Bende böyle gaza gelmeyi bekliyorum :) çok sağol
hemen bakıyorum
verdim gazı gittiçok beğendin madem içinde kalmasın ayrıca renkli renkli çok hoşuma gitti bende kahvaltı takımını bu tarz bişey istiyorum
benim faced etanışuıp o uniformalı haline vurulduğum,aşık olduğum insan
offf offf bişeler olsa yaa..adam mesaj attığında yüzüm gülüyor yaaa..
iyiiikiiii dogdunnn canımmmm nıcee mutluu yıllaraa insallahhhüzülmee allah yardım etsınnnn
geçmiş olsun dikkat et bence bu kadarını anlatma ona aklı hep sende kalır elinden bişey gelmeyince de çok üzülür allah kavuştursun canım...
Kızlar bugün kalbim sıkıştı hastane kaldırdılar iğneler röntgenler ekg ler felan ritim bozukluğu çıktı sinir ve üzüntüye bağlı...:84::84::84:
Askerime giderken yemin etmiştim herşeyi anlatcam diye anlattım ve çok kötü oldu sana bişey olsa ben naparım burda elim kolum bağlı diye
Kızlar bitse şu günler bi kavuşsam bitaneme...:84::84:
Iyi Aksamlar kizlar.Uzun bi süre sonra tekrar buraya bakma firsatim oldu.
$afak listesini kim yapiyor ? 460-230 hasretin kucagina düsenler listesini ?
Kızlar bugün kalbim sıkıştı hastane kaldırdılar iğneler röntgenler ekg ler felan ritim bozukluğu çıktı sinir ve üzüntüye bağlı...:84::84::84:
Askerime giderken yemin etmiştim herşeyi anlatcam diye anlattım ve çok kötü oldu sana bişey olsa ben naparım burda elim kolum bağlı diye
Kızlar bitse şu günler bi kavuşsam bitaneme...:84::84:
kıslarrrr ben geldimmm:82::82::82: bide çok fena hasta oldum yawww:2::2::2::2::2::2:
geçmiş olsun
bende kolumu çatlattım bugün söyleyebildim
canıma okudu benim
neden daha önce söylemedin neden dikkat etmiyorsun vs. çok bozuldu bana
canım sanırım sadece latilokum yapıyor
sen başkasına mı devrettin
Aynen canım diyorum sonuca bak iyiyim yanındayım die ya daha kötü olsaydı diyo hep kötü düşünüyo hoş bende onun için çıldırıyom iyimi rahat mı diye:84::84:
dayanılması çok zormöuş bu acının( bugün gönderdim aşkımı. nasıl geçecek 156 gün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?