Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar bugün kalbim sıkıştı hastane kaldırdılar iğneler röntgenler ekg ler felan ritim bozukluğu çıktı sinir ve üzüntüye bağlı...:84::84::84:

Askerime giderken yemin etmiştim herşeyi anlatcam diye anlattım ve çok kötü oldu sana bişey olsa ben naparım burda elim kolum bağlı diye

Kızlar bitse şu günler bi kavuşsam bitaneme...:84::84:

iyi akşamlar bayanlar yorumları okuyorumda ne kadar güzel evlilik heyecanı var çok güzel ya tadını çıkarın benim şafak 27 bitsin artık yeter

geçmiş olsun dikkat et bence bu kadarını anlatma ona aklı hep sende kalır elinden bişey gelmeyince de çok üzülür allah kavuştursun canım...

Iyi Aksamlar kizlar. Uzun bi süre sonra tekrar buraya bakma firsatim oldu.

$afak listesini kim yapiyor ? 460-230 hasretin kucagina düsenler listesini ?

geçmiş olsun dikkat et bence bu kadarını anlatma ona aklı hep sende kalır elinden bişey gelmeyince de çok üzülür allah kavuştursun canım...

Saol canım sesimden anladı hemen bide yemin oluncaÇok özledim onuuu:84::84::84:

geçmiş olsun canım bnm dikkat et kendine
ayferim sanada geçmiş olsun canım bnm

geçmiş olsun
bende kolumu çatlattım bugün söyleyebildim
canıma okudu benim
neden daha önce söylemedin neden dikkat etmiyorsun vs. çok bozuldu bana

Saol mentolüm o gelmeden iyi olamıcam ben

Bu arada sen mail attın mı kadına

geçmiş olsun
bende kolumu çatlattım bugün söyleyebildim
canıma okudu benim
neden daha önce söylemedin neden dikkat etmiyorsun vs. çok bozuldu bana

Aynen canım diyorum sonuca bak iyiyim yanındayım die ya daha kötü olsaydı diyo hep kötü düşünüyo hoş bende onun için çıldırıyom iyimi rahat mı diye:84::84:

dayanılması çok zormöuş bu acının ( bugün gönderdim aşkımı. nasıl geçecek 156 gün??

Aynen canım diyorum sonuca bak iyiyim yanındayım die ya daha kötü olsaydı diyo hep kötü düşünüyo hoş bende onun için çıldırıyom iyimi rahat mı diye:84::84:

aynen bende öyleyim :84:
kolumu kırmışım incitmişim vs. umrumda değil
o mutlu olsunda gerisi boş daha var 332 gün oooof :84:

dayanılması çok zormöuş bu acının ( bugün gönderdim aşkımı. nasıl geçecek 156 gün??

hoşgeldin
ilk günler zorlar ama sonra alışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…