-gel-bak-ceyizime.html
bunlarda benimkiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?