Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Sabrediorum zaten ama 4 gün oldu aramadı bide arayanların mesajlarını okuorum iyice kötü oluorum İnş. benimde senin gibi konuşucam zamanlar gelir :)

günaydın canım benim nihayet ya kurtuldum
kızım tickerımda artık month yooooooookk
week oldu artık ulen ağlıcam bak

ohh maşallah canım yaa, darısı başımıza inşallah

iki gün önce bnmki de ilk kez beni aramamıştı cnm nese ki bişiyi yokmuş işleri yoğunmuş ondan aarayamamış sende üzülme cnm senn ki de bugün arar kesin
inşallah canım

hadi gözün aydın canım darısı 20lerden kurtulmaya

canım bazen bi gün arıyodu 2 gün arayamıodu bazende hergün arıyordu.. hiç belli olmuyordu yani 2.bölükteydi..

benim askerim de 2.bölükte, nasıl geçti sizin acemilik, genel anlamıyla?

selaaam kızlar

ya hu üst devrelerim 90/1 ler sizi ben kovamaktan usandım siz kalmaktan usanmadınız

bi gidin ya bi gidin bizde plakalara düşelimmmmmm

bu arada MEHTAP 8

heee sanki ben kalmak istiomda hem dün siz bütün eskiler toplandınız demi bensiz

Selam kızlarrrrrr :80:
hoşgeldin gizeem :80:
selaaam kızlar

ya hu üst devrelerim 90/1 ler sizi ben kovamaktan usandım siz kalmaktan usanmadınız

bi gidin ya bi gidin bizde plakalara düşelimmmmmm

bu arada MEHTAP 8
gidişim olucak ama dönüşümüz olmayacaaaaaaakk
Az Kaldı kızım Sadece 29 :82:
ohh maşallah canım yaa, darısı başımıza inşallah

amiiin şekerim amin

benim askerim de 2.bölükte, nasıl geçti sizin acemilik, genel anlamıyla?

Acayip sıkı eğitim aldılar canım birde çok kalabalıkmış orası çok zorluk çekmişler... Paran var ama yiyecek bişey alamıyosun diyodu o kadar sıra varki o sırayı beklemeye kalksan 1 saatte anca gelir tabi o kadarda vaktimiz de yok sıradan çağrıyorlardı üstler mecburen gidiyorduk.. şeklinde içim acımıştı walla anlattıkları karşısında... bazen 1 gün arıyordu 1 gün arayamıyordu.. aradığında da sadece nasılsın iyimisin iyiyim sen nasılsın yemek yedin mi bu kadardı konuşmaalr o kadar kısaydı ki... :97:

heee sanki ben kalmak istiomda hem dün siz bütün eskiler toplandınız demi bensiz

mayıstan sonra isteseniz de duramazsınız kiiiiii:76:

evet bizim eski tayfa toplanalım ara ara dün birazımız toplandık çok güzel oldu hem yeni arkadaşlara da destek olur bizim muhabbetlerimiz

hoşgeldin gizeem :80:

gidişim olucak ama dönüşümüz olmayacaaaaaaakk
Az Kaldı kızım Sadece 29 :82:

amiiin şekerim amin

gidin ve bir daha kamufulaj-nöbet-şafak-mehtap vs. gibi kelimeleri çıkarın uleyyn hayatınızdan

qizz tertibim hoşgeldin naber?

mayıstan sonra isteseniz de duramazsınız kiiiiii:76:

evet bizim eski tayfa toplanalım ara ara dün birazımız toplandık çok güzel oldu hem yeni arkadaşlara da destek olur bizim muhabbetlerimiz

kızım bizim özel topiğimiz de eski şafak kankaları diye ama gelmionuz ben napim

Hoşbulduk Duygu'm
nasılsın
iç güveysinden hallice
sende ne var ne yok
gidin ve bir daha kamufulaj-nöbet-şafak-mehtap vs. gibi kelimeleri çıkarın uleyyn hayatınızdan
Mümkünse A harfi Nöbet Denetim Komutan kelimelerini çıkartmak istiyorum ben
kocişine söyle bunu hamile olsam doğurduydum be şeklinde..
evet bö söliyim geliyim ben
o da gelince çalışmalara başlarız dermiş
benimki geliodu canım.. hem boşwer iyi olmuş gelmediği.. çabucacık bitsinn.. benimki terhis olurken sonran 3. cüydü
yok canım ya 11 gün izni var ama en sona kalırım dayanamayız filan dedi iyi bende sen bilirsin dedim
iyi de oldu galiba yoksa 29 değil 40 olucaktı şafağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…